שרשור עדכונים אחה"צ וערב 19/8/11

noaxxx

New member
ברור, אפילו שהם בשחור.... ובדים=שקרים

אז זה די מתאים

בוףברכה

New member
.......שרידים אחרונים של...../images/Emo28.gif.../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

חוף..הפירצה אתמול..מסיבת טראנס בחוף..200 איש.............עייפות...החומררר

izmeral1

New member
לא יותר מ-10 דקות צפיתי=

חשבתי שאני באנגליה. רק שאין שם גבירות חחח. טוב הכי הזוי. הביגוד לר לכולם הולם. הבנים נראים לא רע. והם סובלים. לא יודעת למה כותבים פה על אורטל.ואורן. שהוא אומר עליה רעל. לי נראה שמעוותים הכול-רק החיבוק של הבוקר טוב והלילה טוב אומר .שהם בסדר. למה .אולי נאמרה מילה של שטות.וכאן עושים עניין. מקווה שאני לא טועה. כי לא ראיתי את הקטע הזה.אם זו בדיחה או אמין? שבת שלום לכולם.

izmeral1

New member
NOAXXX THANKS =

לגבי המשפט נאמר רעל. ולא יותר. אפשר לפרש זאת בהרבה דרכים. גם שנאמר יש בא משהו . כמו תסבוכת. ולא היה שהיא סוג של רעל או מחשפה. אפשר לפרש גך כך. שהיא מוערלת מכול מה שמסובב אותה. לא היה המשך. אחרי השיחה. הזו אורן ממשיך לתת לה כבוד וזה הדדי. אם היה משהו עד כדי כך רחוק. היה מתרחק חד וחלק. ומשם נבין הברה. אבל לא כך הם פני הדברים. סוג של סיכום שיחת הבנים.?|ואמת היא קצת מתוסבכת. וגם יש קצת תסכול לאורך כול התקופה שלה בבית. הולכת לחדשות. למציאות. תודה לך ושבת שלום.

noaxxx

New member
אין בעד מה..

לעניין המילה רעל, אין הרבה דרכים לפרש אותה, אבל צריך לזכור שהשיחה הזו התקיימה לפני יומיים או בשלישי בלילה, מאז אורן ואורטל דווקא מסתדרים יפה יחד.

אחה"צ טובים לכולם../images/Emo140.gif

לא ראיתי אתמול מ11 בלילה, היה משהו מעניין? קראתי פה שעכשיו כנראה באופן רישמי , ליהי וקרן יריבו על גב? ומה קרה שליהי קמה והלכה לשבת עם דניאל במטבח? למה? והתקרבות לאתי? בכל מקרה, הייתי היום בקניון הזהב וגיליתי שכבר פתחו את החלק החדש של הקניון. חבר'ה!! הרגשתי בחו"ל! מומלץ. רק חבל שלא קניתי דברים בדיוטי פרי. וזהו, אני אחרי ההכנות לשבת והתפניתי עכשיו קצת לפורום. http://www.youtube.com/watch?v=AjTY8ildtFU

לונדרון

New member
קייז../images/Emo140.gifברוכה השבה, כבר

התחלתי לדאוג. איפה מצאת חנייה, בתת-קרקעי?

היו שם כ"כ הרבה מכוניות.. ותור עצום לתת קרקעי

בסוף בזמן שעמדנו בפקק כדי להגיע אליו בכלל, מישהו יצא מהחניה שלו בחוץ.. אז תפסנו במקומו. אז האוטו התחמם קצת (הרבה).

למעלה