7 עובדות שלא ידענו עליכם!

NoAmItA ChAn

New member
איים נוט אוקיי, הלנה ודה גוסט עוף יו -

קליפים מדהימיםםםםםםם!! *__________* את מוכרחה לראות אותם!!

Hadar way

New member
גם בheadfirst for halos הוא לא כלכך צועק ביחס

ביחס לשירים אחרים מהאלבום... http://www.youtube.com/watch?v=0jvnWCjfZeg&feature=fvst ובאלבום הראשון יש כמה שירים ממש טובים. אבל אם את לא אוהבת ת'סגנון זה כבר משהו אחר...

Ayush Cohen

New member
כיאילו האלבום הראשון רועש כזה

וכיאילו אני לא אוהבת לשמוע אותו ראים שהם השתפרו מאוד מאוד באלבום השני ואז התשפרו עוד יותר באלבום השלישי שהוא בכלל מושלם ♥_♥

PUMPKIN juice

New member
אמממ, מישהו עדיין יקרא את זה?

לא חשוב- 1.אני במגמת מוזיקה, אני שרה אבל אני גם למדתי גיטרה לבד[בסיסי] ומכוונת להתחיל ללמוד גיטרה בקרוב וגם קצת גיטרה בס ופסנתר :) 2.אני קיבוצניקית בנשמה. 3.אני לא אוהבת את האלבום החדש של מכ"ר :) 4.אני אוהבת לקרוא, לכתוב ולהתחרפן בזמני הפנוי חוץ מלשיר כמובן
5.אני לא שונאת אף אחד, אני מאמינה לזה שאין לי סיבה מספיק ממשית לשנוא מישהו.. אני גם לא רוצה לשנוא מישהו
6.אני עייפה כבר חודש וחצי באופן תמידי! D: 7.אני אוהבת לראות כמעט מלאכים. סדרה מדהימה!

NoAmItA ChAn

New member
אויש, אני בדיוק אותו דבר - 5

גם אני לא שונאת אף אחד! D: אני חושבת שזה פשוט רגש מבוזבז, להוציא את כל האנרגיה בכעס במקום להתמקד בדברים טובים. חוץ מזה שאני מאמינה שבכל אדם יש משהו טוב, אז באמת שאין מקום לשנאה :) ומה, את לא אוהבת שום דבר מהאלבום החדש של מכ"ר? אף שיר? ואני זכרתי שאת אוהבת לשיר ממש! DD: יא, זה ממש כיף לנגן בכל כך הרבה כלים, הלוואי עליי! *-* רואה, כן מישהו קרא את זה P:

PUMPKIN juice

New member
גם אני חושבת ככה ../images/Emo13.gif

מממ, אני מחבבת את נהנהנה וסינג.. אבל אני באמת לא מסוגלת להקשיב להם יותר מפעם אחת מדי פעם. לשאר האלבום אני ממש לא מוסגלת להקשיב. אני מתמקדת באלבומים הישנים
חחח, יפה שזכרת! וחשבתי שאף אחד לא יקרא כי זה השרשור לא קופץ כבר

NoAmItA ChAn

New member
אני לא מצליחה להחליט אם אני יותר אוהבת

את TC או את TBP.. אבל כאילו.. השירים באלבום החדש לא כל כך נוראים :)

PUMPKIN juice

New member
ווואי, גם אני!

אני ממש לא מצליחה להגיד איזה יותר אני אוהבת, הם כלכך מדהימים
וגם את בולטס אני ממש אוהבת :) לא יודעת, לא התחברתי.. אצלי מכר ישר מעלה אסוציאציה לרגש ובאלבום החדש זה לא נתן לי את מה שאני רוצה מהם :)

SugarRush

New member
גם אני עייפה כ-ל הזמן!

גם לדעתי שנאה זה רגש מבוזבז.. אני לא שונאת אנשים, פשוט יש כאלה שאני יכולה גם בלעדיהם.

PUMPKIN juice

New member
להיות עייף זה איכס!

אני בעד הברזה המונית מביה"ס בשביל השלמת שעות שינה
לגמרי מבזבז אנרגיות.. ואין ספק שהייתי מוותרת על אחד או שניים שאני מכירה

למעלה