דרגו את הסרטים!

West Doll

New member
../images/Emo27.gifדרגו את הסרטים!../images/Emo37.gif

כי בזמן האחרון הזנחנו את קריית המשחק של ג'יי.לו הנה סתם משו מעפן. תדרגו את הסרטים כש-1 זה כמובן הסרט האהוב עליכם ביותר ו-21 זה המעפן ביותר[הוצאתי את הסרט My Little Girl כי לא נראה לי שמישו באמת ראה אותו פה
]. רשימת הסרטים:
El Cantante - 2007 Bordertown - 2007 An Unfinished Life - 2005 Monster-In-Law - 2005 Shall We Dance? - 2004 Jersey Girl - 2004 Gigli - 2003 Maid in Manhattan - 2003 Enough - 2002 Angel Eyes - 2001 The Wedding Planner - 2001 The Cell - 2000 Antz - 1998 Out of Sight - 1998 U Turn - 1997 Anaconda - 1997 Selena - 1997 Blood & Wine - 1997 Jack - 1996 Money Train - 1995 My Family - 1995​
טוב יאללה, לדרג! ובלי הערות ציניות על הקריירה הכושלת של ג'ניפר בקולנוע

Lopezit

New member
לא נראה לי שיש פה מישהו שראה את

כללללללל הסרטים שלה חוץ ממני כמובן
21. U Turn 20. Gigli 19. Blood & Wine 18. The Cell 17. Antz 16. Jack 15. Money Train 14. My Family 13. Jersey Girl 12. Anaconda 11. Bordertown 10. An Unfinished Life 9. Out of Sight 8. Shall We Dance? 7. The Wedding Planner 6. El Cantante 5. Angel Eyes 4. Maid in Manhattan 3. Selena 2. Monster-In-Law 1. Enough

West Doll

New member
גמאני ראיתי הכל../images/Emo11.gif

למעשה יש לי 19 סרטים מתוך ה-21.

Lopezit

New member
מה מיוחד בסרט הזה?

העליליה לא מספיק טובה בשביל להחזיק סרט

כן נו, זה סרט מינימליסטי

והוא מרגש. והמשחק מעבר לכל הציפיות שהיו לי מהשחקנים המדהימים האלה.

Lopezit

New member
המשחק לא הופך את זה לסרט טוב

כמו שהמשחק שלה בבורדרטאון מצויין אבל אני לא אגיד שאני אוהבת אותו בגלל זה והוא ממש לא מרגש.. כל סצינה בסרט היא צפויה ולא קורה שם שום דבר "מרתק"..

QueIronia

New member
הדירוג שלי די חסר ערך../images/Emo26.gif

ראיתי רק את: סלינה Antz עיני מלאך מארגנת החתונות עד כאן הנרקוד חותנת בהפרעה הזמר זה יותר ממה שחשבתי, אבל קצת בכ"ז (כן, אני יודע שאני חייב לראות את חיים בלתי גמורים ואת בורדרטאון) בכל מקרה - סלינה

QueIronia

New member
../images/Emo45.gif לגבי הנרקוד.

ראיתי אותו עד הסוף רק בגלל שג'ן מהממת שם

Lopezit

New member
עכשיו נזכרתי בשרשור שפתחת

אחרי שראית את הסרט אף פעם לא ראיתי אותך מתרגש כ"כ

1.אנקונדה../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

2.Enough 3.The Wedding Planner 4.Monster-In-Law 5.Angel Eyes 6.Maid in Manhattan זה הטופ 6 שלי
ואת 2 הסרטים של השנה אני לא ראיתי... והיה לה עוד סרט אחד משנת 1987 משהו כזה שהיא הייתה בת 14 בו, לא?

West Doll

New member
כמו שכתבתי, הוצאתי אותו כי גם ככה אפחד לא ראה

את הסרט הזה
כאילו, אם אני לא ראיתי אני בטוחה שאפחד פה לא ראה

מהסרטים שראיתי---->

1- מארגנת החתונות- סרט מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםם!! 2-חותנת בהפרעה- מדהים! 3-הנרקוד- ליגה....!! 4+5- יפה במנהטן+ חיים בלתי גמורים שתיהם ממש ממש יפים! השאר מכוערים מדי/לא ראיתי ולא עניין אותי לראות בכלל. ואני רוצה להגיד שהחמש סרטים למעלה הם בדיוק הסגנון שלי בקלונוע ככה שאני חולה עליהם בלי שום קשר שהיא שמה. והיא משום מה נראית רע בסרטים!!!! בקליפים היא אלוהית אבל בסרטים נראית מוזנחת כזה למההההההה??@!?@?!?

למעלה