סיכום שבועי

../images/Emo217.gifחח שחף את מתה במה נזכרתי.

ששיחקנו עם האחים שלי מחבואים ותופסת צבעים
עם נש D:

../images/Emo6.gifחח כה גם אני ניזכרתי בזה ליפני כמה זמן...

ואי זה היה קורע טוב שלא הרגשתי כאילו זה הבית שלי אצלך חח ! ואי אני כ"כ מיתגעגעת בחגים לא עמניין אותי אנחנו שוב ניפגש!

../images/Emo217.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בטח שתרגישי אצלי בבית יפה שלי! זה מה שאני רוצה :] ברור שתבואי.. חסר לך שלא

היום אגרום לך סופסוף לחייך../images/Emo105.gif

שיר השבוע? שוטי הנבואה ואיזבו-הוא. רגעים-אביב גפן. אהוד בנאי-היום. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אולי עוד מעט*.* סרט\סדרה\תוכנית TV? הנפילים. לא ראיתי את הפרק האחרוןX_X ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לאישה, ופנאי פלוס>< חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הופעה של שב"ק ס'!!! היה אדדייייייררר
ראיתי את נעמומה[= מסיבה של ג'וני. נתניה והרבה. סופשבוע הכי מצחיק בעולםXD משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מימדיון, אני לא יודעת אם רביעי או חמישי =[ משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? שג'וני וההוא שלי, יטוסו.=[ מה קניתם השבוע? מחשב נייד!!!11 [=
וקניתי תוווכיייייייייייייי3333333> יאי. יפהשליייייייי
בושם של בריטני ספירס[רק כי הוא כאן לידי אז זכרתי]D: חולצה של סופרמן,חולצה של וונדר וומן. שמלה הכי יפה ביקום[= נעליים. 2 וואנס!3333>
כפרעליהם. תחתוני סקא,חזיות של סימפסון,תיק לבצפר,10 גופיות ו-10מכנסיים[מה,היה במבצע^________^] ולקים! הרבה,הרבה, לקים. סקיני כחול,חגורת ניטים צבעונית,חגורת ניטים שחורה. זהוווווו. ניראלי>< אדם השבוע? ג'וני,אלדד,זלמן,שקוד,דוריק,והכי חשובה-נעמה!
[=
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? ג'ון:נראה לי את גולשת באתרי פורנו. כמה הורמונים בילדה אחת. גל:סתום!! אתה גולש. ג'ון:לי מותר עברתי את גיל 18 XXDDDDDDDDD וחוץ מזה מזה אני חרמן!!

MaStuLa76

New member
כמה קניות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:D-D

מאיפה הכסף י'זוננננהD;

../images/Emo210.gif מסכמת באיחור אופנתי D =

שיר השבוע? הזמנה לחתונה - אורי בנאי . כמה היא יפה - מוושיק עפיה רק איתך - משה פרץ { ממ.. נופר?! D: } ועוווד . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> סרט\סדרה\תוכנית TV? הימור מסוכן תשוקת הנצים קוראים לזה אהבה מונית הכסף אחד נגד מאה וכוכב נולד { הגמר שיהיה } ספר\עיתון\כתבה כלשהי? -- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אווהוו , שיחות עם נופרי , הדר ומייכל D = ונסעתי לצפון . D: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יומולדת לנופרייי 3 > אבל אני לא יכולה לבוא למפגש | ; משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? שבוע הבא , בייית ספר . הייתן מאמינות ? D; מה קניתם השבוע? סוכריות . מכנס לבן יפפה קצר . פיצה D = אדם השבוע? נוופר , מריה , מיכל הדר וכל הבנות בפורום 33 > ציטוט\סקופ\משפט השבוע? - אוראלי -‏ (‏AM‎ ‏2:49)‏ : א הנינט - אוראלי -‏ (‏AM‎ ‏2:49)‏ : אה* נופר בוסקיילה (‏AM‎ ‏2:49)‏ : כןן נינט מסריחולינט :D נופר בוסקיילה (‏AM‎ ‏2:50)‏ : נינט מסריחולנייט D: חחחחחחחחחחחח נווופר D = ועוד מללא שיחות עם נופרייי 3 >

../images/Emo75.gifאני לא מאמינה ,, O;

הדר ? , אנחנו חוויה בשביל אוראל . XD חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אווהוו , שיחות עם נופרי , הדר ומייכל D = ונסעתי לצפון . D: חוצפה .

../images/Emo210.gif ../images/Emo6.gif לא רק חוויה , אתן גם אדם השבוע ,

אה? הא? איך אני !? נכון חמווודה ?

למעלה