סיכום שבועי

אסכמ"ש ../images/Emo9.gif

השבוע שהיה: נחמד שיר השבוע של 30: S&D שיר השבוע: radioactive של קינגס אוף ליאון להקת השבוע: אין אלבום השבוע: אין מאכל השבוע: אין משהו טוב שקרה השבוע: מלא ראיונות עבודה. אמא קנתה לי מתנה, הוציאו לסבתא את כל התאים הסרטניים משהו רע שקרה השבוע: כשחשבתי שהכל כבר בסדר- אח שלי "שבר" את היד, העצם יצאה לו מהמקום ואני ביליתי את כל יום שישי במיון יחד איתו ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: 2 חיילים מפגרים באוטובוס שראו אותי קוראת הארי פוטר ולא יכלו להתאפק: "מה את קוראת את זה?! הוא מת הוא מת!", אני לא מאמינה שנותנים להם להחזיק נשק אתר השבוע: פייסבוק ספר/סרט/סדרת השבוע: הארי פוטר וגביע האש
/ -/ דם אמיתי תמונת השבוע : אם רק הייתי יכולה למצוא אותה.. התמונה של אריק מהפרק הראשון כשהוא עירום.... אני אוהבת את אריק
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: להתקבל כבר לאיזשהו עבודה משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : לא רוצה לדבר על זה

sashkaalex

New member
me me me

שיר השבוע של 30:The Mission שיר השבוע:qust pistols revalushuon להקת השבוע:30stm אלבום השבוע: מאכל השבוע:שקית ענקית של דוריטוס משהו טוב שקרה השבוע: הודיעו על טיול שנתי בשבוע הבא =) משהו רע שקרה השבוע:מאמא נסע לים המלח ל4 ימים =\ ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "כרגע אמרתי לבן אדם שאני לא מכירה שאני בכיתה י'" "שאת בי'? גם כן,חשה ת,עצמך צעירה" (אני ב יא' XD) אתר השבוע:תפוז ספר/סרט/סדרת השבוע:glee תמונת השבוע : השבוע שיבוא:מעייף משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:יום שישי משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע :יום רביעי שונאת אותו! שבוע טוב לכולם =)

simsital12

New member
מסכמשתתתתתת

פעם ראשונה שאני לוחצת על שניייי ומייספייס לא בא לי!!!!!!!:D כוליאושר*-* השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:attack שיר השבוע: לא שמעתי משהו ספציפי>< להקת השבוע: זה לא ממש להקה אבל משום מה השבוע שמעתי המון מיילי סיירוס>< אלבום השבוע: הממ הממ מאכל השבוע: מנה חמהה משהו טוב שקרה השבוע: הייתי עם מישהו שאני אוהבת כמעט כל השבוע! משהו רע שקרה השבוע:השבוע נגמר והתחיל אחד חדש>< ועשיתי את השבת הראשונה שלי>< ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "תזהרו אני יבוא לבדוק אותכם כל 5 דקות!" (בדרכי לקבל תלונה:D) אתר השבוע: המממ הפורום הזה? ספר/סרט/סדרת השבוע: לא ראיתי טיוי תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:שהוא יהיה טוב משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : לא יקרה שומדבר רע:D!!(אופטימית!!) (יחליטו לעלות אותי למשפט)

למעלה