התחדשויות - ינואר 10

eden1073

New member
השאלה מה אני בתור צרכן יכול לעשות? איך אני

יכול להשפיע? מעניין למשל שאני ועוד כמה מחברי לא היו מתנגדים ללבוש צמוד, חצאיות ועוד דברים. אבל אני לא רוצה להיות בין המפלסי הדרך וה"חלוצים". אני מאמין שבהמשך גם הגברים ילבשו מה שנשים לובשות. לזה זורם הכל. היתה כתבה בערוץ 10 בחדשות שהקייץ תכנס אופנה לגברים עם מכנסים קצרים וצמודים. אבל היו לא מעט כאלה כתבות באינטרנט ולא קרה כלום בינתיים. לי זה נראה כמו בדיקת שטח. שהחברות בודקות הענות צרכנים. אבל הקהילת הגברים חזק בקטע של להיות "גברי". ואם כרגע קבעו להם שללבוש "אוהלים" כבגדים זה גברי אז הם לא יזוזו מזה מילימטר.

2 טרניגים

עזבו שאני לובש רק בבית או לשיעורי ספורט (שגם להם אני בקושי מגיע
) אבל די אני מכור לחנות חח

2 חולצות - צריך את דעתכם!!

החולצה השמאלית (והמגניבה
) חבר טוב הביא לי מH&M לונדון
והימינית היא מזארה..עכשיו היא כבר יותר משבוע אצלי ואני בספק אם ללבוש או להחזיר כבר כי 2 ידידים שקניתי איתם אמרו לי שהיא לא משו אבל קניתי חחח כי התלהבתי! אבל זה 140 שקל אז מה דעתכם ? להחזיר? חשבתי שהיא יפה !

goldy

New member
T ב140 ש"ח?!../images/Emo2.gif ממה היא עשויה?

כן שתי החולצות יפות, אבל המחיר...

T נמכרת גם ב800 . תלוי איפה...

חולצות ה Tנמכרות ב מחיר ממוצע של 250-300 ש"ח אצל רשתות העכשוויות כמו דיזל. באופנת סגל תוכל למצוא אותם ב500 ש"ח ( כן.. חולצה אחת ) לעומת זאת ברשת "ביגוד" מוכרים אחת בתצורות שונות כולל שילובים של הדפסת כסף/זהב עם חוטי רקמה ב 29-59 ש"ח ומקבלים בנוסף את השניה מתנה במבצע העכשווי שלהם של 1+1.

eboy10

New member
לא יודע אם הייתי משלם 140 ש"ח על החולצה

(עוד לא יצא לי לקנות טי במחיר כזה), אבל לדעתי הוא יפה מאוד ומגניבה

Shy Guy

New member
../images/Emo45.gif מה שהוא אמר #2

היא חביבה ביותר ו..אם אתה מרוצה ממנה והיא יושבת על הגוף טוב, אז מעולה. :) אם אתה לא בטוח לגביה ואתה עני כמוני ומעדיף לנצל את 140 השקלים לפריט/ים אחרים שאהבת בזארה, תחליף.

חולצה מכופתרת

היא דיי מקומטת כי הוצאתי אותה מהסל של הכביסה (הייתי איתה במסיבה בשישי) אבל הייתי חייב לצלם חח גם מפול אנד באר. עם סקיני, מעיל עור וכמה שרשראות זה להיטטטט

eboy10

New member
../images/Emo45.gif

אני אוהב את הסגנון, אפשר לשאול כמה היא עלתה?
תתחדש על הכל!

למעלה