שרשור ערב שישי
26/8

didush100

New member
קודם כל יש סיכוי גבוה שתודח השבוע

היא משדרת את מי שהיא והיא כן מרגישה לבן וכיף לראות אותם יחד. לגעתי זה מאוד אמיתי הכי קל להפוך אותה לשחקנית אבל זה ממש לא נכון

גם אני קלטתי בדיוק את אותם הדברים

ליהיא אומרת משהו אחד, אבל שפת הגוף שלה משדרת לגמרי משהו אחר..... לא צריך להיות מבין גדול בתורת שפת הגוף בשביל להבין את המסרים שהיא משדרת מבלי שהיא שמה לב בכלל... אני לא קונה את סיפור האהבה הזה בכלל! ומסתבר שאף אחד לא קונה אותו, אפילו לא אחיו התאום של בן.... ואתה צודק באמירה, שכשבאמת רוצים מישהו לא משתמשים בעולם המושגים הזה של השלמה (עם הגזרה)!

didush100

New member
דווקא בשפת הגוף שלה היא הכי איתו

היא כל הזמן מחפשת אותו במבטים היא מחבקת ומנשקת אותו והם היו ביחד כמעט כל היום.

דקל69

New member
ברור, לא צריך להיות גאון בשביל לראות את

הרתיעה הברורה של ליהיא ממגעו של בן. מעבר לזה בין ביניהם תקשורת וגם בנושאים המינמליים הם מדברים בצורה יבשה. לדעתי ליהיא גם נגעלת מדברים פיסיים של בן, כאלו שגם אנו צוחקים עליהםף הפרצופים, עוויתות הפנים, חיתוך הדיבור. בכל פעם שהם בחברה היא כאילו בודקת שהוא לא מפדח את עצמו ואותה. אמירה כמו הוא מגעיל אותי היא לא ניתנת לשינוי, בעיקר לאחר שכבר התנשקה איתו קודם לכן, אם הבנה שכלית אפשר לעבוד אך לא על מגע ותחושה פיסית. אפילו אם היא היתה מתכוונת להיות רצינית עם בן היא מעבירה במילותיה שזה בגלל מה שהיא צריכה ולא מה שהיא רוצה ומעוניינת. ובכלל לאחר מספר רגעים שהוא נוגע בה היא טורחת להתרחק, למצוא נושא שיחה בכדי להסיט את הנגיעות ולהעלם בגלל אמתלא כלשיהא. אפילו עם אורן ואיתן היא יותר נינוחה ונהנית, שלא נספור את הערפול בעיניים שגב מדבר ונמצא לידה והלטישה הלא רצונית בו.

didush100

New member
היום היא היתה איתו כל היום

וממש לא נרתעה להפך היא זו שיזמה את הכל

adiyon2

New member
ליהיא פוחדת שהוא יקח מישהי אחרת

כמו כלב היא מסמנת טריטוריה. זה לא מרהבת בן, אלא משנאת עזיבת הוילה.

קשקשה9

New member
אתמול בלילה ליהי ובן התקדמו עם האינטימיות

הם בנו ארבע קירות וחסר רק הגג אבל את זה היא משאירה להדחה הבאה

noaxxx

New member
../images/Emo244.gifערב טוב, בן ואתי בשיחה...

בן מספר שאחרי הביקור של אחיו הוא חזר לעצמו וקיבל פרופורציה על כל המצב. הוא החליט בסופו של דבר לחזור לליהי במחשבה ש'מה כבר יכול לקרות' ושאם נעים לו איתה אז אין לו מה להפסיד. אתי מזהירה אותו שעדיין האופציה שהיא נשארת איתו רק למטרת המשחק, קיימת, ומציינת שיש מצב שהיא חזרה אליו רק בגלל שגב התמקד יותר בקרן. בן אומר שהוא שאל את גב, אם הוא (גב) נתן לליהי איזושהו סימן שהוא לא מעוניין בה, גב אמר ש'ממש לא'. בן הסיק מזה שהיא חזרה אליו בגללו ולא בגלל הדחיה של גב. אח"כ השיחה ממשיכה בדיון על המועמדויות, ואתי אומרת לו שלדעתה אורטל הכי חזקה בחוץ בן לא מבין בכלל למה היא חושבת דבר כזה, ואתי מסבירה לו שאורטל מעולם לא עמדה להדחה ושהקהל תמיד תומך בה, וגם, שאורטל מקבלת פידבקים חיוביים (כנראה מדובר על צעקות שהם שומעים בחצר). אז בן שואל אותה איך היא מסבירה את זה, ואתי עונה לו שהיא לא יודעת. בהמשך, הם מדברים על את והוא מנסה לעודד אותה שהיא עדיין לא הולכת. ו.. העבירו מצלמה לליהי וענבר... שני דברים יש לי לומר כרגע, 1. כנראה שבן לא מודע לזה שבנות קולטות מגבר אם הוא בעניין שלהן או לא ללא צורך בהכרח במילים ו 'לא' מפורש. 2. אתי דבוקה לאורטל בגלל שהיא מאמינה שאורטל הכי חזקה בחוץ.

JasPoint

New member
תודה על העדכון

אני איבדתי סבלנות לשמוע שיחות שבן משתתף בהן, כך שהעדכון שלך מאוד אינפורמטיבי עבורי
בקשר לאתי ואורטל, יש מצב שאתי נצמדת אליה בגלל הפופולריות אבל זה עדיין לא מנע ממנה ללכלך בלי סוף על אורטל מאחורי הגב כשהן רבו לפני כמה ימים. גם אם אתי תנסה לפעול אסטרטגית בסופו של דבר האישיות שלה פורצת החוצה והורסת לה הכל. לדעתי הקירבה של אורטל לאתי תפגע גם בפופולריות של אורטל. שיחות עם אתי גולשות בדרך כלל לריכולים מכוערים ומוציאות את הרע מכל מי שמשתתף בשיחה.

noaxxx

New member
../images/Emo13.gif שמחה שיכולתי לעזור

לגבי הפיסקה הראשונה אני מסכימה, וכבר די ברור שאתי אולי קולטת דברים נכון, אבל אין לה יותר מידי חכמה להשתמש בזה כמו שצריך, היא מפזרת כ"כ הרבה עשן, שכבר קשה לראות את האש. לגבי הפיסקה השניה.. פחות. הקירבה של אורטל לאתי, לדעתי, לא תפגע בפופולריות של אורטל בגלל שזה ברור שאורטל היתה חייבת להסתובב שם עם מישהי. אף אחד לא מצפה ממנה להתבודד לגמרי בגלל תחושותיה, זה לא הגיוני. כבר די ברור מה אורטל חושבת על כל אחת שם בוילה וזה שהיא מסתובבת עם זו או אחרת זה לא משנה. מה שמשנה הוא איך היא מתנהגת בסיטואציות שונות ומה היא אומרת, והאם הכל נעשה בהתאם למה שהיא חושבת בצורה עקבית. בינתיים, למרות הקירבה לאתי, היא יחסית מצליחה לשמור על עצמה די טוב, למעט נפילה אחת או שתיים. אני מקווה שאורטל תמשיך בדרך שלה ולא תיגרר למקומות מיותרים.

adiyon2

New member
דבר נוסף נועה

גב לא היה צריך להגיד כלום, מספיק שקרן רוצה בשביל שליהיא תתרחק. אני בטוחה שאם גב היה מעונין היא לא היתה נזכרת בבן.

JasPoint

New member
המסיבת בריכה בצהריים הייתה עונג שבת ../images/Emo178.gif

הבנות החדשות הוסיפו הרבה סקס אפיל לתוכנית, משהו שמאוד היה חסר בתוכנית מן הסוג הזה. רק חבל שהבנות שם מתבזבזות על גברים כאלה מעאפנים (למעט גב)

KEEK

Member
בלי ציניות, הן כמו משב רוח רענן ../images/Emo9.gif

הייתי גם מעיף את אתי-ענבר-קרן-ליהי שכל כך מיצו את עצמן שם נראות על המסך כמו גרושות פלוס 10 ילדים ממורמרות על החיים ומביא עוד רביעייה חדשה

JasPoint

New member
הגדרת מצוין את אתי-ענבר-קרן-ליהי

המירמור של ענבר ואתי לא כיף לצפייה, זה נהיה מעיק כבר. רביעייה חדשה כבר לא יביאו, אבל נראה לי שלפחות שתיים מהבנות שציינת יודחו די מהר. לחדשות מגיע זמן להתאקלם ולהיפתח ויהיה חבל אם הן יתחילו להיות מודחות ישר אחרי ההדחה השבוע.

למעלה