יום רביעי... שעמום לפנים

sweet shir

New member
זה לא נכון, היו הרבה ראשי ממשלה מעולים.

זה שאולמרט לא מנהיג ולא יודע לתפקד, לא אומר שכולם ככה.

butbut

New member
../images/Emo126.gifמעולם לא אמרתי שכולם היו ככה...

אז אין לי שמץ על מה את מדברת. דבר שני, זה שאנחנו לא יודעים מה הלך עם ההמשלה אז לא אומר שהם היו טובים...הם כנראה רצו שנחשוב שהם טובים כדי שנחשוב שהבסיס של המדינה שלנו הוא מעולה והקלקול הגיע עם הזמן. מה שאני סבורה שלא נכון.

butbut

New member
../images/Emo126.gifלמעשה..המדינה הזאת היא דפקט אחד גדול

אני בטח שלא אחת הציוניות הגדולות-ובטח ובטח שלא סוציאליסטית חזקה. מה שבטוח זה שהמדינה הזאת-עתידה לקרוס תחת הזבל של עצמה-אלא אם כן נשיג לעצמינו שלטון חדש. אולמרט הוא רק עוד חרוז בשרשרת של מנהיגים טיפשים שמנסים למצוץ מהמדינה את הכסף שלה. גם ככה הציבור כאן הוא סוג של "חיה לא מאולפת" אז מה נגיד על הממשלה ה"חיתית" שלנו? מבחינתי, המדינה בקרשים. אם לא נפיל את הממשלה הטיפשית הזאת שעומדת מעלינו, הכול אבוד. חחח...אני מזכירה לעצמי את המורה שלי להיסטוריה-גאש.

butbut

New member
../images/Emo126.gifכנראה שהמתכונת שלי מחר בהיסטוריה משפיעה

עלי. בחיים לא חשבתי שאני אומר את זה...אבל ללמוד על השואה זה מעניין. זה הנושא הכימעניין למען האמת.

kelly7i

New member
זה מעניין,../images/Emo71.gif

רק מה חבל שהמתכונת והבגרות לא כוללים רק את הנושא הזה..

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחהחה בהצלחה../images/Emo9.gif לי יש מחר חוזר בהיס

בהיסטוריה, אבל אני לא יודעת אם אני יעשה תמתכונת כי אני עדיין לא יודעת ת'ציון שלי בראשונה... אז אני מתלבטת.. ועל השואה זה הכי מעניין
אני מקווה שיהיה על ועידת ואנסה ומבצע ברברוסה אמןןןןןןן ועל המלחמה הקרה כמובן.... ועל פרל הארבור! אוףף.. בראשונה לא היה כמעט כלום ממה שלמדתי, זה הכי מעצבן שאלות כאלה מעצבנות

butbut

New member
../images/Emo126.gifחעחע היה המלחמה הקרה, מצבע ברברוסה,

האידיאולוגיה הנאצית, מימוש האידיאולוגי הנאצית, נאציפיקציה[הפיכת גרמניה לנאצית], פרעות תרצ"ו-תרצ"ט, היהודים בארצות האיסלם, מלחמת העולם ה-2, סוף מלחמת העולם ה-2[התוצאות], הסכם וורסאי, ועידת איוואן, העליות ה-3+4+5, מחנה הפועלים, מחנה ה"אזרחים" והמחנה הדתי...אמ...לא זוכרת מה היה עוד. היה לנו יחסית חרא של מיקוד, אבל החומר מעניין..חלקו.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאיזה מוזר שאת עושה גם

את כל העניין עם האיסלם ותרצט תרפט ואלה XDD את כל אלה עשיתי בכיתה י'.... וואי איזה קלי קלות האידיולוגיה הנאציתתתתת והמימוש בכלל! כמה חומר היה לכם שם פייי... אצלנו יש רק על היהודים בפולין ועל עליית הנאציזם עד סוף מלחמת העולם השנייה בעיות העולים ארצה ובמחנות הפליטים, הרכזת העצמאות ... ועוד כמה על מלחמת יום כיפור וכל אלה שאין לי מושגגגגגג הרבה חומר אבל בואי נאמר שזה די קל מכיתה י' XD

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחח דווקא השנה דחפו לנו המון המון חומר

יש לנו מאז העלייה השלישית- כולל סוף מלחמת העולם הראשונה ועד להקמת המדינה. שנה הבאה[כיתה י"ב] אני לא אלמד היסטוריה=]

kelly7i

New member
זהו גם לי היה בי' את האיסלאם והמאורעות../images/Emo71.gif

והשנה- י"א עושים את השואה, רוסיה, הקמת המדימה ושיט כזה, ושנה הבאה - NO MORE.

just orr

New member
חחחח איזה מוזר

חצי מהחומר שכתבת יהיה בבגרות שלנו.. [אני ב-י'] ולי הוא בכלללללל לא היה מעניין XD

butbut

New member
../images/Emo126.gifחשבתי שאתה ב-ט' >< נאממ...אני לא חושבת

שהחומר לא מעניין-להיפףך הוא מאוד מעניין:] אבל טוב זה עניין של טעם... ועניין בכללי. צריך לאהוב היסטוריה כדי להצליח בזה.

purple floyd

New member
../images/Emo45.gif גם בבגרות שלנו.

זה משעמם ממש. אין אף מורה שרוצה ללמד את זה אז קבלנו מורה מפגרת XDDD [המורים הטובים רוצים ללמד את י"א כי שם זה מלחמת העולם השנייה השואה וזה.]

miss dance10

New member
מה?? איזה כיתה את??

טוב שאני בכיתה ט' וכבר עברתי תנושא הזה מזמן..

butbut

New member
../images/Emo126.gifאני כיתה י"א ואחד הנושאים העיקריים

שלומדים בי"א זה השואה...מה שציינתי למעלה זה רק חצי מה"נושאים עיקריים".

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאאעאעאעא היה הכי קל בארץץץץץץץץ

כאילו , היום.. מתכונת באדרכילות- תורת הבנייה.. אפילו אתן יכולות לעשות אותה!! היו שאלות כאלה קלותת: מה הם 2 דרכים שהם אפשר לפתוח דלת, חלון ותריס.. כמובן שעל צירים ובגרירה ממה עשויים דלתות, חלונות ותריסים- עץ ופלדה וגם זכוכית ו-PVC שזה פלסטיק ונכון רק לגבי תריסים.. מה התפקידים של הדלתות וכל השאר אומג זה הכי קל
ואמ אמ נותנים לך שרטוט של מדרגות ואומרים לך: כמה מדרגות יש בציור? את צריכה לספור רק את המדרגות ולא את המהלכים... יאוווווו והיה כזה חץ שמראה על המדרגות לכיוון צד שמאל, שאלו :מה כוונת החץ? כאילו דה! להראות את כיוון העלייה.. שיאו.. וגם למשל שאלות על יסודות וזה...הכי קל בארץ קיצר היו שאלות שכל מישהו יכול לענות עליהם, אני מקבלת ציון טוב אני כבר יודעת אם זה ככה בבגרות.... יאללההההה piece of cake

m o r 1 0 2

New member
חזתייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo168.gif

היה כ"כ מדהיםם
חולה פשוט על אילת
הייתי במלון קלאב-הוטל
הצוות בידור היו מדהימים
ממש נהנתי מהבריכות
תמונות בקרוב
ממש היתגעגעגתי
הפסדתי משו??

גרבע