שרשור לקראת ערב+
ערב שבת

KEEK

Member
אמרה את זה 4 פעמים בדקה ../images/Emo6.gif

וחן לא תיקנה אותה

niva99

New member
שהבחורה הזו עילגת...

אבל העיקר שהיא עפה על עצמה... היונה המתיימרת הזאת...

KEEK

Member
"אם את מתחילה להיות רכושנית מעכשיו

תדיחי את עצמך" אתי "נותנת בראש" לחן ומייעצת לה בחוכמה רבה מזכירה לה שהיא במשחק ושלא תשכח את זה שתיקח הכל ביותר קלות ותפסיק עם הרכושנות שלה שתכונן שלא הכל יהיה ורוד, מספרת לה שגם דניאל עברה שם יסורים רבים בהתחלה ובכתה בלי סוף. היא אומרת לה שקרן אומנם מפלרטטת ("מפרטטת") עם גב אבל במקביל משחקת אותה קשה להשגה. היא ממליצה לה להוריד הילוך מגב, שתיתן לו לחפש אותה. אומרת לה שזה מקום סגור ולא קל, אז שתיקח הכל בקלות אתי מכניסה בה המון פרופורציות

לואיזה7

New member
אתי אמרה דבר נכון לחן :

אתי לחן : " נראה לי שהוא מפרטט (מפלרטט) איתך ומתקדם עם קרן". לפני כמה ימים איתן אמר לגב, שילך על קרן , אבל בגלל המשחק שלא יפסיק את הקשר עם חן. גב הסכים אתו. איתן יוצא פה אדם לא הגון עם העצה הזו. הוא למעשה מציע לגב להשתמש בחן לצורך המשחק. חן, למעשה, משמשת כרגע כלי משחק בידי גב, לצורך המשחק הטלוויזיוני , ולדעתי, זאת חוצפה. הוא לא צריך להשלות אותה, בעיני זה ניצול. היא צריכה להתרחק ממנו לגמרי, ואני מבינה את הרצון שלה לצאת מהווילה. וקרן - מראה סימנים של מאוהבת וגעגועים לגב, שיצא החוצה מהווילה . היא סיפרה קודם בחיוך ובהתרגשות לליהי : " הוא שר לי את השיר............."

goodpink

New member
הדבר הכי נוקב שאמרה לחן זה שאולי אם חן נוח לו

לפלרטט ועם קרן להתקדם. זה פגע בחן ומכל השיחה זה המשפט שהיא נשארה איתו למעשה. אתי אומרת לה למעשה שמה שיש לה עם גב הוא לא אמיתי פלרטוט חסר משמעות משחק ולמעשה את הצעדים האמיתים הוא עושה עם קרן. כל השאר היה חצי אמת פרודוקיסים שקרים וכו'. איתן וחבריו מגעילים כי הם מנסים לשכנע את גב לבחור בקרן להיות רק קשוב לקרן רואים את הנקודת מבט של קרן שישאלו מה גב רוצה מה גב מעוניין ולא מה לפי דעתם גב צריך לרצות או לעשות. גב לא צריך לשכוח שהם במשחק ואי אפשר לדעת את המניעים האמיתים שלהם לגבי הדחיפה של קרן לגב. איתן הגעיל כאשר היה לו את השיחה עם קרן הוא ניצל מידע פנימי שקרן מסר לו לגבי חן ולגבי קרן ולגבי הרגשות שלו בכלל כדי להנחות את קרן כיצד לפעול. נגעלתי והוא יצא מניפולטיבי שאמר לקרן ניזמי מגע קצת אוויר אבל להיות שם ולדאוג למגע פיסי כאילו מיקרי. וקרן מיישמת את זה. יוזמת מגע פיזי גם אם גב לא נותן את האפשרות למגע פיזי מיני. לא אכפת לי מה קרן מרגישה זה לא אמיתי מבחינה היא משליכה כל מה שגב אומר ...הוא אמר היום על השיר היא אומרת על השיר או אמר שכואבת לו האוזן כואבת לה האוזמן וכו וכו וכו זה לא מרגש לא אמיתי ולא מאמינה לה...

למעלה