סיכום שבועי

Why So Serious

New member
ילד טוב?

פחחחח שילך! שבר לי את הלב (ולעוד איזה מיליון בערך בטח) ועכשיו נזכר להשאר? אחרי שהסמים פגו הוא נזכר שמקומו ביונייטד

STEMINEM

New member
אתם צריכים אותו יותר מאשר הוא אתכם

מותר לו להתלבט קצת..

shachar47

New member
מסכמתתת:)

השבוע שהיה: שבוע מושלם :) שיר השבוע של 30: the fantasy שיר השבוע: losing my religion להקת השבוע:queen אלבום השבוע: nightmare מאכל השבוע: סלט (דיאטה מטורפתD:) משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת לחבר שלי :) משהו רע שקרה השבוע: הכל הלך מצוין השבוע:) ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: can... anybody... find me...somebody to loveee?? אתר השבוע: וואלה כיף -באבלס ספר/סרט/סדרת השבוע: דקסטר תמונת השבוע : אניי וחברה שלי שורה ראשונה בהופעה של 30 השבוע שיבוא :העיקר שיבוא:D משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שאני יקנהה כבר את הכרטיסים לליניקין פארק משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : שאני יכשל בעוד מבחן : /

Pooola

New member
ווואו בתמונה הזאת הקהל נראה ממש גדול

ומהקהל הרגשתי שאנחנו ממש מעט D: ומה זה המרחק המטורף הזה מהבמה לקהל? לא פלא שג'ארד לא קפץ עלינו. הוא היה תנופה ומקפצה רק בשביל לא לנחות על הרצפה : D

simsital12

New member
אומגד מצאתי את עצמי><!

הירוק הימיני יותר וחברה שלי XD בהתחלה בהתחלה זה היה ממש ליד הגדר><

גמאני.. לפי מיקום בערך

אבל התמונה ממש מטושטשת אז אני לא יכולה ממש להקיף בעיגול חח

shachar47

New member
חברה שלי מצאה

ולקחתי את זה מהפייסבוק שלה זה ניראלי מהפייסבוק של got no shame

NoAmItA ChAn

New member
אני הייתי ממש משמאל, שורה ראשונה ../images/Emo9.gif

ליד שאנון וטים XP וג'ארד הכפרה אמר שהצד שלנו ממש רועש!

yuval tayb

New member
גמני הייתי שם!!!.....

משמאל שורה שנייה אם אפשר להגדיר את זה שורות חח:) למישהו יש עוד תמונות של הצד השני אולי??:O

HARMONY224

New member
קולולולולו

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: A Modern Myth שיר השבוע: aminem- love the way you lie להקת השבוע: אבנג'ד סבנפולד ♥ אלבום השבוע: .. מאכל השבוע: אוכל של אמא משהו טוב שקרה השבוע: למדתי את the kill על הגיטרה סוףסוף!#@! משהו רע שקרה השבוע: יותר מדי בחנים :| ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אין ממש אתר השבוע: פייסבוק, תפוז, ישראבלוג ספר/סרט/סדרת השבוע: רקוויאם לחלום, פאק איזה סרט תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: כרטיסים ללינקין♥ משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: שאני אכשל בעוד בחן במתמטיקה -.-

למעלה