סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שבת שלום בנות :)

../images/Emo108.gifעונהה:]

שיר השבוע? es mejor-danna paola תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?--->> סרט\סדרה\תוכנית TV?רק אתה,פבלו ואנדראה,החיים היפים של זאק וקודי:] ספר\עיתון\כתבה כלשהי?אין.. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?יום חמישי:) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?מחרר... משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?----- מה קניתם השבוע?כלום.. אדם השבוע?שרון,באטיסטה,הדר,אוראל,ספיר:]] ציטוט\סקופ\משפט השבוע?-------

MaStuLa76

New member
"..המלכה מתוסכלת!!1 ויהיה לה קשה לעזוווווב.."

שיר השבוע? הכוס הכחולה - עברי . הילדים מגבעת נפוליאון - דן תורן . שירי חתונות בלהלבלהבלהבלה . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופה. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?יוני בלוך - רייטינג . חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?חינה :) קולולולוללולולולול
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?חתונה , ועוד משהו
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?אין כזה. מה קניתם השבוע?נעליים. חולצה . אדם השבוע?הדר , דנית , חן
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "עברוש!" "מה עברוש?" "הוא בתשחץ!" -- "אבא עשינו משהו נורא!" "הרסתם את האוטו?" "לא" "עוררתם את המתים?" "כן" "אבל לא הרסתם את האוטו?" "לא" "אז טוב"
-- "כאילו דה אני פאקצה גאה כאילו שיואווו!!1" -- "אוי אוי אוי אני לא עומדת בפנייייך" -- "איזה אחד נכנס אליי,שאלתי אותו איך הגעת אליי? הוא עושה לי בטרמפים"

lililulu

New member
הייייייי!!!!!!

"אבא עשינו משהו נורא!" "הרסתם את האוטו?" "לא" "עוררתם את המתים?" "כן" "אבל לא הרסתם את האוטו?" "לא" "אז טוב" זה מהסימפסונים אתמולD; חשבתי שאני היחידה שרואה את זהD=

סיכום שבועי ....

שיר השבוע? ליהיות לבד - חן אהרוני תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? לא מעלה לי סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופה ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?-- משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?-- משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?ללכת לבצפר ! מה קניתם השבוע?אממ..מלא דברים .. אדם השבוע?מאיוש האהבה שלי [[ חברה שלי ]] ציטוט\סקופ\משפט השבוע?--

מסכמת :}

שיר השבוע? the way she move חיים שלי אחחחחחחחחח איזה שיר
....... נאממ ויש כל מיני אין לי כוח לכתוב D= תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? ח ד ש ו ת D = כפפפפרה עלי : } http://allyoucanupload.webshots.com/v/2000773615774023296 http://allyoucanupload.webshots.com/v/2000772030976677890 http://allyoucanupload.webshots.com/v/2000772030976677890 התיק של דורוש כפרה עליה : > http://allyoucanupload.webshots.com/v/2000720981423678812 סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד ,... מונית הכסף , אחד נגד מאה ויותר חכם מתלמיד כיתה ו' ספר\עיתון\כתבה כלשהי? --- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אתמול בהופעה של הראל סקעת , אחחח היה כזזה מצחייק מה עשינו שם D = . הומו כזה : } . משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום ראשון יומולדת ,.. שני עיר הנוער . שלישי הופפפעה . רביעי סלקום ווליום חמישי סלקקום ווליום שישי סלקום ווליום שבת :) ליייישון והרבה . משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? נננאמ , ביום ראשון מבחן מסכם על כל הקורס :S מה קניתם השבוע? הייל קנתה לי תיק של דורה , דברים לביצפר . מתנה לחן , חוולצצצה סוף הדרך מפאשה ( : . אדם השבוע? לייילך , תווודה על שבועעע צחווקים ועיניינים טוטה שלי DD = . חח כאילו היא תירא את זה וחןן אוווי חן אתמול היה בין המצחיקים בתחנה ..D= ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "מאורר הפישינזוןןןן הזה???" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש מלללא נכון חני ?! אבל אנלא זוכרת , טוטה פטוטההההההההההההההההה אהלן יאללה בי

מוסיפה לציטוטים DD=

"מכוערת איפה אתת אני בקריית חיים אם את בחוץ דברי איתי" אחחחחחחחחחח אני אוהבת אותוו : [[ חהחה , "אווי אתה מוכר ליייייי .. גם את לי , יאא מאיפהה.? רגעע מאיפה את? קריית חיים איך קוראים לך? נופרר.. איך? נופרררDD= אהה איזה נופר? בוסקילה כפרה DD = . אהה לא מכיר D=" דפוווווק מיקי הזה אהה חןD= ביי

אמרתי לווו נופררר כפרהה

חחחחחחחחחחחחחחח שגית שרמוטוטהה D: איך שלילך אתמול אמרה בפלאפון D: איך אמרתי לזה בהופעה מאמי רק צעד אחד אחורה והכל יהיה בסדרDDD:

חן XD

New member
חחחחחחח D: לא שמעתי אבל אוויוי

איך אמרת לו צעד קטן אחורה והכל יהיה בסדר ואיך צעקת לה באוזן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עוווד D=

- נופר בוסקילה 3 > -‏ (‏PM‎ ‏04:46)‏ : הרגת אותי עלקק בזכותה
לילך החיים שלי‏ (‏PM‎ ‏04:46)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לילך החיים שלי‏ (‏PM‎ ‏04:47)‏ : בחוףף יבשרוו על אונססססססססססס - נופר בוסקילה 3 > -‏ (‏PM‎ ‏04:47)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עווד חן זה בשבילך כפרה D=

- נופר בוסקילה 3 > -‏ (‏PM‎ ‏04:50)‏ : חוף הנודיסטים מחכה רק לנו טוטה לילך החיים שלי‏ (‏PM‎ ‏04:50)‏ : חחחחחחחחחחחחחח מדברים מחברת מקורות שמי רבקה ורציתי לדעת עם הוא תקע אותך במקלחת שלהם לילך החיים שלי‏ (‏PM‎ ‏04:50)‏ : ברורררררררררררררררררר חוף הטוטיסטים - נופר בוסקילה 3 > -‏ (‏PM‎ ‏04:50)‏ :
- נופר בוסקילה 3 > -‏ (‏PM‎ ‏04:50)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לילך החיים שלי‏ (‏PM‎ ‏04:50)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לילך החיים שלי‏ (‏PM‎ ‏04:51)‏ : את שמעת מה פתחו מאחורי קניון מלכה בירושליםםם את הכושללללללללהאמא שלך חמודהה שלךךךךךךךך לא שליי שלךךךךךךךך - נופר בוסקילה 3 > -‏ (‏PM‎ ‏04:51)‏ :
לילך החיים שלי‏ (‏PM‎ ‏04:51)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך הגושים של הסוף מחזור זה עדיין משפריץ לך כמו מטורפת - נופר בוסקילה 3 > -‏ (‏PM‎ ‏04:51)‏ : לילך יש מלאכים שם גבוהה בשמיים והם תמייד עלינו מסתכלים אם תיסתכלי ילדה גבוהה למרומים הם יגלו לך את העצבב שלי בפהנים שמעת? - נופר בוסקילה 3 > -‏ (‏PM‎ ‏04:51)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לילך החיים שלי‏ (‏PM‎ ‏04:52)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מסתכלת - נופר בוסקילה 3 > -‏ (‏PM‎ ‏04:52)‏ : נווווווו את מסתכלת גבוהה למרומים מאמי ולא רואה? לילך החיים שלי‏ (‏PM‎ ‏04:52)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחח לא רואה מאמייי - נופר בוסקילה 3 > -‏ (‏PM‎ ‏04:52)‏ : נווו באמת תיסתכליי באמת לא בצחוקקק לילך החיים שלי‏ (‏PM‎ ‏04:53)‏ : אני מסתכלתתתתתתתתתתתתתתת אני רואה עננים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח - נופר בוסקילה 3 > -‏ (‏PM‎ ‏04:53)‏ : חחחחחחחח הם דומים לנו טוטהה - נופר בוסקילה 3 > -‏ (‏PM‎ ‏04:53)‏ : אני רואה להם תחריץ - נופר בוסקילה 3 > -‏ (‏PM‎ ‏04:53)‏ :
- נופר בוסקילה 3 > -‏ (‏PM‎ ‏04:53)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כי לקחת משהו D: לילך החיים שלי‏ (‏PM‎ ‏04:53)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo217.gifעונה.

שיר השבוע? צל כבד - נדב קדמון. someone waching over me - הילארי דאף . תמונת השבוע ? >> סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד. האלופה. תשוקת הנצים. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1. ידיעות. חוויה שעברתם השבוע? הלכתי עם אהבת חיי - חן. למסעדה D; משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? הרבה D = עוד שעה בת דודה שלי באה אלי מירושלים :] מחר אנחנו הולכות לתאטרון הצפון ליד הבית שלי לראות את עידן יניב . יום ראשון מפגש פורום - יום הולדת לנופר .
יום שני הופעה של עברי לידר, סינרגיה, נינט ואביב גפן. יום שלישי הופעה של הגיים בויז - סוף סוף התגעגעתי כבר לביח ביח :] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? -- מה קניתם השבוע? מתנה עם נופר, לחן 3> אוכל במסעדה עם חן D; תיק !!! יומן !!! עטים !!! קלמר !!! מחברות !!!
- חחחח. אדם השבוע? כולכן 3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "היא בת דווודה שלי כאילו !!!!!!"

../images/Emo142.gif מסכמת =)

שיר השבוע? big girls don't cry תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
סרט\סדרה\תוכנית TV?הכל דבש
ראש גדול4
ספר\עיתון\כתבה כלשהי?כתבה בראש1 על היי סקול מיוזיקל חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום ראשון-יום כיף עם אחותי בת"א.. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?מפגש עם המחנכת+מפגש כיתתי משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?כנ"ל
מה קניתם השבוע?כפכפים,עגילים,חגורות וכרטיסים לרכבת
אדם השבוע?מיכליק
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?שבת שלום בנות

../images/Emo126.gifכפרה על החן הזה . ../images/Emo99.gif

את צילמת אותו בביתך או מה ? . D =

../images/Emo126.gifעונה חברות . ../images/Emo6.gif

* העתקתי את זה מהקומונה של הראל , אתמול עניתי על זה . P = * שיר השבוע? עידן יניב - את יפה . אייל גולן - לוחמת . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
כפרה עליו .
סרט\סדרה\תוכנית TV? עדי אשכנזי . האם אתה חכם יותר מתלמיד כיתה ו' . מונית הכסף . ספר\עיתון\כתבה כלשהי? מחר נראה . ^^ חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ראשון , שני וחמישי - שופינג .
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אואו כול השבוע אני עמוסה בע"ה ,, יום ראשון - אני יוצאת עם חברות . יום שני - יומולדת לחברה .
יום שלישי - יום גיבוש . יום רביעי - ההופעה של הראליק .
יום חמישי - השלמה של דברים לביצפר . [; אבל בעייייקר - להופעה של הראל ב - 29 . בע"ה . משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? שווווום דבר , ! :) מה קניתם השבוע? תיק , קלמר , ג'ינס סקיני , שתי חולצות , הרבה ברד וארטיקים . XD אדם השבוע? אימא , אבא .
הראליק .
הדריק , אוראליק , לינוייק .
חברות שלי .
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? כול השיחות עם לינוי .
והשיחה עם אביבית בפלא' . D = עעעעעעעעע ,, XD

למעלה