הפרויקט לקידום מקפליי

McFLY freak

New member
אהבתי...

אני ינסה לעזור במה שאני אוכל... קבלי ח"ח על הרעיון

bustedit

New member
צודקתתת../images/Emo9.gif

אני מנסה כמה שיותר לפרסם אותם.. מספרת לחברות וזה.. אבל.. אפעם לא התקשרתי לאיזה תחנת רדיו להגיד להם שישימו שירים שלהם =/ חחח הם מכירים אותם בכלל? אפעם לא שמעתי ששמו אותם ברדיו!!

SurfeR Babe

New member
../images/Emo45.gif אני ממש בעד

גם אני פעם הבאתי דיסק שלהם לבצפר [ משהו בקשר לשיעור מוזיקה ] וקצת התלהבו אצלי , אבל רובם שם ערסים כאלה שאוהבים מזרחית אז .. טוב לא כולם יש גם כאלה שלא אבל הם אוהבים פופ מעצבן ורק לשמוע מישהו אומר גיטרות מפחיד אותם . אבל בלי קשר לזה זה רעיון טוב , ולי יש כל מיני דרכים , רוב האנשים שמכירים אותי מכירים את מקפליי , בעיקר בגלל , כי אני לא יכולה לא להכיר להם אותם חח .. יש להם מזיקה כזאת יפה !

danirit1

New member
יש לי עוד משהו לומר

אני הולכת להיכנס לצ'טים שונים בכינוי מקפליי משהו ולפרסם את האתר הרשמי ועוד דברים וגם לענות לכל מיני ילדים ואולי גם לפתוח חדר מקפליי מה אומרות? מה אפכת לי מה אומרות אני הולכת לעשות את זה אם בא לכן תעשו גם יאללה לעבודה

Hip Hop star

New member
../images/Emo45.gif

גם אני חשבתי פעם שנפתח חדר של מקפליי בנענע..וניפגש שם...

DesertRose7

New member
בוגדת!

חחח.. תפוז זה תפוז..
ואם אתן רוצות ובאמת אנשים יכנסו .. תמיד אפשר להיכנס לפורום בתפוז בחדר מקפליי.

danirit1

New member
נכון שחר!

אולי נעשה את זה? ככה אנשים ייכנסווווווווו!! ויתעניינו! אבל אם נהיה לפחות 10 אנשים! מה תומרת?

bustedit

New member
../images/Emo45.gif

אני בעד. אבל זה נכון מה שההיא אמרה.. כיום כולם אוהבים מזרחית ודיכאון! (בלעכס) אנשים שומעים ת'מילה "רוק" או "גיטרה" והם ישר אומרים "איכססס" ושוללים! בעיה.. צריך לפרסם אותם כמה שיותר.. הרעיון של הצ'אט נשמע לי סבבה..

DesertRose7

New member
בקטע של הצ'אט..

זה יהיה כיף לנו.. בתור פורום ואנשיםש מכירים, מהבחינה הזאת.. פרסום - אני בספק.. בכל זאת - רק צ'אט

Hip Hop star

New member
תתני לו צ'אנס...

למה את יישר מגיעה למסקנה שזה לא ייעזור?שווה לנסות...

DesertRose7

New member
תגידי שזה לא היה דורש!

למרות שזה באמת כבר עלה ע להעצבים!

Hip Hop star

New member
מעריב לנוער../images/Emo45.gif

טלפון מערכת:03-5632525 מייל:[email protected] פקס מערכת:03-5632030 כתובת מערכת:ת.ד 52074 ת"א. אם אתן רוצות,אתן יכולות לפנות לאחד מהאפשרויות הללו... אגב זה למעריב לנוער,תתחנפו קצת,ובלה בלה בלה ותבקשו מקפליי... אני מחר אכתוב מכתב,ואשלח להם למייל...
ואצלי קצת קשה באזור ה-"צפונבונים"..היום נפגשתי עם חברה באובססיה נוראית לדניאל סלומון...
..מה שגיליתי כמה אני אובססיבית למקפליי ודסטניז צ'יילד בדרך...
...אז צריך גם לקחת בחשבון שאם יש אנשים שאתם רואים שלא ממש מתלהבים,אל תלחצו כי אז הם סתם יישנאו את מקפליי מבלי להכיר אותם אפילו...(אותה חברה מכנה אותם פריקים...WTF?!)...ואל תשמיעו להם שירים של באסטד...כי השמעתי לה באסטד..והיא התאהבה ב-falling for you.... אז נא ללמוד מטעיותיי....

DesertRose7

New member
תודה../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

אני חושבת שמייל יספיק, אלא אם כן מישהו רוצה פה לדבר איתם בטלפון - שיהיה לו בכיף. קיצר.. כמו שעשינו עם ראש1.. פשוט להפעיל לחץ. אם זה אפשרי ואני אשמח מאוד לשמוע שזה אפשרי - שכל אחת פה תשלח בימים הקרובים מייל למעריב לנוער ותבקש מקפליי. יש לחץ - יש תוצאות

bustedit

New member
וואלה!!! כנסווו מהר

תקשיבו!!! זה רעיון ענק ללחוץ על העיתונים כמו מעריב לנוער כי אם הם יתחילו לפרסם אותם בעיתון ככה הרבה יכירו אותם כמו שקרה עם באסטד!!! 95% אנשים (כולל אותי) הכירו את באסטד דרך ראש1 מרוב שהם היו מפרסמים אותם ושמים עליהם מלא כתבות ותמונות!!! כל מי ששאלתי אמר לי "ראיתי אותם בראש1 ומאז אני מעריץ" אז השיטה של העיתונים מעולה! ראש1 כבר התחילו לפרסם עליהם קצת.. ועכשיו צריך להידבק למעריב לנוער
למרות שאנלא סובלתותם..

DesertRose7

New member
ראש1 שולטים ../images/Emo47.gif

אב לעכשיו הגיע הזמן להפסיק עם הדיבורים ולהתחיל עם המכתבים!

למעלה