סיכום שבועי

../images/Emo262.gif סיכום שבועי ../images/Emo262.gif

טוב, אז בואו נתחיל בתמונת השבוע שנבחרה ברוב קולות
תמונת השבוע הייתה בנושא ג'ארד והמוהוק
כמובן אל תשכחו להצביע ל-30 בEMA כאן http://ema.mtv.tv/artists/30-seconds-to-mars מקווה שהיה לכולכם שבוע טוב
וגם אם לא.. בואו נסכם אותו השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע :

maya254

New member
מסכמ"שת ../images/Emo196.gif../images/Emo13.gif

השבוע שהיה: היה אחלה שבוע! חוץ מהסוף... \= שיר השבוע של 30: Hurricane! אני לא מאמינה שהם לא שרו את זה פה
עכשיו יש להם מספיק סיבה טובה לחזור חה חה
שיר השבוע: אממ BRUNO MARS - JUST THE WAY YOU ARE להקת השבוע: שלושים.. ברור!
אלבום השבוע: TIW שולט! מאכל השבוע: קוסקוס ומג'דרה! משהו טוב שקרה השבוע: נסעתי לת"א עם החברה הכי טובה שלי! היה כיף!
משהו רע שקרה השבוע: מישהו שקרוב למשפחה(חבר של המשפחה) שלנו נפטר..
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אממ.. לא היה כזה
אתר השבוע: הפורום, פייסבוק וטוויטר! ספר/סרט/סדרת השבוע: 90210 עונה 3! העונה הכי טובה שהם עשו..
תמונת השבוע: פשוט הזדעזעתי! קרדיט לאריאל.. מישהו מוכן להאכיל את הבן אדם הזה?? הוא הרזה ברמות מטורפות! מה עובר עליו..
השבוע שיבוא: אחח שיהיו בשורות טובות לכולנו!
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שיהיה טוב! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : פשוט לא נחשוב על זה...

Why So Serious

New member
This poor little scouser!

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: לא שמעתי אותם השבוע..
שיר השבוע: Broken Pieces של Apocalyptica להקת השבוע: Apocalyptica אלבום השבוע: 7th Symphony מאכל השבוע: לאפההה
משהו טוב שקרה השבוע: ליברפול מדרדרת וזה מספק לי המון המון בדיחות בנושא משהו רע שקרה השבוע: מנצ'סטר יונייטד
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: Soundproof. Isolated. Thank you City of Miami. - דקסטר אתר השבוע: ווינט
ספר/סרט/סדרת השבוע: דקסטר תמונת השבוע :
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: להפגש עם הבנות הכי מדהימום בעולם משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : אין משהו ספציפי

DarkSecretLove

New member
מסכמת

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: סאביור שיר השבוע: הורטס-דיוואושן להקת השבוע: הורטס אלבום השבוע:האפינס מאכל השבוע: לזניה של אמא משהו טוב שקרה השבוע: הנסיעה לאנגליה מחר
משהו רע שקרה השבוע:לקבל עכשיו :\ ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: =X אתר השבוע: ציפורה ספר/סרט/סדרת השבוע: המשחק של ריאל מדריד תמונת השבוע : אין לי כרגע השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לטייל ולראות מקומות משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : התרסקות

STEMINEM

New member
חחחחחח מצחיק לראות בנות מדברות על כדורגל

חוץ מתוצאה יש לכן עוד משו להוסיף ???..

Why So Serious

New member
לא צריכות להוכיח לך שום דבר../images/Emo8.gif

חוץ מזה, יש לך משהו להוסיף על גבי בנות שבאמת רואות כדורגל ולא אכפת להן מה אומרים עליהן?

STEMINEM

New member
כן..

אם השנה לא תהיה אליפות או אירופה זה יהיה באמת ביזיון

STEMINEM

New member
מנצ'סטר לא יעברו ת'רבע

ורוני יעבור לריאל ויקבל יותר מרונאלדו.. 250 אלף לישט לשבוע אם לא לשם.. אז לסיטי שמוכנים לשלם לו סכום כזה מפחיד יענו כל שבועיים פנטהאוז בגינדי תל אביב

STEMINEM

New member
Aww Shit... רוני חתם במנצ'סטר ל5 שנים חחח

לא שוכח איפה גדל.. לא שכח ת'סמל ילד טוב רוני

למעלה