THIS MORNING [SCREENSHOTS]

Little Sapir

New member
מאפרה?! XDDDD

הקול שיש לו האמת קצת צפדעי כזה XDD טוב נו לא צפרדעי.. לא יודעת להסביר! אבל קול חמוד
ועכשיו הוא יותר גברי ומחוספס.. לא יודעת.. אולי בגלל שהוא חולה וכל זה.

sweet shir

New member
זה בגלל שהוא היה חולה, ברור חחחח אבל אני לא

אוהבת את זה, זה נשמע רע.

loli kiss

New member
אווו ../images/Emo99.gif תודהה

סופסוף באיכות טוב
הקול של טום מזה השתנהה
יאוו חח דני כזה חמוד, כל דקה הוא דופק ריקוד כזה lol והחיוך שלוו
אחחח ודאגי נראה מעולה
תודה לאל בלי המשקפיים האלה

yaelsee

New member
הווו

דני
. אני כל כך אוהבת שהוא עם הכובע הזה. והיה קטע שהוא באמת נראה כמו אנטילופה מצרית XDD, וכל הקפיצות האלו.
דאגי
איזה קוקי קטן
הארי
. וויפי! השיער שלו גדל סוף סוף טום
. אין לי מה להגיד עליו, חמוד כרגיל
בקיצור, אהבתי ^^

Little Sapir

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo210.gifמאחורי הקלעים DVD../images/Emo210.gif../images/Emo36.gif

כמה סרטונים מאחורי הקלעים של ה DVD החדש:
ליפסינג לשיר Blood Sweat and Tears: http://www.youtube.com/watch?v=UUxRFMt6KEk הארי כזה קול שם XD והצחוק של דני
דאגי מוזר: http://www.youtube.com/watch?v=rMZWZ49OK7U&feature=user אני לא בטוחה מה הוא עושה שם בדיוק :/ בודק איך זה גזרה גבוה?! אין לי שמץ...
דאגי שר Room on the Third Floor: http://www.youtube.com/watch?v=3CtVQl1V1Ms&feature=user היה את זה כבר פעם איפה שהוא נראה לי... בכל אופן הקול שלו נורא מזכיר את של טום! וזהו
איפה כולן? ישנות?

yaelsee

New member
לאלא, אני ערה

1. דנייייייי
איזה חמוד הוא ודאגי, איזה קוקי "I don't know"
ודני, תפסיק לשתות כבר, אנחנו יודעים מה יש בפנים
[ויסקי ומשהו
] 2.דאגי, די להיות נקבה
, מה אתה בודק אם השמנת?
ס'חתיך
חח גזרה גבוהה
3.הוו דאגי אתה קוקי כשאתה שר
אבל דני יותר, כי הוא על הגיטרה, והוא שקס מהלך!
טנקס ספיר!

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifXDDDDDDDDD

LOL באמת מה דאגי ניסה לבדוק שם?XDDDDDDDDD איזה יפה הוא שר את זה רק חבל שלא שמעו אותו בכלל..
תודה!!

hooba

New member
לול זה כזה לא ברור מה הוא בדק שם?!

הוא ניסה לראות אם מתאים לו גזרה גבוהה ואם זה נוח. לא ראית שהוא עשה כאילו הוא מנגן בבאס? כאילו לבדוק אם זה נוח או לאדעת מה >< דפוק

OMGזה היה מצחיקקק!!!!

וואי בליפסינג הם פשוט קרעווו אותי מצחוק טום כל כך מתווק שם!!! עם הגומה היפה שלו!!! והארי שקסי! XDD ודני עם הצחוק הקורע שלו! ודאגי עם ה I DONT KNOW שלו... חחחח (כמה זמן לא שמעתי אותו אומר איי דונט נואו... שנים! פעם כל ראיון הוא היה אומר את זה.. הוא היה כל כך חמוודדד!) ושדאגי רקד בהתחלה כשהם שרו...חאמוד! והשאר גם היה מצחיק אבל אין לי כוח לכתוב...

McFly rullz

New member
../images/Emo27.gifהשמתן לב שדאגי שלי החליף באס?../images/Emo98.gif

איזה שקסיייייייייייייייייייייייייים
הקול של טום נשמע נורא!מסכן שלי=[[[[ חחחחחחח דני איזה חמווווד הוא הארי מושלם כמו תמידדד איזה יפה הוא עם שיער!!!!!!!!!!!
ולדובדבן שבקצפת שלי-דאגי
הוא נהיה כזההההההההההההה גבר! השרשרת מחמיאה לו כ''כ
והוא חזר לבאס היפה שאני אוהבת!!!D= חפירה פאקצית>< תודה סאפ=]

m i c k e y 15

New member
מגיבה על הכללללללללללל../images/Emo6.gif אמאאאאא XDDD

Blood Sweat and Tears:
הם כאלה גנובים!! ודני עושה כזה פרצוף כזה כמו קשוח XDD איזה חמוד הוא
וואי אני חולה עליהם שהם עושים כאלה דברים!! ודני עם הקול הסקסי שלוווו
הוא כל כך חתיך שםםםםםםםם והצחוק שלו
הפרצופים שלו
והארי כל כך סקסי!! דאגי שר Room on the Third Floor:
XDDDD דאגי הזה...פשוט מתוק ואיך שומעים את דני ברקע כזה רר המבטא
דאגי מוזר:
XD הוא נראה מוזר שם...כאילו הוא..התבגר
XDD ואי הוא כל כך מוזר באלוהים XD

../images/Emo207.gif אני יודעת שאני נשמעת מטומטמת ^^

אבל פעם מישהי העלת לפה תמונה של מישהו מהההזה חתיךךךךךךךך ואני כבר שעה מנסה לחפש מעמודים ואני לא מוצאת
והגבתי 'מי זה החתיך הזה?!?!!?' משהו כזה \\ ; חחחחחח ואני לא יודעת אם הגיבו לי חזרה כי אני פאקינג לא מוצאת ת'עמוד
אז הוא נראה ככה: [חח איזה אהבלה אני] שיער שחור עם הרחבות באוזניים נראלי ועגילים בצבע שחור.. ועגיל בשפה כמו שהיה לדאגי XD והוא עשה פרצוף מאחד הפרצופים של דאגי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחDDD:

sweet shir

New member
את מדברת על גיי גוד?

לא רק שהוא חתיך אלוהי, הוא גם מלך ההומואים במייספייס XD (אפשר להבין מהשם טחחח) חח סתם, אבל הוא באמת פועל באופן אינטנסיבי למען זכויות הנישואים של הומואים ולסביות וזה. ראוי להערכה. ^_^

אאא לא שמתי לב שזה פינה..

סליחה
כןכןכןכןכןכןכןןככןDDDDDDDDDDDDD: זה הוא !!!!!!! D: חתיך כלכך
הוא הומו? מי זה? מלהקה? מה? חחח שפכי XD וממש תודה

loli kiss

New member
יאפ הוא הומו ..

וזה חבל
חח והוא גם טיבעוני (שזה צימחוני שלא אוכל שומדבר שנוצר מהחי או משו כזה XD).. ממ.. יש לו טונות של קליפים ביוטיוב של עצמו מדבר או עושה ליפסטינג.. ממ..הוא חופר P: סתכלי ב- about me שלו במיספייס חח זהו, תאכלס הוא אחד החמודים והחתיכים
הנה המיספייס שלו אם את ממש מתעניינת- www.myspace.com/gaygod *למרות שכתוב על התמונה* דרך אגב- אני שמתי ת'תמונה שלו במקוויקאנד חח כנראה לא ראיתי ת'תגובה שלך :/

למעלה