שרשורון: הקניה השבועית שלי מה שלכם?

iefrat

New member
הפורום כלכך כייפי שזו התמכרו!!!

אני נכנסת אם יוצא לי אפילו שלוש וארבע פעמים ביום, פעם להתעדכן, אחרת לעכדכן, ולפעמים גם לבדוק מספר או שם של לק שרציתי. מאיר לי את היום

LOLI152

New member
התחדשתי לי גם כן!:)

בשני אורלי.. מסדרת המט (הכן עצמך לחורף?!) הכחול והסגול.. :)

iefrat

New member
לדעתי בחרת את היפים מבמבחר שיש להשיג בארץ

לי יש את הסגול והוא מהמם. יש גוונים מדהימים לאורלי, למה לא מביאים אותם לארץ? יש חנויות של אפריל שגם להם יש אורלי

LOLI152

New member
יש שני סגולים?!

אחד מהם נוטה לאדום והשני לכחול? יכול להיות?.. אז אני לקחתי את הנוטה לאדום.. מהממים, לא מצטערת על הקנייה!

עינב ג ל

New member
התחדשתי

בשיק 57 - אדום מטאלי וג'ייד שאני לא זוכרת את שמו - אדום מטאלי בהיר יותר. אדום קורל.

iefrat

New member
תהני לך, אדומים יפים בכל עונה

ולכל אירוע לטעמי: כל משפחת האדומים: אדום עגבניה, אדום בורדו, אדום כמעט שחור. מעדן ומחמיא לכל יד ולכל גוון עור

נופ ר

New member
אצלי - אחרי עוצר קניות של שלושה חודשים כמעט

כי באיזור השרון הלקים מבאסים מאוד והמבחר דליל ביותר הייתי ב3 קניונים שונים ביומיים בחיפוש אחרי לקים בסופר פראמים וביו פארמים וגם באפריל מבאס ביותר! אין לקים חדשים של אורלי וג'ייד יקר עכשיו מאוד! למרות זאת החלטתי לקנות 2 ג'יידים- 386- ANGELINA ו- 390 PARTY MINT ובאפריל בקניון ערים פתחו סניף חדש הייתי בטוחה שגם המבחר יהיה חדש- לאכזבתי הרבה הם הביאו את אותם לקים בדיוק מהסניף הקודם (הם שינו מקום והסניף יותר גדול) מה שכן מצאתי את RETRO RED של אורלי, היה אחד בודד. עכשיו כבר אין. הבקבוק היה מבאס מאוד- פתחתי את הפקק ורואים שהרבה בחורות ניסו אותו! הלק נוזל מסביב. מבאס. עלה 25 ש"ח- גם מבאס. וכאן ארצה לבקש מכל בנות ישראל היקרות- תפסיקו לנסות בחנות לקים כאילו שזה טסטרים!!!! גועל נפש. רואים בבקבוק את הצבע, תסתפקו בזה!

תולי01

New member
../images/Emo6.gifהשלמה

את אלה הצלחתי למצוא בסופר פארם - 2 הצבעים מהקולקציה החדשה של שיק - 280 - Glimmer Onyx - שחור עם נצנצים כסופים ו- 435 - Gorgeous Amethyst - סגול מטאלי. לא הצלחתי למצוא בשניהם את הטורקיז המדובר. אבל כן הצלחתי למצוא את הירוק של ג'ייד - 399 Emerald - שנראה לי מהמם
עדיין לא ניסיתי אותם, אז אין לי סווטצים אבל יהיו בהמשך. אה, ואת המיני קולרמה של מייבלין בצבע סגול חציל, שכתבתי עליו בשרשור הלק לסופשבוע.......

iefrat

New member
פוסט אצלי בבלוג על הטורקיז. לגבי הסגול...

קניתי 217 סגול כהה מטאלי גם הוא, לא ראיתי עוד אחד מעניין להשוות הטורקיז - הצבע שלו יפיפה, פשוט לשבת ולהסתכל עליו. המרקם מאכזב קישור

למעלה