תודה!!
א א2י2ה New member 16/7/05 #79 אמממ.. את עושה חתימות גם לחדשים? אם כן.. אז נעים מאוד- אני אביבה.. ואני חדשה פה.. אז קיצור רציתי חתימה של דולסה.. שם:Aviva צבע מועדף:אמממ.. ורוד..אבל בהיר.. תמונות: תכף ישים.. ניק: לא יודעת.. יש רעיונות??
אמממ.. את עושה חתימות גם לחדשים? אם כן.. אז נעים מאוד- אני אביבה.. ואני חדשה פה.. אז קיצור רציתי חתימה של דולסה.. שם:Aviva צבע מועדף:אמממ.. ורוד..אבל בהיר.. תמונות: תכף ישים.. ניק: לא יודעת.. יש רעיונות??
א א2י2ה New member 17/7/05 #113 אז את עושה לי בסוף? כאילו לא הבנתי.. את עושה לי מהשלוש ההם שהבאתי לך? ותודה
א אלמוג 30 היחיד New member 16/7/05 #80 ../images/Emo176.gifאני רוצה חתימה../images/Emo176.gif שם: אלמוג כינוי: אלמוג 30 היחיד צבע מועדף: ירוק תמונות: בהודעות הבאות ניק: DULCE + ALMOG = ותודה
../images/Emo176.gifאני רוצה חתימה../images/Emo176.gif שם: אלמוג כינוי: אלמוג 30 היחיד צבע מועדף: ירוק תמונות: בהודעות הבאות ניק: DULCE + ALMOG = ותודה
א אלמוג 30 היחיד New member 16/7/05 #82 תמונה 1 רק תורידי בבקשה את הכתוב מלמטה ואת השחור מהצד אם את יכולה
S sapir1000 New member 16/7/05 #105 ועם את רוצה חתימה עם התמונה הראשונה אז.. אני מציעה לך להביא לי תמונות מ"הסידרה" של התמונה הזאת חח כלומר עוד תמונות שלה מההופעה הזאת!
ועם את רוצה חתימה עם התמונה הראשונה אז.. אני מציעה לך להביא לי תמונות מ"הסידרה" של התמונה הזאת חח כלומר עוד תמונות שלה מההופעה הזאת!
H Hila The Sweet Girl New member 16/7/05 #87 וואי ספירוש כנסי שניהההה!!!!!! יצא מהממם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל למה לא שמת תמונה של 406 גם??? אבל לא נורא מאוד אהבתי ובקרוב אני ישים -שאני ישנה את הרקע .. תודה רבה רבה רבה!
וואי ספירוש כנסי שניהההה!!!!!! יצא מהממם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל למה לא שמת תמונה של 406 גם??? אבל לא נורא מאוד אהבתי ובקרוב אני ישים -שאני ישנה את הרקע .. תודה רבה רבה רבה!