פינת ההודעות

...One down, one to go

אז ככה: שבת שלמה ביליתי אצל אבא, מליון אנשים, ילדים, בלגאן... כל זה לחגיגת יום ההולדת החמישים של אבא... במשך כל השבת ניסיתי לתפוס אותו לשיחה, ושוב ושוב זה התפספס, או שכבר ישבנו ומישהו הצטרף, וכך עברה לה שבת שלמה. כשכבר היה 17:30, והייתי צריך לצאת, החלטתי שזה עכשיו או לעולם לא, דיווחתי לו בדרמטיות שאני לא הולך עד שאנחנו מדברים. ישבנו בחוץ, בגינה, עישנו סיגריה, ופצחתי: "טוב, אני מניח שזה משהו שכבר די ניחשת (הוא לא, כמובן...), אבל אני דיי רוצה להגיד את זה, למרות שאני יודע שזה לא ישנה שום דבר, אבל זה חשוב לי בכל זאת". שקט. "אז בקיצור, רק רציתי שתדע, ש-אמממ… כבר תקופה לא קצרה אני יוצא עם בנים…" השאלה הבאה (אחרי פאוזה נוספת) היתה האם אני "יוצא עם בנים" באקסקלוסיביות, או שמא עדיין לא זנחתי את המין הנשי, והאם זה דבר חדש, או משהו שידעתי תמיד. אחרי התחקיר הקצרצר הוא דאג להדגיש שהוא בסדר עם זה, שאני אעשה מה שמרגיש לי נכון, ושהוא יאהב אותי בכל מקרה. בשלב הזה צפרו לי מהאוטו שחיכה לי, ביי, חיבוק והלכתי. וזהו… השלב הראשון עבר. השלב השני מחכה לי ביום שני, כשאני אהיה אצל אמא לחג. זה לדעתי יהיה יותר אמוציונלי, אבל אני בשוונג... תודה על האיחולים, ואני בצ´ט – או שלנו או של יואל. הטרמפיסט (!!!free at last... טוב עוד לא, אבל חצי)

MARMELAD

New member
מה זה מה זה מה זה ?

לא חמוד שלי, אתה לא תסיים ככה את הסיפור שלך, על רגל אחת. אתה תחזור ותספר אותו ביתר פירוט - אמרת שאבא שלך לא ניחש, וככה סתם אחרי חצי שנייה הוא מסכים ולא מתפלא ונפרד ממך בחיבוק? ומה ענית לו על השאלות על האקסקלוסיביות עם בנים? וככה סתם נגמרה השיחה? לפרט, להדגיש, להסביר

שרשרת את ההודעה...

אז הנחתי שזה לא נושא מספיק חשוב להרחיב בו את הדיבור
מחר יום חדש, וכוחות חדשים, ואני מבטיח לפרט ולדוש. שוב, לא לשכוח שמדובר פה רק בחלק א´, ה-פחות בעייתי... בינתיים לילה טוב

MARMELAD

New member
זה בכלל לא חשוב המיקום של ההודעה

העיקר התוכן... וכל עוד יש שמש מחייכת בצד כולם רואים שזה חדש.... אני פשוט לא רוצה שדפים ייגמרו פה כל כך מהר... מה לעשות דני חסכני... טוב טוב אני מחכה להמשך - אמא. ופירוט כולל של הסיפור כולל תגובות, ציטוטים... אולי תיקח גם מצלמה? "אמא, אני גיי. דוד עוזי, אתה יכול לצלם אותנו רגע?" לפחות ככה תדאג שהיא תחייך. נו, גם שיטה לצאת מהארון (ולברוח אח"כ)

הרחבות על שלב א´...

טוב, השיחה כתובה בתמצוט כי היא גם נערכה בתמצוט, כל אורכה היה חמש דקות בערך. על הכיוון "בטח כבר ניחשת" הלכתי כי למדתי משיחות קודמות שזה נותן למקבל ההודעה הרגשה הרבה יותר טובה, ואז זה לא שהסתרתי משהו כל השנים, או הייתי לא פתוח איתו, אלא שזה היה משחק הדדי, נושא ששני הצדדים לא דיברו עליו. במיוחד כשמדובר באבא, לא רציתי לתת לו את ההרגשה שהוא לגמרי לא מכיר אותי. ולנושא הניסוח, בחרתי בפראזה "יוצא עם בנים" ולא "הומו" משתי סיבות: הראשונה - היו לי קשרים לא מעטים עם בנות המין השני, שאבא שלי יודע עליהם, ולמרות שהיום אני מגדיר את עצמי כגיי, ולא דו על גווניו, אני גם לא רוצה לפסול שומדבר לעתיד. לא שאני מתכנן קשר עם אשה, אבל אם יום בהיר אחד יבוא לי, אז סבבה. והסיבה השניה - אני חושב שזה יותר קל לאבא לשמוע שהבן שלו "יוצא" עם בנים (אגב לעניין ה"יוצא", השיחה בעצם התנהלה באנגלית, המושג במקור היה dating, וזה יותר סולידי לדעתי מ"מזדיין עם" או "בקשר עם"), מאשר לשמוע שהוא הומו. זה משאיר זיק של תקווה בלבו, זיק שלא ממש מפריע לי, לאור התועלת שבו. מעבר לזה ממש אין הרבה מה לפרט. זו לא היתה שיחה אמוציונלית מדי, להיפך - היא היתה קצת יותר מדי עניינית. הוא הגיב לדברים שאמרתי כמו שחשבתי שהוא יגיב, ודיי עברנו בחזרה לסדר היום. דיברנו כבר פעמיים מאז - פעם אחת כשנזכרתי שהוא שאל אם יש מישהו שיפריע לי אם הוא ידבר איתו על זה ואמרתי לו שממש לא, ואז נזכרתי שהוא לא יודע שעוד לא דיברתי עם אמא שלי על זה, אז התקשרתי להגיד שלא יעלה את זה איתה... ופעם שניה בנושא לא קשור, אז ממש חושב שזה לא גרם לו לאי נוחות לדבר איתי. מרמלד, יש משהו שדורש עוד פירוט? אני חושב שכיסיתי את הנושא, אבל אם לא, תגיד לי.

MARMELAD

New member
מחמדי,

יפה מאוד, שלב א´ עבר בהצלחה... אל תשכח את ההצעה שלי עם המצלמה, זה בטח יכול לעזור. ותבדוק את האימייל שלך.
מרמלד

gushit

New member
נחש מי? ../images/Emo68.gif

קמצן תקנה טלכרט ותתקשר!!!!! ונחש מי אני???

MARMELAD

New member
ולמי שתהה לגבי ג´ק מדוסון קריק

אז הוא עובר לקולג´ בבוסטון, מה שאמר שהוא בהחלט ישתתף בעונה החדשה של דוסון. חוץ מזה אומרים שיהיה לו שם.. חבר.

תומר-

New member
טרנסקס

שני בחורים חתיכים ודו-מיניים המתלבשים כנשים מחפשים טרנסקסואליות או נשים להדרכה צמודה

MARMELAD

New member
ובבקשה בבקשה -

הודעות כאלה ישר לפורום בנים בלבד - היכרוית. תודה.

אופק L

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ליואבי ../images/Emo77.gif

שיהיה לך רק טוב בחיים, תצליח בלימודים ותהיה מורה לתפארת.
מכל החברים שאוהבים אותך
גם בפורום הזה צריך להרים על כיסא? או שאפשר לוותר כי גם ככה כולנו מתרוממים?
מזל טוב

MARMELAD

New member
מזל טוב ../images/Emo70.gif מזל טוב ../images/Emo70.gif מזל טוב ../images/Emo70.gif

MARMELAD

New member
וזה הזמן, בנים, (וגם בנות)

להכניס את תאריכי ימי ההולדת שלכם כדי שנוכל להתייחס....... אז אני אתחיל - 7.7.1978

../images/Emo41.gif יומולדת...

את יום ההולדת של הטרמפיסט קל לזכור - כי עשו לכבודו מופע פירוטכני מרהיב בדרום מנהטן - 11.9.78

yoavon1

New member
טוב... זאת כבר לא ממש חוכמה... ../images/Emo13.gif

אבל אני נולדתי בשלושה באוקטובר... (Duh)
ושוב תודה על הברכות החמות
יואבון

../images/Emo5.gif 8 לאוקטובר 1979... ../images/Emo15.gif

לא יודע... נראה לי שאני מהטיפוסים שלא אוהבים ימי הולדת...משהו מעציב כזה...

למעלה