היום אגרום לך סופסוף לחייך../images/Emo105.gif
שיר השבוע? שוטי הנבואה ואיזבו-הוא. רגעים-אביב גפן. אהוד בנאי-היום. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אולי עוד מעט*.* סרט\סדרה\תוכנית TV? הנפילים. לא ראיתי את הפרק האחרוןX_X ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לאישה, ופנאי פלוס>< חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הופעה של שב"ק ס'!!! היה אדדייייייררר
ראיתי את נעמומה[= מסיבה של ג'וני. נתניה והרבה. סופשבוע הכי מצחיק בעולםXD משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מימדיון, אני לא יודעת אם רביעי או חמישי =[ משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? שג'וני וההוא שלי, יטוסו.=[ מה קניתם השבוע? מחשב נייד!!!11 [=
וקניתי תוווכיייייייייייייי3333333> יאי. יפהשליייייייי
בושם של בריטני ספירס[רק כי הוא כאן לידי אז זכרתי]D: חולצה של סופרמן,חולצה של וונדר וומן. שמלה הכי יפה ביקום[= נעליים. 2 וואנס!3333>
כפרעליהם. תחתוני סקא,חזיות של סימפסון,תיק לבצפר,10 גופיות ו-10מכנסיים[מה,היה במבצע^________^] ולקים! הרבה,הרבה, לקים. סקיני כחול,חגורת ניטים צבעונית,חגורת ניטים שחורה. זהוווווו. ניראלי>< אדם השבוע? ג'וני,אלדד,זלמן,שקוד,דוריק,והכי חשובה-נעמה!
[=
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? ג'ון:נראה לי את גולשת באתרי פורנו. כמה הורמונים בילדה אחת. גל:סתום!! אתה גולש. ג'ון:לי מותר עברתי את גיל 18 XXDDDDDDDDD וחוץ מזה מזה אני חרמן!!