THIS MORNING [SCREENSHOTS]

rox love BSM

New member
Awww דאגי כל כך חמוד!

רק חבל שכתבה הראשונה כל הלמטה שחור. לא נורא תודה מיקי

OneStepCloser

New member
אופ ../images/Emo7.gif

עכשיו אני אהיה בדיכאון >>>>>>>>>>>: חחחחחחח תודה מיקיD:

purple floyd

New member
איזה חמודים הם ../images/Emo99.gif

אז הוא מאוהב בחברה שלו! ס'באסה. לפחות עכשיו אני יודעת שהוא לא הומו

sweet shir

New member
חחחחחחחחח י'עמה אמרתי לך שהוא לאXD

ישר את נכנסת להיסטריות XD זה שלו ולהארי יש רומן סודי לא אומר שהם הומואים, הם יכולים להיות דו-מיניים!!
(חח סתם
) אגב, החתימה שלך; 'סקס, סמים והגבות של טוני' חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כתבת את זה בסוף

sweet shir

New member
ס'חמוד דני! 3>

קפרא שכמותוP: חיחי גם דאגי חמוד3> שמחה שהוא מאושרDD:

loli kiss

New member
יאוו דאגי כ"כ חמודד ../images/Emo99.gif

איך הוא מאוהב בחברה שלו יאוו והדברים שהוא אומר עליה כ"כ יפיםם, זה עושה לי צמרמרות
אני שמחה שהוא מאושר, אבל זה עושה לי צביטה כזאתי .. איזה מזל יש לה וואוו.. חסר לה שהיא לא תאהב אותו באותה מידה
עכשיו חפירה קטנה על הכתבה והאיזכורים בסוף - אהבתי ת'תשובה של דאגי בקטע של הקינאה באנשים אחרים- איך הוא אמר שהוא היה רוצה ת'ביטחון של הארי, שעם דני צריך לדבר לפחות 30 דק' כדי להכיר אותו ושטום הוא הבנאדם הכי מדהים שהוא מכיר 3> ,מדהים הדאגי הזה. טום רוצה זקן כמו של הארי
חמוד. ואיך הוא אומר שהוא מפחד מהמוות ושעכשיו הוא קרא שתה זה בריא וזה עוזר לשלווה וכל השיט הזה XD איזה פרנואיד הוא יאוו חחחח וואוו התמונות מהממות
- דאגי הזה עם החולצה המכופתרת
ארר שקס, בתמונה השניה של החיוכים הם כאלה גורג'סס גאד. איזה חיוכים
עשו לי ת'יום. שלא נדבר על דני בתמונה של ה- LAD TALK
ואווו ! בקשר לאיזכורים הקטנים של מה הם אוהבים ומה הם שונאים - דני אוהב בנות בסקיני כשהוא בתוך מגפיים ארוכות.. גמני אוהבת את זה .. עליי כאילו P: ולא הבנתי מה הוא לא אוהב.. שרואים לבנות ת'לשון?! :S מישהי יכולה לנסות לתרגם לי את זה!? ממ .. דאגי לא אוהב שכבות בחורף.. נו בטח עדיף ללכת ערום.. כמו שצריך
חחחחחחחחחח וואיי חפרתי
לא נורא, תודהה מיקי

rox love BSM

New member
XDDD זה לא לשון זה חוטיני XDDDD

ונראה לי שהוא מקנא בזה שצריך לדבר עם דני 30 שניות ולא דק' אבל אני לא בטוחה אני אקרא את זה עוד פעם

loli kiss

New member
אההה אופסס ../images/Emo6.gif

מה יש לי היום!? XDDDDDDDD דני לגמרי צודק ! גמני שונאת את זה :-S וכן זה 30 שניות התבלבלתי P: חחחחחח תודה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה מיק

אומג, דאגי כלכך סקסי בקישור הראשון ששמת
הם נראים כלכך טוב אעאעא33>

m i c k e y 15

New member
את פשוט נגיד הולכת ליוטוב

ויש שם איפה שאומרים מה יש בקליפ אז מתחת יש את הלינק לעוד הזה שזה URL ויש עוד משהו שכתוב אמבד משהו כזה
אז תעתיקי את זה שהוא לא URL ותדביקי בהודעה... שלחתי להם גם בהודעה אישית D:

Little Sapir

New member
../images/Emo26.gifההופעה שלהם ב- THIS MORNING ../images/Emo36.gif

הם שרים אתOBVIOUSLY: http://www.youtube.com/watch?v=ZMjWzSSJ_SA טום שר כזה יפה שם... שמים לב שהקול שלו השתנה מאז שהם התחילו... חח ודני כזה חמוד שם. הוא נראה שמח ומאושר
והוא עושה ריקוד חמוד בהתחלה :] אה ואמרתי לכם שזה לא המשקפיים של דאגי הוא לא לובש אותם שם...

sweet shir

New member
דווקא בהתחלה אני כזה "וואט ד'ה פאק?! מה קרה

לקול של טום?!?!!?" ואז נקרעתי מצחוק כי הוא נשמע כמו מאפרהXDDDDDD בעצם לא, כי קול-מאפרה זהו קולו של יובל המבולבל. וואטבר חח (נראה לי שאריאל פעם אמרה את זה, 'מאפרה מתה' אם אני זוכרת נכון
). אה, וזאת הופעה ממש טובה. :)

למעלה