חולצה ותחתונים!../images/Emo221.gif
אני יודע שיש לי מצלמה סלולארית מחורבנת: התמונות הן להמחשה בלבד, עד כמה שאפשר
אני נוהג להתחדש פעם בחצי שנה, הבעיה היא שנעשה קשה יותר ויותר לקנות בגדים: כמעט כל המכנסיים המוצעות שחורות וארוכות, וכל החולצות סגולות / וורודות / לבנות / שחורות / כחולות בהירות / פסים עבים לאורך. אם יש חולצות בצבעים אחרים כגון צהוב או כתום או ירוק הן בהכרח שקופות
. מזל שהתחתונים בצבעים המשוגעים שאני מחפש: ירוק במבחר גוונים, כתום-צהוב בדוגמאות יפות.
בוקסר צמוד זה הדבר הכי טוב שאי-פעם קרה לגברים! קניתי אחד של זיפ ודי התלהבתי מהעובדה שהוא קרוב לגוף, אבל את תפקידו העיקרי (תמיכה ב"חבילה") הוא מבצע בקושי. אח"כ קניתי נוסף של קסטרו (מצ"ב תמונה) ומאז אני שמח מאוד: אחת הרכישות הטובות ביותר שלי
. עד כמה שזה יעזור,
אני פונה מכאן למעצבי הבגדים: תעשו גם דברים שלא נמכרים
אני רוצה שתתייחסו אל החולצות כאל תחתונים: כמה שיותר צבעים ודוגמאות. למשל: ירוק כהה-מבריק, עם כפתורים בצבע הבד או טורקיז (לא שחורים). קווים *דקים מאוד* לאורך ולרוחב, צפופים מאוד, בצבע הבד או משתלב (לא פסים). צהוב וכתום אטומים לאור. שילוב של אדום וכתום יראה מדהים אש. הדפסים יפים. תפרים עדינים בדוגמאות שונות. אני רוצה לציין לטובה את זיפ שמוכרים חולצות ירוקות לא זית עם כפתורים בצבע הבד, ואת קסטרו שמוכרים חולצות עם תפר טוקסידו.
אני בעד לארגן אירוח רשמי של "אחראי עונה" מטעם חברת אופנה גדולה ומוכרת, כדי שיקרא ישירות מהלקוחות מה הם רוצים ללבוש, גם אם המכירה ההמונית אינה מובטחת.