7 עובדות שלא ידענו עליכם!

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif חחחחחחחחחחח לא חשבתי על זה../images/Emo6.gif

אבל שימי לב לזה! דם של בני אדם ב ל ב ד .3: בטח שכן!את כנראה נשמט מזכרוני לרגע, את יכולה לדמיין שגם האף הזה שם! נכון?כולם מתסכלים עליי מוזר שאני מדברת על זהXD אני לא מבינה מה הבעיה, רק טוב זה יביא לנוD;

NoAmItA ChAn

New member
בית ספר זה ממש יעיל וכיף!

כאילו, לימודים יחסית-בחינם - מה רע? להפך, זה נהדר! אז בקיצור - תהני מזה כל עוד את יכולה ;_; והאף של ג'רארד זה משהו מיוחד XD

XoLilMissLolaoX

New member
לא רק את חחחחח זה בהחלט הזוי

אבל אפילו הצימחוני הכי גדול לא יכול לסרב לדקסטר והתאווה שלו לדם....זה ממכר חחחח והאף של ג'רארד נוראי! חחח הוא כזה פויינטי

NoAmItA ChAn

New member
גם של סיניסטר, למען האמת <:

ולכן אני לא מבינה איך היא לא הזכירה את האף של ג'רארד!

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif מההההההההההההההההההה.-.

האף של סיניסטר,ג'רארד,ג'ארד ושל אחותי הקטנה, הם כולם האפים הכי יפים שראיתי. ובנוגע לאף של ג'רארד-הוא כלכך יפה שהוא פויינטי!

NoAmItA ChAn

New member
ג'ארד? מה הוא קשור, יש לו דווקא אחלה אף O:

לכל השאר (טוב.. אני לא יודעת בקשר לאחותך XD) יש אף מאוד פויינטי, או כמו שנאמר - סולד! ואני חושבת שהוא יפה בגלל שהוא פויינטי, לא שהוא פויינטי בגלל שהוא יפה P:

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif מה מה הקשר?

אמרתי שהם האפים הכי יפים! הכי! אבל סיניסטר..ראשוןXD

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif כי הייתי חייבת להגיב על דקסטר-

אעאעאעעא פשוט הרוצח המושלם!

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif עכשיו ראיתי.

חוץ מההתקף לב שקיבלתי שהתהפכה המכונית האדומה, שהוא בפנים, הסוף קצת אכזב. כלכך היה צפוי שלומן תעזוב ושדברה לא תדווח עליהם. עדין מושלם

Ayush Cohen

New member
../images/Emo13.gif

1. הייתי מכורה לגלגלצ וכתבתי הרבה בקיר שלהם ותמיד שהיה MCR חפרתי להם -ומאז שהם הפסיקו להשמיע MCR ולא עזרו לאלבום החדש שלהם להצליח אני מה זה שונאת אותם . כי כיאלו תמיד שמעתי רדיו ואז פתאום כשהיה לMCR אלבום חדש ציפיתי שהם יקדמו אותם-אבל לא הם כך כך מאכזבים -בקיצור מה שרציתי להגיד שאני מתאכזבת שMCR לא מצליחים וזה מאכזב-(אוף זה נראה כאילו אני מתלוננת ובסך הכל באתי להגיד על עצמי מהו ואני גולשת לנושא) 2. אני מדברת הרבה-כמו ששמתם לב
3.אני לא אוהבת את האלבום הראשון של MCR חוץ מהשיר Early Sunsets Over Monroeville כי זה השיר היחיד שהוא לא צועק אני לא אוהבת שהוא צועק
4.אף פעם לא ראיתי את הקליפים של האלבומים הקודמים של MCR אני כיאילו לא יכולה כי כיאילו אני נכנסת ואז מהר יוצאת אבל אני רוצה לראות לא יודעת למה זה קורה לי אבל כיאילו לא יודעת.... 5. אני לא שומעת מוזיקה חוץ מהשירים של MCR- השירים שלא שלהם, נמאסים עלי מהר וגם אני מרגישה כיאילו אני בוגדת ב MCR חחחחח 6.אני אוהבת מאוד לצייר 7.אני חושב שגיטרה חשמלית זה הכלי נגינה עם הצליל הכי יפה שיש-(אני רוצה לנגן בזה אבל אני לא עושה עם זה כלום) ואני שונאת גיטרה קלאסית יש לה צליל מכוער
זה היה קשה כי מצד אחד אני רוצה לשמור על הפרטיות ומצד אחד שתכירו אותי אז הבאתי דברים שלא כל כך חושפים אותי

NoAmItA ChAn

New member
רגע, לא ראית קליפים קודמים של MCR?

כאילו, בכלל? או רק של האלבום הראשון? את הקליפים של האלבום השני ראית? ושל השלישי? ורק שתדעי, לגיטרה קלאסית יש צליל נהדר - אם יודעים לנגן בה כמו שצריך <: אני מנגנת על גיטרה קלאסית מוזיקה קלאסית וזה נהדר וכיף ומקסים כל כך *-* (לא רק הנגינה שלי, אלא נגינה בכללי)

Ayush Cohen

New member
ראיתי רק את SING וNA NA NA וחלקים מ- WTB

לא יודעת אני לא כזה אוהבת את הצליל אבד לא עד כדי כך שונאת

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif את צוחקת,נכון?

כתבת שמייכמ הם הדבר היחידי שאת שומעת, ולא ראית את הקליפים שלהם?! מיד לצ'אנל שלהם ביוטיוב! יש להם קליפים מדהימים! לא המון,אבל הם כלכך יפים. זה חור בהשכלה.

למעלה