שרשור עדכונים אחה"צ וערב 19/8/11

goodpink

New member
הם פסלו מזמן ההפקה רוצה בכל מקרה שיצאו

כאילו מוחקים להם פסילות עם יעמדו במשימה החדשה עד שמונה

רגע רק רגע

Active member
המשימה הולכת מדחי אל דחי...

ואני בבית גומר ממחטות מבכי אל בכי
ה מ ש י מ ה מ ש ע מ מ ת

madteacher

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מעניין מי הוגה עבורם את הרעיונות המטופשים האלה.
מה שבטוח הוא לא ״סובל״ מעודף יצירתיות ... לפחות שהיו יוצרים זוגות במשימה: גבירה ואדון (בהגרלה אקראית), ואז לפחות היינו רואים את הדינמיקה בין כל זוג לטוב ולרע. הזוג המנצח זוכה בפרס. נראה לי יותר מעניין מאשר לראות את כולן רובצות בחוסר מעש. נראה לי שהם שכחו לגמרי את הקונספט של התכנית.

נעמה8080

New member
המשימה הזאת פשוט משעממת! אין מה לראות!

ההפקה חייבת לשנות פה משהו! מהבוקר אין מה לראות! פשוט אין!

noaxxx

New member
המשימה משעממת אבל..

לדעתי, גם אם לא היתה משימה היה משעמם. בסה"כ המשימה לא מפריעה להם לנהל שיחות אבל עושה רושם שכבר לא נשאר להם על מה לדבר, עם תלבושות או בלי

רגע רק רגע

Active member
נועה...

זה קשור לרמת הציפיות. ברגע שאומרים לנו שיש משימה, אוטומטית הגוף נדרך. אך לאחר מעקב די קצר... הגוף מתכווץ לנוכח השממון המשימתי

noaxxx

New member
אז זהו, שלא היו לי יותר מידי ציפיות..

כשהמשימה מנחה קצת יותר מחצי בית לא לעשות כלום, למה אפשר לצפות? לדעתי, המשימה נועדה 'להכריח' את הבנים לתקשורת עם הבנות כדי להוציא אותם מההתרחקות וחוסר ההתעניינות שנפלה עליהם מאז שגב נכנס.

רגע רק רגע

Active member
כיף לך...

אני מודה. פיתחתי ציפיות <לא יודע למה... כל הסימנים הראו שלא כדאי>. גם אם מה שאת אומרת נכון והמשימה נועדה "למשוך" את הבנים לתקשורת... ובכן, מה שנעשה בכוח, לרוב לא יוצא טוב. והמשימה הנוכחית היא ההוכחה לכך.

בוףברכה

New member
ב../images/Emo38.gifקשר לציפיות של..N-אקס..לא היו לה

עם הצפיות שלך..תפרו להם את כל..שמלות.. ..עם הציפיות של..רגע..תפרו לבנים..ת'ווסטים...
.. עם הציפיות שלי..עשו..להם..ת'כובע #..רשת.על הראש..,..(הציפיות שלי עם .חורים קטנים..,..מהראשים
פינקססס.....ת'ביא אשש...,שקטטט...עכשיו תקשיבו לברכה...(ומברכת...ב

noaxxx

New member
בוף, הפוך...

לרגע היו הרבה ציפיות, השמלות זה ממנו, לי כמעט ולא היו ציפיות, ב-וסטים יש הרבה פחות בד. ואני מבינה שהציפיות שלך לקו בחסר... אם הבנתי אותך נכון..

למעלה