תודה..
B butbut New member 16/8/07 #81 נסט' את פצצה!!!! יש לך עיניים מהממות! ושיער מהממם! ואת כזאת פוטוגנית,לא כמו אנוכי><.
B butbut New member 16/8/07 #9 כי אמא שלי בטוח לא תתן לי כסף חח הלכתי למפגש ביום ראשון הזה כבר..אם הייתי יודעת שתעשו מפגש לא הייתי הולכת LOL לא נורא מפגש הבא נרא אותכן
כי אמא שלי בטוח לא תתן לי כסף חח הלכתי למפגש ביום ראשון הזה כבר..אם הייתי יודעת שתעשו מפגש לא הייתי הולכת LOL לא נורא מפגש הבא נרא אותכן
B butbut New member 16/8/07 #15 XD אבל התעלמתי מזה,חשבתי שזה סתם עוד איזה שרשור של איזה משחק או משהו >< \ורק לפני כמה זמן שמתי לב ,כי אמנדה שלחה הודעה של לכתוב מי יכול ביום ככה וככה וכהה. קיצר- סיפור עצוב.
XD אבל התעלמתי מזה,חשבתי שזה סתם עוד איזה שרשור של איזה משחק או משהו >< \ורק לפני כמה זמן שמתי לב ,כי אמנדה שלחה הודעה של לכתוב מי יכול ביום ככה וככה וכהה. קיצר- סיפור עצוב.
S Simple Girl 182 New member 16/8/07 #6 ../images/Emo55.gifיאיי ^.^ תמונה שלי מסן שלי [email protected] ולמי שעוד לא הבינה.. אני אלמוג ^^
S Simple Girl 182 New member 16/8/07 #60 אני אביא חולצה לתמונה בכל מקרה.. אם נרצה לעשות אז נעשה אם לא.. אז לא
K kelly7i New member 16/8/07 #67 חח אבל צריך לארגן איזה תמונה אנחנו רוצות לשים, כדי שנביא אותה לשם על דיסק נראלי צריך להביא[או שמדפיסים על דף?]
חח אבל צריך לארגן איזה תמונה אנחנו רוצות לשים, כדי שנביא אותה לשם על דיסק נראלי צריך להביא[או שמדפיסים על דף?]
S Simple Girl 182 New member 16/8/07 #68 איך להביא את התמונה זה לא בעיה.. שכל אחת תפרסם תמונה ואז כולן יבחרו את התמונה שהן רוצות ואת התמונה הנבחרת אני אביא..
איך להביא את התמונה זה לא בעיה.. שכל אחת תפרסם תמונה ואז כולן יבחרו את התמונה שהן רוצות ואת התמונה הנבחרת אני אביא..