התחדשויות - ינואר 10

Shy Guy

New member
../images/Emo27.gifהתחדשויות - ינואר 10../images/Emo37.gif

אומנם אני לא התחדשתי באף פריט במהלך חודש ינואר, לצערי... אבל אתם מוזמנים לשתף אותנו ולהעלות תמונות של הפריטים החדשים שלכם שנרכשו בינואר.

eboy10

New member
../images/Emo240.gifקודם כל נשלים מהחודש הקודם../images/Emo3.gif

תחתונים מקסטרו מדצמבר שלא העליתי...

eboy10

New member
../images/Emo240.gifג'ינס, קסטרו.

גם כן דצבמר שלא העליתי. יש לו קצת אסיד ווש שלא רואים בתמונה ויש לציין שהוא לא פוטוגני בעליל.

eboy10

New member
../images/Emo240.gifסריג, TNT.

הפריט היחיד מינואר, הפריט הראשון של העשור החדש
ו...... זהו

eboy10

New member
../images/Emo8.gif

חבל שכמו שהוא יפה וזול (עלה 70 ויש לו בד ממש נעים), ככה הגזרה שלו נוראית.

קניתי לא מזמן למר פולני סריג ב-TNT

לקחתי מידה אחת יותר גדולה ממה שהבחור צריך וזה היה מעולה כי הגזרות שלהם צרות וארוכות. עכשיו יש לו טוניקה

eboy10

New member
מה הסיכויים שהוא ילבש איזה טייץ עם זה?../images/Emo6.gif

בסריג זה אחרת - הוא רחב מידיי בחזה וצר מידיי במותן (אפשר לראות את זה בתמונה). לא ברור איך הצליחו לדמיין מותן S עם חזה L אבל שיהיה, זה TNT, נסלח להם

ולא סתם טייץ - מטאלי מאמריקן אפרל! ../images/Emo6.gif

אין משהו שמייבש הכביסה התותח שלנו לא פותר: החולצה כווצה מיד לגודל המתאים!
קטע שלא יתואר, הגזרות שלהם לגברים, וזאת בשעה שדווקא גזרות הנשים השתפרו פלאים אצלם.

eden1073

New member
לפני כמה מאות שנים דווקא גברים לבשו טייצים

ונשים רק שמלות. זה הכל עניין של תקופה ואופנה. רק עכשיו זה נראה מגוכח גבר בטייץ. ולפני כמה זמן זה היה גברי לגמרי.

eboy10

New member
אני מודע לזה, כמובן שצחקתי../images/Emo3.gif

קראתי לא מזמן שפעם הורוד היה נתפס כצבע גברי בגלל החוזק והנועזות והכחול דווקא היה צבע נשי. בהמשך לזה היה כתוב שזה השתנה כנראה בגלל שאת הבדים הכחולים היה יותר יקר לייצר ולכן הגברים קיבלו אותם (אנחנו הולכים הרבה הרבה אחורה, כן?).

eden1073

New member
לא יודע לען אחורה? מה התכוונת? לפני החתונה

עשינו סרט של החתונה. עם בימוי עצמי. הלכנו לשכור בגדים של ימי הביניים איפה ששוכרים בגדים לטלויזיה. המבחר לגברים היה למטה טייץ שעולה לנשים ב20-50 שקל בחנויות לא יקרות. שם נתנו לי אותו להשכרה במאה שקל ליום. למעלה חולצה עם פייטים גם לא בזול. הצבעים של טייץ וחולצה לגברים היו גם בוורוד! אשתי לקחה שימלה גדולה מהממת כחולה . הסרט יצא מצוין.

eboy10

New member
האמת שלא אוזכר בכתבה מתי,

או שכן ושכחתי
אבל אני מניח שהכוונה באמת הייתה להיסטוריה רחוקה כמו ימי הביניים.

כן. אני לא מבינה באיזה שלב הפסיק להיות

להם אכפת. ואני בטח לא מבינה את הגאווה הגדולה של אלה שלא אכפת להם מהאיך שהם נראים, כי הם "גברים". סתם תירוץ להזנחה עצמית.

eden1073

New member
לדעתי זה קשור להומופוביה. כי פחדו שטיפוח

יכניס סטרייטים לחשודים להומואיות. ברוך השם שגל הזה כבר עובר אותנו בהדרגה.

למעלה