תיקון->
S s h a r o n 7 New member 15/7/05 #60 אני רוצה גליטר../images/Emo27.gif../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif שם: שרון כינוי: s h a r o n 7 צבע מועדף: אדום- כתום מברשת: כן ניק: Poncho te amo תמונה: אמממ לא
אני רוצה גליטר../images/Emo27.gif../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif שם: שרון כינוי: s h a r o n 7 צבע מועדף: אדום- כתום מברשת: כן ניק: Poncho te amo תמונה: אמממ לא
D Dulce Maria13 New member 16/7/05 #61 אני רוצה חתימה.. הפרטים:שם:חןכנויulce Maria13צבע מועדף:סגול בהירניק: תרשמי בתמונה או חן או chen מה שהכי יתאים..והתמונות.......
אני רוצה חתימה.. הפרטים:שם:חןכנויulce Maria13צבע מועדף:סגול בהירניק: תרשמי בתמונה או חן או chen מה שהכי יתאים..והתמונות.......
D Dulce Maria13 New member 16/7/05 #66 אני ארשום את זה שוב כדי שתביני הפרטים: שם:חן כינויulce Maria13 צבע מועדף:סגול בהיר ניק:תרשמי בתמונה או חן או chen מה שהכי יתאים.. תודה תודה תודה תודה!!
אני ארשום את זה שוב כדי שתביני הפרטים: שם:חן כינויulce Maria13 צבע מועדף:סגול בהיר ניק:תרשמי בתמונה או חן או chen מה שהכי יתאים.. תודה תודה תודה תודה!!
S soy rebelde New member 16/7/05 #63 ספיר! ../images/Emo24.gif כל הכבוד על היוזמה, והגליטרים/חתימות/סמלים יצאו לך ממש יפים!! עוד מוכשרת בפורום!
ספיר! ../images/Emo24.gif כל הכבוד על היוזמה, והגליטרים/חתימות/סמלים יצאו לך ממש יפים!! עוד מוכשרת בפורום!
S sapir1000 New member 16/7/05 #68 חח תודה../images/Emo9.gif ואני כבר מתחילה להכין לדיקלה... אבל לא רשמת לי מה לירשום בחתימה! אז מה לירשום?!
חח תודה../images/Emo9.gif ואני כבר מתחילה להכין לדיקלה... אבל לא רשמת לי מה לירשום בחתימה! אז מה לירשום?!
S sapir1000 New member 16/7/05 #69 גמרתי את החתימה של דיקלה אבל.. לא אמרת לי ניק! אז אני ישלים אותה אחרי שתגידי לי מה הניק! אני מתחילה את החתימה של בת אל
גמרתי את החתימה של דיקלה אבל.. לא אמרת לי ניק! אז אני ישלים אותה אחרי שתגידי לי מה הניק! אני מתחילה את החתימה של בת אל
S s h a r o n 7 New member 16/7/05 #78 תודה רבה ../images/Emo13.gif../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif ממש ממש ממש יפה