קניות של פיצוי ../images/Emo3.gif
אחרי שלא התקבלתי לתוכנית הנחשקת... עשיתי טיפ טיפונת שופינג והתחדשתי גם בכמה לקים: glam granat - מס' 447 של שיק - בורדו קרמי כהה מאוד. למרבה הפלא אין לי בורדו קרמי בכלל באוסף שלי, וזה סיפתח לא רע
glimmer onyx - מס' 280 של שיק - שחור עם מיקרו-גליטר כסוף. זה וגם הקודם שניהם מהקולקציה האחרונה של שיק, שכבר רכשתי את רובה - למעשה את כולם חוץ מהסגול, שיש לי לק דומה מאוד באוסף... הלה צ'ט הראשון שלי: midnight imposter - מס' 224 - כחול כהה מאוד עם גליטר כסוף. לראשונה בחנתי מקרוב סטנד של לה צ'ט, וחייבת להודות שלא התלהבתי. המון ניאונים יפים - אבל כבר מיציתי את הניאונים ויש לי מספיק מהם, והמוני ורודים-אדומים-כתומים שאני פחות מתחברת אליהם. הכחולים שלהם לא להיט, וירוקים יפים לא ראיתי בכלל... גם הסגולים לא משהו מיוחד שאני לא יכולה בלעדיו... וכך יצא שרק לק אחד קרץ לי. ובחנות נידחת אחת בדיזנגוף סנטר מצאתי 2 גוונים של צ'יינה גלייז באחד הסטנדים (ומיד שאלתי את המוכרת ונעניתי ש"לא, אין עוד ולא יהיו יותר"). אחד מהם היה ורוד פנינתי אייטיזי כזה, והשני היה grape juice - סגול שימרי מנצנץ. מהמם! לא מהטופ של הרשימה הנחשקת של הצ'יינה גלייז שאני רוצה, אבל בהחלט חביב. ראיתי גם מכון יופי בדיזנגוף סנטר שמוכר לקים של OPI וקולור קלאב (60 ו-30 ש"ח, בהתאמה), אבל למרות שהיו להם צבעים יפים, לא הצלחתי להביא את עצמי להוציא סכומים כאלו על לק שאפשר להשיג הרבה יותר בזול ברשת... ושוב - לא ראיתי שם גוונים שנמצאים בווישליסט שלי... אז ויתרתי.