סיכום שבועי

../images/Emo75.gifגמני אלייך . ../images/Emo23.gif

אתה יודע שההופעה של הראל בכלל יום שלישי ? , ב - 28.8 . רוני מהצרי הקקי והעירייה החרא טעו בהדפסה , \; איזה אהבילים . |;

שריתיXD

New member
../images/Emo47.gifחה [:

שיר השבוע? אני אקטוף לך את הירח-יוסי אזולאי P: תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> סרט\סדרה\תוכנית TV? הנפילים O: ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? - משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום ראשון מפגש-יום הולדת לנופר. יום שלישי הופעה-גיימבויז,[אני מקווה] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? - מה קניתם השבוע? שוקוXD 2 חולצות. אדם השבוע? אדם עם אודם,[: ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "ואולי יבוא יום ונהפוך שווים" ^סתם כי לא היה לי מה לרשום^ XD

lililulu

New member
עונה :)

שיר השבוע? גאידמק - התקווה 6, לילה לבן - התקווה 6 תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין סרט\סדרה\תוכנית TV? משפחת סימפסון, הנפילים - פיספסתי את הפרק האחרון אני אראה אותו היום או מחר או מחרותייםD: ספר\עיתון\כתבה כלשהי? רן דנקר ועילי בוטנר, נקרא עוד מעט, בטח משעמם תחת [: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום רביעי - הייתי בבצפר הייתי בברית של תומר החתיך והייתי בגרנדD: הו והברזתי מהשיחה האישית השארתי את ההורים שלי לבדD; יום חמישי החתונה שבגללה לא הלכתי לשב"ק או לסינרגיה והיום נראה אולי ים אולי משהו אחר משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לא נראה לי שיש משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כנ"ל מה קניתם השבוע? חולצה מתנה מאחותי על האתר שעשיתי להD: אדם השבוע? בת דודה שלי הילדה הכי מצחיקה בארץD: ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "למה אתה קרץ?" "טבע מה אני אגיד לך" D; ----- "אני לא אוהבת את הרב" "למה?" "כי הוא עשה לתומר פצע בבולבול" D: ----- "את באה לסינרגיה?" "לא אני באיזה חתונה של בת דודה שלי" "אבל התחלתי לאהוב את סינרגיה רק בגללך" "אז אתה הומו" D:

חן XD

New member
עונה חמודות [: כנסו כנסו D;

שיר השבוע? כל השירים של בית הבובות כל הדיסק החדש של אלון דה לוקו ועוד מלא אם אני ימשיך זה לא ייפסק תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד,תשוקת הנצים ולא זוכרת ספר\עיתון\כתבה כלשהי? תמונות מחייוו של מייקל לואיס בלאישה D;; שמז איזה חתיך הוא חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אויי אממ הופעה של הראל סקעתון וחתונה של בת דודה שלי חעחעח ומה עוד..לא זוכרת משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום הולדת לנופרי משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אממ לקחת ספרים מה קניתם השבוע? בגדים בגדים בגדים אדם השבוע? דילב,נופר,ולא מעניין אותכםP= ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "לך מפה י'קקי"חחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo141.gifעונהההה=]]]

קראווו
חח שיר השבוע? DO YOU NO, וכול השירים של הראלי מאתמול
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
לא אנושייי!
סרט\סדרה\תוכנית TV?סטאפ אפ לא כולוXDD ומבול של צרות ספר\עיתון\כתבה כלשהי?מעריב וראש 1! חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אואואואו
ההופעות בועז שרעבוש חח היה מזה חוקיםםם שמהה היה כיף!!!ואז הלילה לבן אצלי עם השמנה שלי מורן היה מצחיק אש
הפרדה של הכפכפים ==&===
רק מורנוש תבין כמו שהבנתם!XD אתמול ההופעה של הראל סקעת אעאעאעא
היה הכי כיף בעולם!!!!!!!!!!!איזה צחוחוקים היה אתם אל מבינים מזה ישתגענו צרחנו וזה ואחריזה היא באה לישון אלי בכלל צחוקים אמא איזה קטעיםXDDD ולראות תשמן שלנו עם הקעקועע
חחח ויום רביעי בירושליםםם!!!!עיר החתיכיםXDD
ואתמול בגנים אחרי ההופעהXDDDקיצר אם אני יחשוב יהייה עוד מלא
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?יום ראשון XDDDולעוד הופעות השבוע שרית חדד ומוש מוש בן אריXDD ולהיום בערב לראות תשמנים בגניםXDDועם מורניי השמנה חח לבד בבית אנחנו אולההה ולאכול עם טל!
וזהו נראלי.... משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?אממ להתחיל לימודים אני רוצה ולא רוצה עזבוXDDDלהיפרד מהחופשש היפה הזהXDDD
וומממכם
מה קניתם השבוע?אמממ ברד!חחח אמא שלי קנתה לי עגיליםXDואממ לא זוכרת מה עוד חחח אדם השבוע?מי אם לא השמנה שלי מורן אה???XDDD
מורן בעיקר!ומהצד ידיד שלי כפרעליו חיימשלי חח והשמן שלי ושל מורן=]]
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?אז מה ניששששששש????[עם הידד]היתיחיבת לכתוב את זה רק מורן ורק היא מבינהה!!!
ועוד משו"נו יאלה שמנה לא צריך ישמנה אחת "אחרי 2 שניות נו שמנה תצחקי איתי את אוהבת אותי??.
היה עוד מלא אבל עזבו זה יהיה חפירה!
שבת שלום

חן XD

New member
הוא לא כל כך רזה ! ! הוא השמין.

הוא היה יותר רזה הרבה יותר רזה .

חן XD

New member
כן.... ! והוא לא רזה כל כך בתמונה ! ! ! !@ !

אפילו באינטרנט אצל כולם כותבים "דניאל והקוביות "

../images/Emo204.gif עוננה DDD;

שיר השבוע? הראל מויאל - את באה אליי, כל השירים של דניאל בן חיים :) תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אאני :) סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופפה , ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? מפגש פורום דניאל בן חיים :) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? תיק לבצפר, ועוד ... [כלי כתיבה, קלסרים וכו'], צ'יפס חח ולא זוכרת מה עוד . אדם השבוע? נמנמננמננ ... ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אין .

מסכמת [:

שיר השבוע? כל השירים של שלומי בראל [: תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? עוד מעט [: סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה , חכם יותר מכיתה ו ' , הכול דבש .. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 . חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? - משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום רביעי , [: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? - מה קניתם השבוע? כמה עגילים לאף [: , כרטיס לסרט , וסלט יווני [: אדם השבוע? הדר , ליאור ועוד כמה D: ציטוט\סקופ\משפט השבוע? - שבת שלווום ( :

שירלי XD

New member
../images/Emo209.gif עונהנהנהנהנה

שיר השבוע? כל השירים של חן אהרוני וימים טובים של אלון דה לוקו וליאור
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? ===> סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה \ כוכב נולד ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ישנתי אצל דילב . הייתי באולפן של כוכב נולד ראיתי את חן נופר ודילב D: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אמממ שדילב תהיה מנהלת משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לקנות דברים לבצפר מה קניתם השבוע? אוכל אדם השבוע? אממ כולם ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "הנה הכוכב הזה" (אמרתי לעצמי בלב
)

עונה לחיי ... :]

שיר השבוע? כל השירים של דניאל בן חיים ! בואי נעזוב - רן דנקר תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אני ובת דודתי חח טוב שלו יותר קטן התמונה סורי ... סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה 2 רדיו 04 כוכב נולד 5 ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 ויוה חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ממ לא משהו מעניין... משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אילת !!! ;] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ממ מורה פרטית מה קניתם השבוע? כלום ! :/ אדם השבוע? אדם - כל הבנות היפות פה בפורום ! - ודניאל בן חיים ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שתיהיה לכן שבת שלום ומבורכת :]

למעלה