דרגו את הסרטים!

West Doll

New member
הדירוג שלי.

1. סלינה. 2. עד כאן. 3. מארגת החתונות. 4. חותנת בהפרעה. 5. בורדרטאון. 6. אנקונדה. 7. יפה במנהטן. 8. אל קנטנטה. 9. חיים בלתי גמורים. 10. רומן בלתי חוקי. 11. עיניי מלאך. 12. רכבת הכסף. 13. הנרקוד?. 14. דם ויין. 15. תא קטלני. 16. סיבוב פרסה. 17. המשפחה שלי. 18. עבודת נמלים. 19. ג'ק. 20. ג'רזי גירל. 21. ג'ילי.

West Doll

New member
תראה תראה!

יש לי אותו פה בבית ואני מכריחה כל מי שבא לכאן לראות
בגלל זה אנשים מפחדים ממני.

West Doll

New member
זה בגלל הרבה דברים...

אתה חושב שאני כותבת הכל? זה יקח לי שנים

מה? ברור שימהר לראות

סרט מעולה מעולה מעולה. זה שהוא טראומתי לא אמורה להיות סיבה להימנע מצפיה בו.

Lopezit

New member
כן אמורה../images/Emo7.gif

כשאנשים אומרים לי שהם רוצים לראות סרט מסויים של ג'ניפר אני אומרת יאלה.. כשאומרים לי בורדרטאון אני אומרת קחו את הדיסק ותראו בבית

Lopezit

New member
אמרתי.. כי הוא מאוד טראומתי

כמובן שזה סרט שהרבה אנשים צריכים לראות (לפחות האנשים שיכולים לעזור במשהו) וזה מסר חשוב שצריך להעביר.. אבל יש שם סצינות שמאוד קשה לי לראות..

Lopezit

New member
דרך אבג.. לגבי בורדרטאון

הבנתי שהוא לא ייצא בבתי הקולנוע בארה"ב אלא ישר ל DVD

חבל...

מסכים איתך שזה סרט שחשוב לראות. הוא אכן מזעזע, למרות שתכל'ס אני מבין עכשיו שלא לקחתי אותו קשה כמוך... אולי זה בגלל שבאופן טבעי לבחורה קצת יותר קשה לראות סצנות אונס שכאלה...

חיים בלתי גמורים נמוך מידי../images/Emo31.gif

וגם את וגם ליאת דירגתן מאוד גבוה את חותנת בהפרעה... לא ידעתי שאהבתן אותו עד כדי כך!

Lopezit

New member
סרט מעולה!

קשה לעשות קומדיות רומנטיות שעומדות בדרישות שלי
לא קיטצ'י מידי ובאמת מצחיק

NoWords

New member
../images/Emo45.gif לגמריייייי! ואם אני מסכימה כנראה

שזה נכון. אני די אוהבת את הסרט הזה ונקרעתי ממנו בקולנוע (וגם כל שניה לחשתי לליאת "איזה מהממת!" על ג'ניפרP:)

mine

1.The Cell (חולה על הסרט הזה !!!) 2.Bordertown 3.Out of Sight 4.The Wedding Planner 5. U Turn 6.Monster-In-Law 7.Enough 8.Angel Eyes 9.Shall We Dance? 10.Selena 11.Jersey Girl 12.Anaconda 13.Maid in Manhattan 14.Gigli

למעלה