the cell גרוע מה הקטע להיכנס לראש של משה קצב? ממש לא אהבתי
M matan warrior prince New member 16/11/07 #41 the cell גרוע../images/Emo70.gif מה הקטע להיכנס לראש של משה קצב? ממש לא אהבתי
W West Doll New member 16/11/07 #45 כשהוא רק יצא ראיתי אותו מלא מלא מלא../images/Emo3.gif אני ואחותי היינו מכורות לסרט הזה[ועוד הוא היה בקולנוע, שווה ].
כשהוא רק יצא ראיתי אותו מלא מלא מלא../images/Emo3.gif אני ואחותי היינו מכורות לסרט הזה[ועוד הוא היה בקולנוע, שווה ].
מ מיסטר זנגביל New member 15/11/07 #19 אוי אחלה רעיון לשרשור../images/Emo45.gif הנה הדירוג שלי, שכולל רק את הסרטים שראיתי כמובן 1-Selena 2-An Unfinished Life 3-Bordertown 4-Enough 5-Antz 6-Anaconda 7-Out of Sight 8-Shall We Dance? 9-Maid in Manhattan 10-Monster-In-Law 11-The Wedding Planner 12-The Cell
אוי אחלה רעיון לשרשור../images/Emo45.gif הנה הדירוג שלי, שכולל רק את הסרטים שראיתי כמובן 1-Selena 2-An Unfinished Life 3-Bordertown 4-Enough 5-Antz 6-Anaconda 7-Out of Sight 8-Shall We Dance? 9-Maid in Manhattan 10-Monster-In-Law 11-The Wedding Planner 12-The Cell
מ מיסטר זנגביל New member 15/11/07 #23 אה ודרך אגב../images/Emo27.gif אתמול היה קטע נחמד שאח שלי זפזפ בטלוויזיה וראינו שבערוצי הסרטים של הוט שודרו במקביל גם "רומן לא חוקי" וגם "חיים בלתי גמורים"...
אה ודרך אגב../images/Emo27.gif אתמול היה קטע נחמד שאח שלי זפזפ בטלוויזיה וראינו שבערוצי הסרטים של הוט שודרו במקביל גם "רומן לא חוקי" וגם "חיים בלתי גמורים"...