ההמלצות היומיות

וואי תקשיבו..

מי שלא שמע את השיר אוהד חיטמן - תגידי לו שיוריד אותו בדחיפות.. למרות שהוא מככב בגלגל"צ.. שיר מהמם..

yardenbm

New member
אממ זה מבאס

כי לדוגמא ששמתעי את אריקן אידיול של גרין גאי אז הורדתי רק אותו ונמאס לי ממנו אז מחרתי אחר כך אותו גבר עם הולידי ובהיוויור וכבר מבאס אותי לקנות את הדיסק כי יש שירים חרושים. בקרוב גם השיר החדש (wake me up whan september ends) יהיה חרוש בשבילי. אני מוצאת את זה יותר נחמד לחכות שהדיסק יצא זה גם כיף כזה לנסות להתאפק לא לשמוע שירים מהקזה

פאק..שנייה תנו לי להבין משו

אתם באמת לא מורידים שירים? אני הכופרת היחידה פה?

dsol

New member
אל תתיחסי אליו

יש לו בעיות רציניות הוא קונה כל שבועיים דיסקים ב 500 שקל ! בן תהיה בריא ! תשמור את הכסף למשהו טוב חבל על הדיסקים אפשר להוריד ורק מה שבאמת ממש שווה לקנות לא צריך לקנות דיסק שלם בגלל שאתה אוהב 2 שירים ממנו תוריד אותם וזהו

לא קונה כל שבועיים ב500 ש"ח!

זה היה פעם אחת, וזה היה אחרי שכל הדיסקים שלי הלכו קפוט! וכל משהו טוב לחסוך כסף אליו בשבילי זה דיסקים, אין משהו אחר! כשיהיה לי מערכת תופים, אשתמש בכסף לקנות אביזרים נלווים, וגם דיסקים! כי אני לא מוריד! וכל הפאקין פורום ראתה את ה-1000 הודעות שלי על למה לקנות ולא להוריד אז לא אסביר פה עוד פעם כי זה חרוש!

פעם הייתי מורידה

עכשיו אין לי תוכנות... אבל שולחים לי שירים =\ ואני גם מעבירה את הדיסקים שלי למחשב... לא את כולם... חלק אז את לא היחידה

yardenbm

New member
חח פסדר לא בקטע הזה

בהתחלה לא מכירים את השירים בדיסק אז חבל לקנות בלי לדעת אלה אם אתה ממש אוהב את הלהקה ואתה מכיר אותם. ויש לי קטע בלקנות דיסקים שנים אחרי שהם יוצאים

MarishA M

New member
המלצה על שיר..

אממ של דניאל סלומון-מיתר קרוע שיר מהמם!

למעלה