שרשורון: הקניה השבועית שלי מה שלכם?

iefrat

New member
../images/Emo262.gifשרשורון: הקניה השבועית שלי מה שלכם?

CHIC - 217 - סגול זוהר CHIC - 512- טורקיז כהה CHIC - 218 - ורוד בסיס הכל בהמלצותיכן לאחרונה בפורום ובפוסטים (מעיין את שם?) ואחרון חביב: לה צ'אט 313- שדומה לברי M שהוא דיופ של הפרדוקסל - ננסה. מה אתן קניתן?

mayane21

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

אני כאן ולכבוד הוא לי
תתחדשי על הכל נשמע יאמייי
מה שמזכיר לי לקנות אחד חדש של 218. אחד הצבעים העדינים והיפייפים שיש ל- CHIC . תהני

Dmorrigan

New member
הקניה שלי

פצירת קריסטל של OPI OPI - ski teal we drop china glaze - flip flop fantasy שני לקים שאני חושקת בהם המון זמן ה OPI מהמם ברמות שקשה לתאר וזה ה OPI הראשון שלי אז אני ממש מתרגשת לקראת המברשת המפורסמת שלו
והצ'יינה גלייז בא לפצות על יותר מדי לקים חורפיים :) הנזק: 24 דולר באיביי כולל משלוחה

רוני325

New member
תתחדשו דרך אגב הflip flop מהמם יש לי אותו

ואני גורפת איתו הרבה מחמאות ... הקניה שלי היא: life כתום בניחוח תפוז (עדיין לא נוסה) life מספר 283 תכלת מעט כהה נוטה לטורכיז

רוני325

New member
התחדשתי בעוד 2 לקים:

מתבקע ורוד עתיק התאהבתי במתבקעים האלו... לק מייבלין סגול הולוגרמי מיני (מהחדשים שמוכרים ב10 ש"ח)

iefrat

New member
מחכה לראות איך יצא לך הורוד

קניתי אותו עם הכחול לבן וסגול אך מלבד הכחול לא הצלחתי עם השאר כי יוצאים לי קווים עבים תעלי סווצ? פליז?

iefrat

New member
האםOPI - ski teal we drop הוא צבע ג'ינס?

הוקסמתי ממנו בס'ווצים שראיתי אבל נוכחתי שלעיתים הם מאוד מטעים הוא נראה מדהיםםםם!!

Dmorrigan

New member
אני לא ממש יודעת מה זה צבע ג'ינס

אבל הוא אכן נראה מדהים בכל הסווצ'ים שראיתי. אני אספר איך הוא כשההזמנה תגיע

edenable

New member
תתחדשי!

הזמנה שווה במיוחד (טוב, לגבי OPI אני לא אובייקטיבית כי אני מתה עליו :) איך הפצירה של OPI? מרגישים הבדל בינה לבין פצירות רגילות?

Dmorrigan

New member
תודה ../images/Emo13.gif

רק אתמול הזמנתי מאיביי אעדכן כשהיא תגיע

Ultra marine

New member
מחכה לרשמים על ה"בארי M" :)

אצלי אין רכישות שבועיות, יש רק הזמנות רשת. החודש התפרעתי לגמרי נראה לי שעכשיו אני הולכת להרגע קצת :) אז בנתיים התחדשתי בשבוע שעבר ב- גברת רובינסון, כמעט מפורסם ועוד אחד שברח לי שמו (כולם של קולור קלאב) בהזמנה משותפת עם מ ס ט י ק.

Ultra marine

New member
אבל עכשיו גברת רובינסון

מרגיש לי לא קשור.. (מעטר עכשיו את ציפורני..)

מ ס ט י ק

New member
בטח רק לשבוע הקרוב

מניחה שמשבוע הבא שוב יהיה קיץ (לצערי, אני מאוהבי החורף)

iefrat

New member
צבע יפה ועשיר, ולא מאפסנים צבע בגלל החורף!!!

אולי רק כתום וצהוב?

Ultra marine

New member
צהוב כן, כתום אולי תלוי במרקם שלו..

אילו שיש לי הם קייציים אבל יכול להיות משהו קצת עכור כזה שיתאים. אגב, שלחתי לך מייל הבוקר, ראית?

למעלה