פינת ההודעות

MARMELAD

New member
ובאמת מומלץ עד מאוד !

למי שאוהב את סקס והעיר הגדולה. ולמי שאוהב אופנה. ולמי שאוהב לקרוא את המאמרים של הג´רי.... אני אהבתי.

בעניין פרוייקט ה ../images/Emo44.gif ...

בעונה החדשה של YES+ שתעלה בנובמבר יש כמה תוכניות מאד מאד פרנדליות. פרטים בהמשך.

MARMELAD

New member
שום כעס.. להיפך..... ../images/Emo6.gif

עושה רושם שהבנת כבר מתי לפתוח הודעה חדשה ומתי לא...... אל תדאגי, אם תתבלבלי אני אתקן כבר, ולא, אין כעס על דברים כאלה... זו פשוט האובססיה, את יודעת...

josh4

New member
בטהובן היה חרש

כן כן.. אם נכנסת לכאן.. סימן שאתה יודע למי בדיוק אני מתכוון. אני מת על מוריסי.. וממליץ לכווווולם לקנות את הדיסקים שלו.. וכן!! הוא הומו!!! אז יאללה רוצו לטאוור...

IdoKy

New member
סתם מחשבה להתעודדות.

"על פיסגה של הר רחוק ישבנו שניים, ראינו את הנוף במרחק של שבועיים, פסגות ירוקים,נחלים כחולים,אפילו עננים, פה ושם לבנים. חשבנו על ימים שלא יהיו, ועל ימים שעוד יבואו, זמנים קשים תמיד היו,וכנראה שעוד יבואו, אך איתם באו גם הטובים. ואז שמענו ליחשוש,ולא יותר, ואז עוד אחד, ונעלם. תהינו, התפאלנו,אפילו הישתוממנו, ניסינו להיתרכז,לשמוע עוד מאותו ליחשוש מלטף. ואז משום מקום הוא הגיע שוב, היינו מוכנים, היבנו את משמעותו ולו רק בהרגשה של היתרוממות רוח ריגעית. ראינו מאין בא ואל מי דיבר. מן הנוף המדהים, והמראות המרהיבים, מהנחלים הכחולים, והפסגות הירוקים. "כשם שאנו חיים יחדו בהרמוניה", אמר הליחשוש, "העננים אם השמים,והנחלים אם המים, הפסגות אם העצים, ואפילו בעליי החיים. כך גם אתם המהלכים על שניים, צריכים זמנים קשים ואפילו רעים, כדי לזהות את הטובים."

MARMELAD

New member
כמו שאומרים.....

לאן שלא תלך אני אגיע.... סתם, בצחוק. תודה, ו
....

רציתי לשאול אותכם.. ../images/Emo99.gif

יש סידרה בערוץ 3 בתבל דיגיטל / כבלים... בלילה בסביבות 1 -3 אם משהו יודע על מה אני מדברת ולמה שאלתי בפורום הזה. בבקשה שיגיד לי איך קוראים לה ובערך מתי היא משודרת התאהבתי בה:*) תודה מיכל:)

MARMELAD

New member
נדמה לי שאת מתכוונת

לשידור החוזר של הכי גאים שיש... הפרקים בהקרנה ראשונה ביום ששי ב 24:00, ערוץ 3. תראי ותדווחי אם זה אכן זה.

כן ....זה זה ../images/Emo51.gif

איכשהו ההודעה הפכה להיות כאן..... כנראה שאתה באמת חולה סדר (מחמאה) תודה מיכל:)

O K אז..

אני מיכל:) משועממת בטירוף אוהבת להתווכח ואת Dido כמובן שונאת טלנובלות (במיוחד את לגעת באושר) מאחלת לכולם חיים מאושרים עם כמה שפחות שקרים איך זה? מיכל:)

miloobavithc

New member
for my "guy" just for you

so i see you fixed very well here and i hope so . actually it is a nice place here and i hope that also i´m gonna find nice guys here ....whatever... message: peace love not war that´s the fucking thing so start to do it now! it is an order the boy from london i left nyc for the better "shave be yoter"

MARMELAD

New member
אחחחח חמודי

זה, למי שלא יודע חבר שלי שברח לטייל בעולם ועכשיו הוא בלונדון עם בן הזוג שלו.... בבקשה, מותק, תשתדל לכתוב בעברית, זה לא קשה. יניב, דיג´י, תסבירו לו איך...(לי אין מושג)

i love u

New member
אהלן גדי...

אם אתה יכול ומעוניין ספר לנו קצת על עצמך...

MARMELAD

New member
D´ont hold your breath

אין לו אינטרנט בבית ככה שייקח לו קצת זמן... אז אני ארשה לעצמי לספר עליו קצת. הוא בגילי, נפגשנו בת"א כשעבדנו באיזה מועדון לפני שנתיים. דווקא אחרי ששנינו עזבנו את המועדון התיידנו ואפילו השתעשענו ברעיון של.. אממ... להכיר יותר טוב.. את יודעת.. אבל בסופו של דבר הפכנו לידידים ממש רק יומיים שלושה לפני שהוא טס לארה"ב לעבוד בכל מיני עבודות של ישראלים בניו יורק. היה לי התקף לב קטן בפיגוע אבל הוא היה בסיידר ועכשיו הוא בניו יורק עם החבר מלפני ארבע שנים. הוא רוקד מ-ד-ה-י-ם, בקטע שקשה להאמין, הוא נורא מצחיק, והוא דומה לעכבר.

למעלה