שרשורון: הקניה השבועית שלי מה שלכם?

edenable

New member
תתחדשי!

אני חושבת שבחודש הבא אני גם הולכת להתחדש בו, כי החודש גם קצת הגזמתי (החלטתי שזה חודש של פינוקים וללא דחיית סיפוקים
)

Ultra marine

New member
הוא מקסים!

אבל כפי שנאמר כבר הוא לגמרי קיצי. ועכשיו כשמתחיל להתקרר זה קצת לא קשור כזה.

edenable

New member
אני דווקא חושבת שהוא יפה לכל עונה

אבל זה עניין של הרגשה

Ultra marine

New member
הוא זוהר מידי בעיני

אני לובשת עכשיו חולצה סגולה (ארוכה) וכשאני משווה בין הגוון של החולצה לבין הלק והאופן שבו הלק בולט זה עוד יותר מרגיש לי קייצי.

מ ס ט י ק

New member
גם אני לא התחדשתי בכלום

לאחר הקנייה המשותפת עם Ultra marine החלטתי לעשות הפסקה עד אשר תצא איזו שהיא קולקציה מעניינת..

ענבל30

New member
קניות של פיצוי ../images/Emo3.gif

אחרי שלא התקבלתי לתוכנית הנחשקת... עשיתי טיפ טיפונת שופינג והתחדשתי גם בכמה לקים: glam granat - מס' 447 של שיק - בורדו קרמי כהה מאוד. למרבה הפלא אין לי בורדו קרמי בכלל באוסף שלי, וזה סיפתח לא רע
glimmer onyx - מס' 280 של שיק - שחור עם מיקרו-גליטר כסוף. זה וגם הקודם שניהם מהקולקציה האחרונה של שיק, שכבר רכשתי את רובה - למעשה את כולם חוץ מהסגול, שיש לי לק דומה מאוד באוסף... הלה צ'ט הראשון שלי: midnight imposter - מס' 224 - כחול כהה מאוד עם גליטר כסוף. לראשונה בחנתי מקרוב סטנד של לה צ'ט, וחייבת להודות שלא התלהבתי. המון ניאונים יפים - אבל כבר מיציתי את הניאונים ויש לי מספיק מהם, והמוני ורודים-אדומים-כתומים שאני פחות מתחברת אליהם. הכחולים שלהם לא להיט, וירוקים יפים לא ראיתי בכלל... גם הסגולים לא משהו מיוחד שאני לא יכולה בלעדיו... וכך יצא שרק לק אחד קרץ לי. ובחנות נידחת אחת בדיזנגוף סנטר מצאתי 2 גוונים של צ'יינה גלייז באחד הסטנדים (ומיד שאלתי את המוכרת ונעניתי ש"לא, אין עוד ולא יהיו יותר"). אחד מהם היה ורוד פנינתי אייטיזי כזה, והשני היה grape juice - סגול שימרי מנצנץ. מהמם! לא מהטופ של הרשימה הנחשקת של הצ'יינה גלייז שאני רוצה, אבל בהחלט חביב. ראיתי גם מכון יופי בדיזנגוף סנטר שמוכר לקים של OPI וקולור קלאב (60 ו-30 ש"ח, בהתאמה), אבל למרות שהיו להם צבעים יפים, לא הצלחתי להביא את עצמי להוציא סכומים כאלו על לק שאפשר להשיג הרבה יותר בזול ברשת... ושוב - לא ראיתי שם גוונים שנמצאים בווישליסט שלי... אז ויתרתי.

בדיוק קיבלתי היום את Dusky Mauve

של Barry M , ותודה לdanra על ההמלצה למוכר מאיביי. הלק הגיע אליי מבריטניה תוך 3 ימים! עטוף היטב , אני סופר מרוצה

Ultra marine

New member
איזה כיף!

תהני! מדהים אותי כל פעם מחדש איך איביי מגיע תוך פחות משבוע והחנויות ששולחות לנו לוקח שבועיים + ..

iefrat

New member
כיף לך! אפשר החלטה חד משמעית?

הוא אפור עם הבזקי סגלגלות או שהוא סגול? בסוו'צים (של דנרה למשל) הוא נראה סגלגל מהמם, בעתון נשים שיש בו צילום של הבקבוק הוא נראה סגול!!! ובפוסטים אומרים אפור. אני רוצה שהוא יהיה סגלגול בשביל שארצה אותו

תראי

בבקבוק הוא נראה סגול מעושן עם שימר סגלגל משגע. על האצבע הוא יצא לי סגול-אפור מעושן. הוא צבע מאוד מיוחד לדעתי אבל הוא גם עניין של טעם.

Dmorrigan

New member
זה ללא ספק הלק הכי יפה שנתקלתי בו

הוא אפור כהה עם תת גוון סגול ושימר סגול התת גוון והשימר גורמים לו להיראות מאד סגול מזוויות מסויימות בתאורה מסויימת. באור חלש הוא יראה אפור כהה. הוא פשוט מהמם ואיכותי דבר ראשון הפורמולה מדהימה, נמרח כמו חמאה ומתייבש ממש מהר בנוסף הוא גלוסי בטירוף והשימר נותן לו עומק כזה... זה הלק היחיד שלא נמאס עלי אחרי יומיים.

תולי01

New member
../images/Emo6.gifחרשתי על כל המדף בניו פארם

ליקטתי איזה 20 לקים........ אבל שלחתי כמעט את כולם
(אני משתתפת בהחלפת חבילות ענקית בין בלוגריות לכריסמס ושלחתי לה חבילה מהממת) השארתי אצלי בינתיים 2 של שיק מהקולקציה החדשה - 217 (הסגול) ו- 436 (אפור כהה) ואחד מהחדשים של מייבלין - מס' 52 Dark Plum, כשמו כן הוא...היה גם את האמרלד של ג'ייד (הירוק) אבל הוא היה אחרון על המדף שם והחלטתי לשלוח לה אותו ולנסות להשיג לי אותו בחנות אחרת
עוד פשיטה מתוכננת בקרוב, כי יש חבילה נוספת שאני רוצה לשלוח לכריסמס, ואולי אני אחמוד לי עוד כמה
חייבת להגיד לכן - הייתי גאה בטירוף בפורום שלנו !!! תראו מה יצרנו פה, ההבדל במדף הלקים בין השנה לשנה שעברה הוא הבדל של שמיים וארץ !!! רוצות להרים איתי את דגל ה-
?

Ultra marine

New member
הפורום הזה הוא כיף אמיתי!

אני נהנית להכנס אליו ולראות דברים משמחים וכייפיים. פשוט פורום של טוב על ה נשמה! (כשהבעיות הגדולות שלנו - איך נשיג את הדיופ של שאנל חחח)

למעלה