הפרויקט לקידום מקפליי

D4Ever

New member
כן אבל אני הורדתי מאתר עולמי..

5 ש"ח אבל שווה את זה

Hip Hop star

New member
WTF?!

קול ישראל אחריי על התדרים של ישראל.. ובבית הספר היסודי שלי יש תחנת רדיו,ושומעים אותנו בכל ת"א...ובאזורים הקרובים... ותהיה אפשרות לשים את מקפליי.. אני כל הזמן שמתי איזה שירים שרציתי,ועכשיו אני אוכל לשים את מקפליי וגם באסטד.... סטרדיי נייט כנאה יהיה השיר ה-1 שאני אשים,כי זה מתאים לתוכנית שלנו שמשודרת בימי שישי בצהריים...ואני עכשיו מתחילה בכלל לעבוד על הדברים שאני צריכה לעשות שם בלי שום קשר להיותי העורכת המוזיקלית..(שאומר שהיה המון דסטניז צ'יילד
). עכשיו תקשיבו...אני אישית מאוד מאוד רוצה לראות את מקפליי על השער של מעריב לנוער,או לפחות שייקדישו כמה שורות,כמו שעשו לפניי כמה חודשים. אז אם אתן רוצות ומסכימות,אני אשים כאן את הכתובת לשליחת "מכתבים למערכת" שלהם במייל,ותבקשו שייכתבו משהו על מקפליי,בעיקר בגלל הסרט עם לינדזי..כי כותבים עליה המון במעריב,אבל לא נתקלתי עדיין במקפליי או על הסרט... אז אני גם אתחיל לכתוב מכתב ואשלח להם,אבל צריך יותר..כי הם לא ייעשו את זה בשביל מכתב 1,ועוד בשביל להקה לא מוכרת בארץ,שלא ניתן כרגע להשיג דיסקים שלה. כי הם מעדיפים לכתוב יותר על בריטני,טום וקייטי,המון המון כוכב נולד,השיר שלנו וכל הדברים האלה שהם לא מקפליי...ואני יודעת שעם קצת לחץ,הם יישימו בסוף...

DesertRose7

New member
הכי טוב..

להגיד.. אבל בראש1.. חח.. או שיקחו את זה כ- עכשיו אנחנו חייבים לשים או כ- שילכו לחפש את החברים, במקרה הזה ראש1 שמעי.. בראש 1 זה עזר.. ובגל לשאני מנויה היה לי את הכתובת והייתי יכולה לעקוב אחרי המכתבים למערכת.

danirit1

New member
אלה אני חושבת שאני רואה בך שינוי../images/Emo8.gif

קודם כל הרעיונות שלך בכלל לא עלובים הם ענקיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לך שכל!!!! יפה יפה! עכשיו יש לי כמה דברים וגם נצל"ש אל תכעסו אז ככה לפני שאני ישכח ת'נצל"ש: 1. מתי משדרים פופוורלד??? ובאיזה ימים? 2. ניסיתי לפרסם בכל מקום את מקפליי הייתי בברליץ קורס קיץ אנגלית והבאתי שיר שלהם ודיסקמן עם שירים שלהם הבאתי לקבצוה לשמוע ויצא שיום מן הימים בהם למדתי היה יומולדת לשושי (טומי בשבילכן חח) אז רשמתי בענק על הלוח משהו כמו: מזל טוב טומי 20 ובלונים ושטויות אז כמובן (וכמובן) שהרבה שאלו מי מה מו.. 3. אני משגעת את טאוור רקורדס כל חודש נו בא דיסק מקפליי? נו נו? וכמובן שלא הם אמרו שהם לא חתמו עם החברה הזאת הסכם (תאמינו לי אני בטוחה שהדיסק של מקפליי כשהוא יבוא לארץ מלא יקנו לפחות יותר אנשים מאשר עידן רייכל או מסיקה שמסיקה אני יודעת מה והצעות: צריך לפוצץ את מדור "קוראים כותבים" של ראש 1 בהודעות! (מה אכפת לכן כולה אימייל) כולן לפחות 2 הודעות ביום לשלוח להם אימייל: אנחנו רוצות מקפליי הפורומים שלהם מפוצצים בבנות נואשות הם הלהקה היחידה המצליחה ביותר בבריטניה שאתם ממש בקושי מזכירים וכאלה תאמינו לי הם יעשו עם זה משהו אולי גם מישהי עם קצת ביצים (סליחה על ביטוי) תגיד כבר שהעיתון כבר משעמם הכל נדוש וצפוי וזה.. (אני מוכנה להיות) וזהו להפציץ את השמות שם של הלהקה בתוספת הכוכב הנחמדי הזה ואת שמות הבחורים תאמינו לי מרוב שישמעו עליהם הרבה ילדים ישתגעו ויטוסו לקאזה לראות מי אלה כבר ואז חצי מבנות הארץ "אוי איזה חתיך אוי אוי שמוי" טוב אבל אנחנו כבר נואשות ואז יגיע הסרט שבכלל יקדם את שושים (מצטערת הייתי חייבת חח
) (מקפליי) והדיסקים אולי טאוור רקורדס ומוזיקה נטו וכל השיטים כבר ישתגעו ויביאו כמה נגלות הכל הכל ה-כ-ל יתקדם בעזרת השם בלי עין הרע ומקפליי יהיו הנושא המדובר ביותר בארץ וכל זה יכול להיות בפחות מחודשיים! ולא אני לא מגזימה! מה אומרות?

DesertRose7

New member
..

1- לא מדרים פופוורלד בארץ יותר.. לצערי הרבה (סיימון
) 2.
3. תאמיני לי.. אני ידועת על כל מה שהולך עם טאוור רקרדס ועם מוזיקה נטו.. אני התכתבתי במיילים שם עם כולם.. בנתיים -זה לא ילך אני מחכה בסבלנות לראות מה ילך עם הדיסק השני ועם הסרט.

loserontheloose

New member
ואיזה שיר תבקשו?

אם אין להם את השירים של מקפליי ברשימת ההשמעות שלהם, לא יהיה להם מה לשים גם אם תבקשו. אי אפשר לבקש את I'll Be OK כי אם הוא עוד לא יצא בבריטניה אין שום מצב שזה יהיה ברדיו בישראל. צריך להתחיל עם הסינגלים של האלבום הראשון. אז זאת ההצעה שלי, כשמבקשים, לבקש את - Five Colours In Her Hair Obviously That Girl וגם - All About You You've Got A Friend כי הם שירי צדקה אז זה יכול לעבוד. על תבקשו את Room.. היה לו את המיקום הכי נמוך בטבלה הבריטית והוא לא שיר חזק.

DesertRose7

New member
ברור שלא את ILL BE OK

אלא שירים יותר ישנים. חוץ מזה שברגע שנבקש מקפליי.. כרגע לא יהיה להם אבל אני מקווה שזה כן ילחץעליהם והם יחפשו ויעשו את הבחירות שלהם איזה שירים הם יכולים להביא ואיזה לא.. כרגע - אני לא בררנית.

just jenny

New member
../images/Emo45.gif

אשמח לעזור, אני אנסה לטלפן ומקווה שזה יצא=]]

just jenny

New member
חחחחחחח סורי../images/Emo3.gif

לא התכוונתי, אני יודעת שנטשתי קצת, אבל לא יוצא לי להיכנס הרבה לפורום, במיוחד כשאני לא בבית
בכל מקרה אם יצא ואני אנטוש עוד פעם זה לא בגלל שאני רוצה, זה כי ככה יצא, אבל לקראת תחילת הלימודים אני אהיה פה כל הזמן מבטיחה
גם עכשיו אני אנסה לא להעלם לכם חיחי
מקווה שתקבלו את התנצלותי

danirit1

New member
שחר שחר שחר שחר

את חכמה..כל הכבוד איך חשבת על דבר כזה כבר התייאשת הא? חח אז קודם כל יש לי כמה שאלות בבקשה תעני לי: 1. מתי ואיפה השמיעו אותם פעמיים או שלוש ברדיו? 2. מה יצא עליהם במעריב לנוער? כי בראש 1 (בזכותי!) יצאו אפילו פוסטרים! וזהו עם השאלות עכשיו תלונות: כל הכבודדדדדדדדדד זה רעיון אדיר!!! זה יכול לקדם אותם וככה ירשמו עליהם ויביאו את הדיסקים ומה לא הם יהיו המורדים 2 אולי הם גם יבואו לבקר פה אמאאאאאאאאא שחר..את ראוייה לצל"ש צפי בי כמשתחווה בפנייך, חכי אני יחפש ת'סמיילי
טוב לא ממש מצאתי משהו משתחווה אבל אני מבטיחה לחפש זהו! יש לך ראש על הכתפיים יפה יפה..

DesertRose7

New member
אני ממש מסמיקה../images/Emo9.gif

אבל את ממש..אבל ממש מגזימה.. (בקשר אלי) 1. השמיעו אותם בתוכנית ברדיו MTV 100FM בתוכנית שמשמיעה כל מיני שירים שעוד לא הגיעו לארץ.. ושמו שם מקפליי כמה פעמים ואמרו שהם עכשיו מקום 1 במצעד הבריטי. 2.אני ראיתי ששמו תמונה שלהם וכמה מילים בכתבה על הלהקות בנים ואיך הם השתנו במשך השנים. את השאר לא מצאתי!! וחיפשתי כל כך הרבה..מציק

SPFAN

New member
../images/Emo45.gif צודקת

ואנשים, גם תנסו להכיר לאנשים אחרים שאתם מכירים את מקפליי, כדי שהם גם יוכלו לעזור. חוצמזה, אם הרבה אנשים יכירו אותם, גם בעיתונים וברדיו ידברו עליהם
(אני מקווה)

למעלה