../images/Emo141.gifעונהההה=]]]
קראווו
חח שיר השבוע? DO YOU NO, וכול השירים של הראלי מאתמול
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
לא אנושייי!
סרט\סדרה\תוכנית TV?סטאפ אפ לא כולוXDD ומבול של צרות ספר\עיתון\כתבה כלשהי?מעריב וראש 1! חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אואואואו
ההופעות בועז שרעבוש חח היה מזה חוקיםםם שמהה היה כיף!!!ואז הלילה לבן אצלי עם השמנה שלי מורן היה מצחיק אש
הפרדה של הכפכפים ==&===
רק מורנוש תבין כמו שהבנתם!XD אתמול ההופעה של הראל סקעת אעאעאעא
היה הכי כיף בעולם!!!!!!!!!!!איזה צחוחוקים היה אתם אל מבינים מזה ישתגענו צרחנו וזה ואחריזה היא באה לישון אלי בכלל צחוקים אמא איזה קטעיםXDDD ולראות תשמן שלנו עם הקעקועע
חחח ויום רביעי בירושליםםם!!!!עיר החתיכיםXDD
ואתמול בגנים אחרי ההופעהXDDDקיצר אם אני יחשוב יהייה עוד מלא
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?יום ראשון XDDDולעוד הופעות השבוע שרית חדד ומוש מוש בן אריXDD ולהיום בערב לראות תשמנים בגניםXDDועם מורניי השמנה חח לבד בבית אנחנו אולההה ולאכול עם טל!
וזהו נראלי.... משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?אממ להתחיל לימודים אני רוצה ולא רוצה עזבוXDDDלהיפרד מהחופשש היפה הזהXDDD
וומממכם
מה קניתם השבוע?אמממ ברד!חחח אמא שלי קנתה לי עגיליםXDואממ לא זוכרת מה עוד חחח אדם השבוע?מי אם לא השמנה שלי מורן אה???XDDD
מורן בעיקר!ומהצד ידיד שלי כפרעליו חיימשלי חח והשמן שלי ושל מורן=]]
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?אז מה ניששששששש????[עם הידד]היתיחיבת לכתוב את זה רק מורן ורק היא מבינהה!!!
ועוד משו"נו יאלה שמנה לא צריך ישמנה אחת "אחרי 2 שניות נו שמנה תצחקי איתי את אוהבת אותי??.
היה עוד מלא אבל עזבו זה יהיה חפירה!
שבת שלום