"המרדף" שתיעד גיל בר

HUhybrid

New member
שקלתי זאת אינספור פעמים

והנה התהיות והבעיות בעניין: 1. שאלת ה"למה לי?"- כלומר, מה המניע האולטימטיבי שבגינו אגש לטיפול שכזה. מה זה ייתן לי? אז אולי דע יותר פרטים על אשר קרה, אבל בפועל במה זה יועיל לי? 2. נגישות- בארץ ישנם מעטים העוסקים בתחום עם רישיון, ולכן לרוב המקרים שבהם מטפלים גם ברגרסיה היפנוטית הם כאלה בהיבט הפלילי. ישנם גם כאלה שנעזרים במעין היפנוזה לצרכים בידוריים, כמו קוסמים, אבל היא איננה מקצועית לצורך שחזור אירועים. לכן קשה להשיג אחד שכזה שעובד עם הרישיון הנדרש, ושיסכים לתת לי טיפול בגין מקרים אלה שחוויתי. 3. עלות- טיפולים שכאלה יקרים מאוד. 4. הבעייתיות שבהיפנוזה- טיפולים שכאלה מתבססים על כושר ניבוי שאיננו מדע מדוייק, לכן המטופל יכול להעלות גם "זכרונות" או "רעיונות" שווא\כזב.

HUhybrid

New member
השגת הסרטון

1. ניתן לפנות למקור הראשון, גיל בר. 2. יש מתעניינים רבים שכבר ברשותם עותק מהמקור. 3. הסרטון גם מופיע בסרט המדובר, "אורחים זרים". לשם כך תוכל לפנות לארכיון של ערוץ 10 או לאילן שושן, הבמאי. 4. ברשותי קובץ לשימוש עצמי (ביתי), שהקליט את הסרט למחשב. לפרטים, פנה אלי במסר אישי. 5. ישנן גרסאות שונות של הסרט, המשותפות בקליינטים למיניהם של שיתוף קבצים ברשת. הנה, למשל (הערה: אני אישית מתנער מחוקיות או אי-חוקיות קישור זה). 6. ישנם עוד מקומות ברשת, שבהם מידע חופשי העוסק גם הוא במקרה המדובר. כמו למשל, כאן ופה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1368&msgid=62819303 אנא, תן דעתך לכך שמבחינת החוק שידור עותק של תוכן טלויזיוני של יצירה המעוגנת בזכויות יוצרים כמו זה בשימוש שאיננו ביתי - כמו הקרנתו בפומבי - נחשב למעשה פיראטי ולא חוקי. כמו-כן השכרתו או מכירתו וכדומה. זה מה שידוע לי נכון לעכשיו. אודה למי שידייק או יעיר בנושא, או שחלו שינויים ואינני מודע להם. מקווה שעזרתי.

HUhybrid

New member
תיקון ללינק שבסעיף 5

הקישור לא יצא טוב, משום-מה. פשוט חפש במנוע החיפוש "אורחים זרים", ותקבל את התוצאה המבוקשת.

למעלה