הפרויקט לקידום מקפליי

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gifהפרויקט לקידום מקפליי../images/Emo37.gif

לפני הכל אני אתחיל ואגיד- בלי שיתוף פעולה מצידכם שום דבר פה לא יצליח ויעבוד. אני הולכת להיכנס לזה רק אם יהיה שיתוף פעולה מלא מצידכם. כמו שכולנו יודעים מקפליי לא בדיוק ידועים בארץ. לא משודרים בכלל ברדיו, הצלחנו להכניס אותם לראש 1 ולפעמים ממש מועטות למעריב לנוער. בארץ פשוט אין מודעות לקיום של מקפליי. ואם שואלים אותי - אני לא מתכוונת להשאיר את זה ככה. הרי איך הם הגיעו לראש1? - אנחנו כבנו להם שזה מה שאנחנו רוצים לראות ועליהם אנחנו רוצים לקרוא ואחרי כמה הצקות, וואפס הם התחילו להופיע כמעט כל שבוע (במידה ויש על מה לכתוב). אבל אחת הטענות של העיתון זה שאין את האלבום בארץ וזה דיי עוצר אותם מלפרסם יותר על מקפליי בקיצור מה שאני רוצה להגיד בכל זה שאנחנו צריכים להתחיל לדחוף לכל מיני מקומות את מקפליי. ואני חושבת להתחיל בתחנות רדיו הרי כבר שמו אותם פעמיים או שלוש ברדיו פה בישראל אז למה לא עוד? ומה שאני רוצה שנעשה השבוע זה- שכל אחד ימצא כמה שיותר טלפונים של תחנות רדיו שיש בהן תוכניות של ביקוש שירים ובאיזה שעות התוכניות האלה משודרות. למשל אני יודעת שברדיו 100FM יש כל יום א-ד בין השעות 8-10 תוכנית בקשות שירים (רק שאני צריכה לבדוק את המספר של התוכנית) ומה שנעשה בעצם זה נתקשר כל יום לתוכנית ונבקש מקפליי. כמה שיותר אנשים שיתקשרו כל יום. תוך תקווה שזה יצור לחץ, התחנות יתענינו ובסופו של דבר כן יצא לנו לשמוע מקפליי. הרי כל הפרסום זה עניין של שרשרת.. דבר מוביל לאחר.. ואני מקווה שיצא מזה משהו. הצעות? שיפורים? הערות? הארות? רע? טוב? פה וברטי..תרגישו חופשי

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo45.gif

כמו שאמרתי לך נראה לי שזה יעבוד
אני אלך לחפש מספרים

D4Ever

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה, אבל רק תחנות רדיו לא יעזור צריך גם טלויזיה..לצערי בדיוק עכשיו גיא פינס בחופשה אבל שהוא יחזור לשידורים אפשר להציף גם אותו, אם הוא ידבר עליהם זו לפחות תהיה התחלה, אל תשכחו שגם כשJust my luck יצא אני מאמינה שהוא יזרוק מילה עליהם.. טוב זהו, הלכתי לחפש טלפונים:)

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

כבר תיכננו על גיא פינס מהרגע ששמענו על הסרט..חחח.. חסר לו שהוא לא מסכיר את הסרט ואת מקפליי הפעם.. אבל יש זמן עד אז..

D4Ever

New member
הקטע ש..

הוא חוזר מהחופשה בנובמבר לפי אתר HOT3, מתי בערך אמור לצאת הסרט?

DesertRose7

New member
נובמבר?!

יותר דצמבר אפילו..אולי אפילו ינואר.. יש זמן לא לדאוג

../images/Emo45.gif

אני באמת אנסה לעשות כל מה שאני יכולה ואתך 100%.
כל הכבוד על היוזמה

Hip Hop star

New member
אמ....

שידרתי פעם בקול ישראל ברדיו..והפסקתי ללכת,כי לא היה לי זמן... והיו כאן כמה בנות שסיפרתי להן,כשהשידורים ייחזרו...אני אשים הרבה מקפליי ובאסטד,כי אני העורכת המוזיקלית הראשית של התוכנית שלנו...אז אני אצטרך לדבר עם העורך המניאק...וגם עם קול אחד מהעורכים הראשיים של קול ישראל,אחד מהם רוצה שאני ועוד מישהי נעלה איתו תוכנית חדשה ברדיו וטיוי.. וגם אפעיל את הקשרים שלי עם שכניי...... ואתן גם צריכות לשלוח המון מכתבים למעריב לנוער... כי שמו פעם אחת רק משהו קטן על מקפליי,כשהם הוציאו גליון מיוחד לבנים..אז כתבו משהו על מקפליי ובאסטד.... עוד רעיונות: -תספרו לחברים.אח שלי כבר הספיק ללמוד את 5CIHH...והפייבוריט שלו זה דני..(איך לא?). -תורידו את אחד הרינגטונים שלהם לפון שלכן,כי בד"כ כששומעים שיר לא מוכר..כולם מתעניינים של מי השיר? -שימו תמונות של הפייבוריט/כולם ביחד בתמונת הצד של המסנג'ר/אייסיקיו שלכן...בדרך כלל זה מושך גם... -כשיתחיל בצפר,ולמי שנותנים אצלו פרוייקטים באנגלית,מוזיקה,ספרות או משהו..יכול לההשתמש באחד מהשירים שלהם,או לעשות עליהם את הפרוייקט. -נעשה עצומה לטאוור רקורדס,או לאיזו חברת תקליטים שיש לה קשרים עם יוניברסל... רעיונות דיי עלובים....

D4Ever

New member
כן, אני הורדתי רינגטון של Obviously

אנשים באמת מתעניינים מה זה.. :)

danirit1

New member
איך מורידים רינגטוני מקפליי?????!!

ניסיתי שנים בבקשה תנו קישור הדרכה או משהוווווווווו פליז פליז בבקשה בבקשה פליז בבקשה! !!! ונצל"ש - תשלחו לאנשים עוד ועוד ועוד שירים וסרטונים של מקפליי עד שתהיו בטוחים שהם פתחו ואהבו אתם יודעים שזה די מעצבן לקבל ממשהו נואש ומתלהב שיר ואין לכם ממש כוח לשמוע נכון? תכריחו אותו! תאמינו לי עשיתי את זה ואנשים ממש נדבקו לשירים אני וחברה שלי מפה כבר מזמזמות כל יום את היפנוטייז (דוגרי איזה כיף זה להשלים את המילים שהיא שוכחת ולהסתכל עליה במבט כזה שאומר: "פיי שכחת פייייי" חיחיחיחיחי אל תקראו לי רעה! זהו בהצלחה לנו!!!!!!!!!!!!! מקפליי אתם בדרך !!!!!!!!!!!!!! אויויוי שושים..

DesertRose7

New member
פה../images/Emo26.gif

http://www.get-ringtone.com/index.php כנסי לאתר תחפשי את הצלצול שאת רוצה.. יש שם דיי ה-כ-ל! וזה ינחה אותך מה לעשות, די פשוט. מקסימום את מסתבכת בואי לשאול שוב.

D4Ever

New member
תראי..

הם נותנים לך קישור לאתר,תכניסי את הקישור באינטרנט בפאלפון ואז תקבלי את הגינגטון..

danirit1

New member
תודה רבה לכן! יש לי עכשיו aay ו..

אובוייסלי גם! אני ממש מאושרת!!!

DesertRose7

New member
בנוסף..

יש את הצמידים הסגולים שמושכים הרבה תשומת לב.. מניסיון.. תמיד כיף להגיד - מקפליי! הרינגטון אין באתרים של חברות הסלולרי בישראל וזה לא יקרה עד שהשירים יהיו ברדיו והדיסקים בישראל.. עוד דוגמא לאיך דבר גורר דבר.. אלה, קול ישראל זה לא רק מוזיקה ישראלית? את יודעת.. קול.. ישראל

למעלה