התחדשויות - ינואר 10

מתוך אתר " מעצבי העיר" >

http://digital-edition.israelhayom.co.il/Olive/ODE/Israel/LandingPage/LandingPage.aspx?href=SVRELzIwMTAvMDEvMDY.&pageno=MjY.&entity=QXIwMjYwMA..&view=ZW50aXR5

את חולצת הרשת הזאת ניתן לראות בקסטרו...

כמעט בכל חלון ראוה שלהם. הקוריוז הוא שמדדתי בחנות מידה M ואמרתי למוכרת שאני לוקח מידה אחרת והיא נתנה לי L אמרתי לא לא לא ... אני רוצה S . כן ... זאת מידת ה S. בשנות העשרה שלי גופיות/חולצות רשת היו נפוצות . האם האופנה של חולצות הרשת חוזרת....

לא מעליב וכל אחד וטעמו הוא. תבקר..

ברשת קסטרו ותוכל לראות אותה על הבובות בחלון. בחלון שמים אותה כעליונית לחולצת שרוול ארוך. לדעתי היא קולית ומגניבה גם בלי משהו מתחת. ונניח שזה נשי, מה רע להיות קצת נשי... אין לי בעיה עם זה. היום הכל פתוח... אתה צריך לבקר ברשת FM ולא תאמין איזה ביגוד צבעוני יש היום לגברים שבעבר היה טאבו לגביהם.

אני הייתי מציעה לך ללבוש גופייה מתחת

החולצה תקבל אפקט יותר חזק. הגופייה לא חייבת להיות שחורה (אפילו שזה הכי "מתבקש" כביכול). גם גופיות צבעוניות יכולות לעשות פה עבודה מעולה.

שחור-אדום זה קצת גווני "ארומה" בשבילי ../images/Emo3.gif

חשבתי יותר בכיוון של תכלת וכאלה. גוונים בהירים יעשו נפלאות עם החולצה הזו לטעמי.

אדום - שחור זה ניגוד חזק ויפה לדעתי לכן ישר

הלכתי עליו. יש לי גם מכנסי דיזל אדומות שגם יכולות ללכת ביחד עם הכל. השאר כמובן גם הולך

../images/Emo45.gif בהחלט

חלילה לא מבטלת את מה שאתה אומר. בכל זאת, אם תחליט שלא בא לך להיות דרמטי אלא קצת יותר קז'ואל, קח את ההמלצות שלי

אסיים, לפחות השחורים, בחולצת עטלף קטיפה...

שנקנתה באותה חנות של בגדים תחתונים לגברים ( חולצה של O BODY ) טבעת מ"תומר" - דיזינגוף סנטר. מכנסיים - שחורות מבריקות מרנוור.

למעלה