ההמלצות היומיות

טולייצ

New member
../images/Emo27.gifההמלצות היומיות../images/Emo37.gif

כפי שראיתם,מעתה נעסוק בשרשור זה בהמלצות. בכל יום [אני אנסה] אני אעלה לכן המלצות [סובייקטיביות] לאירועים,מקומות,פעילויות,תוכניות,וכל דבר אפשרי שאני חושבת שהם ראויים להתייחסות. אתם יותר ממוזמנים להגיב,ולשרשר בנוסף את דעותיכם,ואף להוסיף המלצות בתחומים שונים. אז קדימה
המלצות היום [8.6.05] אתר
http://www.skp.up.co.il אתר הסקיצה פלוס,בו מוצעים כתבות,ביקורות,וכמובן מתנות מגוונת למבקרי האתר. אירועים
---> בלוג טי וי NOVA היום בשעה 21:30 ---> אמנים שרים לזכר עוזי חיטמן,שידור חי בערוץ 24 מירושלים. בין המשתתפים : יהושע,אוהד חיטמן,ירמי קפלן,בתי,גלעד שגב,הראל מויאל,מומי לוי,עדי כהן,ועוד... מוזמנים להוסיף

המלצה

הדיסק של אביב לילות לבנים-קניתי והתאהבתי..... גם בכיף של אינפקציה דיסק אדיר פשוט גאוני!

Hezi The One

New member
אני חושב אם יש טעם להמליץ על זה

כי סביר שכל מישהו שאוהב רוק בארץ מכיר את הדיסק, בכל מקרה לדעתי הדיסק הכי טוב שנוצר בארץ היהודים-Unplugged מארז כפול,שירים מדהימים

../images/Emo45.gif

אם אני אביע את דעתי על היהודים לא יהיה פה וב עוד באלגן XD כמה שירים טובים, כל שאר הקושר בהם ובכן......לא אגיד פה.....

הדיסק הכי טוב שנוצר בארץ

הוא ניו יורק רפיח אחריו משקאות כמובן ואחריו יותר טוב כלום מכמעט של עברי אנפלאגד לא מגיע ל10 הראשונים

פופ שמופ

מה זה משנה הז'אנר?! שבגלל ז'אנר אני לא אשמע אמן מסוים זה שטויות, יש הרבה פופ שהוא ממש לא זבל, ויש כן, אם יהיה אמן מזרחי שלפי דעתי יהיה טוב, אני אשמע מה זה משנה לי הבז'אנר העיקר המוזיקה, זה חלק מהבעיה של אנשים.

הפה עברי לא עושה פופ

המוסיקה שלו לא פופ ולא רוק, מוסיקה לא סגורה. זה כמו תגידי ששלומו ארצי עושה פופ, והוא לא עושה, הוא עושה מוסיקה לא ברורה. עברי לא עושה פופ בכלל, זה מתקרב לרוק. ועברי מעולהההההההה

זה הסגנון של עברי-

"פופ-עלק רוק" אם את רוצה לשמוע באמת רוק, תשמעי גאנסאנד רוזס.. זה רוק איכותי שעברי ילך להיות דוגמן חח מה הוא בכלל עושה בתחום המוזיקה סתם סתם... שלא יסקלו אותי פתאום :p

למעלה