סיכום מפגש ע-נ-ק

M c F l y

New member
שחר לא נעלמה ../images/Emo9.gif

שחר נפרדה מאיתנו ואמרה שהיא הולכת לאוטובוס שלה
הייתי בטוחה שהיית איתנו ^^

Hip Hop star

New member
לא...

אני איבדתי אתכן לרגע,כי הלכתי לפנייכן...ואז ראיתי את לינע ואז את ארבתעכן יורדות במדרגות...

DesertRose7

New member
חכו חכו.. מחר

שתהיו בריאות.. זה איזה 70+ תמונות.. אני צריכה סבלנות.

Hip Hop star

New member
גם לי יש...

להעלות מה שצילמתי בפון,מחר אני צריכה ללכת לקחת את הקבל שייקשר בין הפלאפון שלי למחשב... ואז אני אוכל לשמוע ב-MP# של הפלאפון שלי!!!
היה ממש מפחיד התגובות של כולם,כל פעם ש50 אג' התחיל לשיר כשמישהו התקשר עליי

bar jones

New member
תגווובות לכוולכןן

אז ככה... אלה... זה היה יהונתן מגון!! וזה היה כזה מגניב... בחיים לא תיארתי לי שהוא נראיי ככה, ראסטות ובלאגניזם!! והיה שווה... וחן, ליאור באמת אמר את זה... איזה חמוד! אם הייתי יודעת שהם רצו שנביא אנשים יכלתי לארגן עוד כמה חברות שלי! הן באמת שרצו.. אבל הודעתי להן רק שעה לפניי.. :) ושיר- שירלי- שלי- מפ"ת- אני מאיימת עלייך! לא לנסות את ההתעללות עם האוריאו! ושיררררר'ווש מקפלייי אני גם מתגעגעת אלייך נורא!!! אז תגידי לי, מה המסנג'ר שלך או האייסי ואז סופסוף יהיה לי אותך! ושוב התגעגעתי המון! אל כווולן!

Hip Hop star

New member
מה?!

פגשת את יהונתן?! ביץ'!!!!!!!!!!!!!! היה לי קראש עליו בכיתה ד'!!!!!!!!! פאק,למה לא באתי..בחיי שזה היה חרא של לילה...גם דני,ועכשיו ליאור גם לא עונה לי
וגם הדפיקות...בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מור,תתחברי כבר! לפחות מחר..אני יודעת שיש לך את הפסיכומטרי..אבל אני מיס יו מאוד! ובאיזה להקה יהונתן?

loner in love

New member
ברני נראה לי...

הם הופיעו אחרונים לא? ולמהההההההה לכולם יש קראש על דמות מצוירת או על בנאדם שמדבב דמות מצוירת??? אוח מצבכן רע
אלה נראה לי הלכת בדיוק כשהוא בא והתחברת בדיוק כשהוא הלך

Hip Hop star

New member
כי אש פיט!../images/Emo99.gif

ואני יודעת ממזמן שמצבי רע|רע|... ומה הלכתי כשהוא התחבר..הייתי מחוברת כל הזמן חיכיתי לראות מתי הוא מחובר... וכן,ברני...איזו תמימה מור,היא חשבה שזה באמת יהונתן!
ראיתי אתמול בלילה את התמונות שלהם במייספייס..שיהיה בריא דניאל,מהזה הראסטות האלה? זה לא היה יהונתן..
..פאק..חבל שלא באתי

loner in love

New member
זה כן יהונתן

לא? מישו אמר לנו תשם שלו כשמור התלהבה... ואת לא היית כשהוא ענה לי באתי לשלוח לך הודעה שהוא פה אבל לא היית מחוברת

Hip Hop star

New member
זה לא...

הוא עבד עליכן... אם הוא היה קטן,דיי בהיר..ועם ראסטות,אז זה דניאל. עם הוא היה גבוה עם משקפיים,וחום בהיר יותר..אז זה יהונתן... הם תאומים

Hip Hop star

New member
רק בהתחלה...

אח"כ רק דניאל... בונא חן,שמעתי עכשיו את השירים שלהם במייספייס.. דניאל שר את השיר עם המקרר? כי למרות שהקול שלו קצת השתנה,אני עדיין זיהיתי
כ"כ לא ציפיתי ממנו לחרבן במקרר!
נשבעת לך שהוא היה האליל שלי! הרבה לפניי פוקימון! עוד לפניי כן בקבר ה-16,ואז בצעצוע של סיפור2,ענק הברזל,ורון וויזלי
..והאמת הרשימה ארוכה... אח שלו אולי יותר יפה..אבל ראיתי אותו רק בעקבות הסיפורים הקסומים עם איתי שגב..כשהיה הסיפור הזה על השואה... ושיטטטטטטטט! החליפו את המדובב של ג'יימס! הייתי מכורה לאש וג'יימס!אבל אש יותר
ג'יימס דיי הפחיד אותי,כי לא בכל יום ראוים בן עם שיער סגול...=|

loner in love

New member
קיצר ראינו את ההוא עם הראסטות

ותכלס לא ממש שמענו אותם היינו למעלה כשהם הופיעו וירדנו רק לשיר האחרון מתי שליאור הופיע איתם

Hip Hop star

New member
ליאור שר איתם?!

איזה ביץ'!!!!!!!!!!!! והוא עדיין לא עונה
וזה עם הראסטות זה דניאל,סתומה!

loner in love

New member
טוב סליחה באמת

שאני לא הייתי מעריצה שרופה שלו ואני לא יודעת מי זה מי
רק אתמול גיליתי שהם היו תאומים חחחח וכן הוא שר איתם

Hip Hop star

New member
מההההההההההההה?!

בונא,איזה ביץ' הליאור הזה!!!!1 גם אני רוצה לדיר עם אש!
והגיע הזמן שתתחילי להעריץ!

למעלה