ההמלצות היומיות

חחחחחחחחח

יו הרגת אותי את מדברת עם מישהו ששומעת רוק איכותי לד זפלין [!!!!!!!!!!], הרולינג סטונס, הדורס, נרוונה, גאנס וכאלה אנלא שומעת את כל השיט האחר... יש להקות טובות שהם גם היום אבל אנלא שומעת ניו מטאל... [לינקין פארק, סליפנוט] וכל זהה יש מבין?! יופי

זה לא היה סנובי

סורי אני שונאת את סליפנוט ואת הניו מטאל לדעתי זה מוסיקה גרועה ואם זה פגע במישהו סורי

גם אני שונא../images/Emo3.gif

זה היה סנובי "אני שומעת רק רוק איכותי כמו...." אבל זה בסדר, קצת סנוביות זה דווקא טוב, קצת..

הנה אני../images/Emo13.gif

ומעריצה אני לא.לא משנה. בקיצור אני אסכם לכםP: לכל אחד יש הגדרה מסויימת לפופ\רוק זה כמו שתגידי שאבריל לווין זה לא רוק,אבל זה לפי ההגדרה שלך כי יש כאלה שכן מחשיבים אותה כרוק ועברי אותו דבר...מי שרוצה שיקרא לזה פופ מי שרוצה רוק ומי שרוצה מטאל
לפי דעתי זה ממש לא פופ...ובטח שלא רוק.. לעברי יש את הסגנון המיוחד שלו...סגנון עברי מה שנקרא. ושתדעו לכם שבהרבה ראיונות עברי אפילו אמר שהוא מאוד אוהב פופ והוא שומע הרבה פופ
יצאה מגילה

שתקי

לדעתך היא סאקס ולדעתך היא לא רוק לכי תראי מעריצים פאנטים שלה ואז תראי עוד דעה של מישו שחושב שהיא רוק
LOL

invAsion

New member
פחחחחחחח. ../images/Emo103.gif

שייגעצ לפני עברי לידר והיהודים?

invAsion

New member
היהודים Unplugged ../images/Emo99.gif ../images/Emo103.gif

האור שלנו עלק. ולכל מי שחשב לשניה שאחד הדיסקים של שייגעצ מגיע לקרסוליים של היהודים - הנה תגובה ממצה - חה. דיסק מעולה. מקום אחר

למעלה