שאלון חדש לטאגליינס

../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

שם:הילה מין:
גיל:15 וחצי עיר מגורים:20-15 שעה מטבריה תחומי עניין:ביולוגה,בעלי החיים קצת על עצמי:אוהבת חיות,אוהבת מחשב,טלויזיה וכל מני... מסנגר/אייסי:מסנג'ר תמונה שלכם:
מתי התחלתם לאהוב את קלי?השנה שיר אהוב של קלי:BOY ו-BTHE הופעות בחרישה (של קלי):אה
Breakaway או Thankful : בקרוואי בלונד או ברונט :בלונד (אני וקלו'ש
) תוכניות טלויזיה אהובות:אבודים,מכושפות,אי,אר,בנות גילמור,האו.סי,מגרש ביתי. זמרים אהובים:קלי כמובן-הובסטנק,גרין דיי,סימפל פלאן ועוד... שחקנים אהובים:הולי מארי קובמס,אלייזה דושקו,אליסה מילאנו ועוד... סרטים אהובים:"ספיד+ספיד 2","לקחת חיים","סיפור סינדרלה","12 במחיר אחד". משפט לסיום:--
ME

adida12

New member
שלי

שם: עדי מין: נקבה גיל: 14 עיר מגורים: ליד ירושלים תחומי עניין: קלי, מחשב, טלוויזיה ועוד... קצת על עצמי: אממ אני ביישנית חח וזהו מסנגר/אייסי: [email protected] (מסנג'ר) תמונה שלכם: עזבו.. חח מתי התחלתם לאהוב את קלי? לפני 3 חודשים בערך.. שיר אהוב של קלי: ברייקאוויי הופעות בחרישה (של קלי): אני לא רואה הופעוץ Breakaway או Thankful : בריקאווי בלונד או ברונט : בלונד תוכניות טלויזיה אהובות: אמ.. יש הרבה... זמרים אהובים: קלי שחקנים אהובים: סרטים אהובים: גבר מי שמטפלת, 50 דייטים ראשונים משפט לסיום: אמ.. לא יודעת

tamir107

New member
../images/Emo175.gif אני ../images/Emo175.gif

שם: תמיר
עיר מגורים: נען
תחומי עניין: אממ... ציור?
קצת על עצמי: אני ממש אוהב לציר, ואומרים שיש לי כישרון.. אממ.. אני אוהב ממש בובות פרווה. ואמא שלי צוחקת עלי שאני קונה בובות גדולות מעל 100 ש"ח
מסנגר/אייסי: tamir_8@walla/co/il
תמונה שלכם אין לי..כאילו יש, אבל אני מעדיף לא להראות.
מתי התחלתם לאהוב את קלי? אממ.. מתי שהשיר סינס יו בי גון יצא בישראל
שיר אהוב של קלי: אממ.. אז ככה: Because Of You, בראקווי ואווק אווי
הופעות בחרישה (של קלי): אין לי הופעות שלה. אם מישהו יודע מאיפה להוריד. שישלח לי תשובה Breakaway
או Thankful : בראקווי
בלונד או ברונט : אה?
תוכניות טלויזיה אהובות: פוקימון, אחיות או לא להיות... ועוד
זמרים אהובים: קלי P:
שחקנים אהובים: השחקנים של חברים, אנג'לינה ג'ולי ועוד P:
סרטים אהובים: פיל נפיל, 4 המופלאים לדפוק חתונה
משפט לסיום: אממ.. קלי שולטת

keisamit

New member
../images/Emo70.gifאנוכי...../images/Emo70.gif

שם: קיסמית [שם ישראבלוגי בדוי] מין: נקבה גיל: 13 עיר מגורים: מודיעין. תחומי עניין: מוזיקה, מחשבים, ישראבלוג. קצת על עצמי: ממ...שנונה. ו...מכורה לרוק... ו...זה. לתאר את עצמי במשפט זה כמו לסכם את התנ"ך במילה [טוב נו, חרא, אבל זה לא נחשב] מסנג'ר/אייסי: [email protected] תמונה שלכם
מתי התחלתם לאהוב את קלי? בקיץ האחרון. שיר אהוב של קלי: ביקוז אוף יו. הופעות בחרישה (של קלי): VMA Breakaway או Thankful: ברייקאווי. בלונד או ברונט: בלונד תכניות טלוויזיה אהובות: עקרות בית נואשות, משחק מכור, TRL. זמרים אהובים: אני כותבת גם להקות: קלי קלארקסון, גרין דיי, והכי הכי, מיי כימיכל רומנס. שחקנים אהובים: אדם סנדלר, בן סטילר, הילארי דאף, לינדזי לוהן, ג'וני דפ, ג'וליה רוברטס, ואנג'לינה ג'ולי. וזה לא ארוך! סרטים אהובים: יש מלא. מדגסקר, צ'רלי בממלכת השוקולד, מלחמת העולמות.......... משפט לסיום: תחייכו- זה לא עולה כסף, אבל שווה זהב. יומטוב!

talitook

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם:טלי מין:אני בת גיל:13 עיר מגורים: תל אביב תחומי עניין: קצת על עצמי: אני אוהבתף ללכת לצופי ים, להיות על המחשב, לגלוש על גלשני רוח, לרכב על סוסים, לנגן על גיטרה ואני אוהבת לרכב על אופניים ורולרס. מסנגר/אייסי: [email protected] תמונה שלכם: אני אצל חברה, אז אין לי מתי התחלתם לאהוב את קלי? כשהייתי בפאריז חודש וחצי, חברה שלנו מוושגטון באהלבקר אותנו והביאה לי את טנקפול, התאהבתי שיר אהוב של קלי: BTHE הופעות בחרישה (של קלי):אין Breakaway או Thankful : יש לי רק את טנקפול, אבל אני יותר אוהבת את ברוקאי בלונד או ברונט :ברוטנס תוכניות טלויזיה אהובות: אני לא רואה טלווייזיה, בקושי זמרים אהובים: קלי, אבריל, גרין דיי, אוונסנס, לד זפלין, וכל מני... שחקנים אהובים:הרבה סרטים אהובים: אי.טי אני הכי אוהבת. משפט לסיום: אלוהים ברא בנים, אלוהים ברא בנות, אלוהים ברא פאקצות, טוב גם אלוהים יכול לטעות

L U Z I A

New member
אני ../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

שם: דנה
גיל: 12 עיר מגורים: ת"א תחומי עניין: לרקוד, לישון, לאכול, לשתות
, המון מוזיקה, מחשב, טלוויזיה, מה לא
קצת על עצמי: אני דנה בת 12 גרה בת"א ואני אוהבת לרקוד לישון לאכול לשתות לשמוע מלא מוזיקה, לראות טלוויזיה ולהיות במחשב
מסנגר/אייסי: מה אתם רוצים שאני אכתוב פה? תמונה שלכם
(תמונה מספטמבר 2004
) מתי התחלתם לאהוב את קלי? מתי ששמעתי את הסינגל הראשון שלה
שיר אהוב של קלי: behind these haizel eyes הופעות בחרישה (של קלי): הא?
Breakaway או Thankful : שניהם
בלונד או ברונט : בלונד
תוכניות טלויזיה אהובות: חברים, אפקט הפחד, טב"ע, תשוקות, מכושפות, טופ מודל, וכו'
זמרים אהובים: קלי, ליאן רימס, ועוד כל מיני
שחקנים אהובים: כולם
סרטים אהובים: מולין רוז', סיפור אהבה בלתי נשכח, סיפור סינדרלה...
משפט לסיום: קלי-קלארקסון-נשמעת-כמו-אבריל-לאבין

Dreaming Soul

New member
../images/Emo105.gif אני ../images/Emo105.gif

שם: יעל
עיר מגורים: רחובות.
תחומי עניין: טלויזיה, מחשב, מוזיקה.
קצת על עצמי: שונאת לכתוב על עצמי.
אייסי: 148556065
מתי התחלתי לאהוב את קלי: אני לא סגורה על זה.. אני חושבת שמאז SUBG, אבל גם נורא אהבתי את Breakaway כשהוא יצא.
שיר אהוב של קלי: Behind These Hazel Eyes.
הופעה בחרישה (של קלי): Hear Me - In Studio.
Breakaway או Thankful: ברייקאווי.
בלומד או ברונט: בלונד.
תוכניות טלויזיה אהובות: אבודים, חברים, מכושפות, CSI, האו.סי, מגרש ביתי..הרבה..
זמרים אהובים: קלי (כמובן), מישל בראנץ', Three Doors Down, עוד הרבה...
שחקנים אהובים: אלייזה דושקו, ג'ניפר גארנר, אוונג'לין לילי, ג'וני דפ, צ'אד מייקל מארי...ועוד המון.
םרטים אהובים: כרגע, Charlie And The Chocolate Factory. זה בטח ישתנה.
משפט לסיום:אתם באמת חושבים שאני יכולה לחשוב על משהו נורמלי ב2:45 לפנות בוקר..?

TuTyBoP15

New member
עונה../images/Emo26.gif

שם
רוית
עיר מגורים
ממממ....
תחומי עניין
אומנות. מוזיקה, אופנה, סרטים, טלויזיה
קצת על עצמי
מוזמנים לשאול..
מסנגר/אייסי
יש מסנג'ר..מי שרוצה שישלח לי מסר אני אתן לו..
תמונה שלכם
אין לי
מתי התחלתם לאהוב את קלי
מאז ששמעתי ת'שיר ברייקאווי.. לא זוכרת איפה
שיר אהוב של קלי
ddicted
הופעות בחרישה (של קלי)
WHAT??
Breakaway או Thankful
breakaway
בלונד או ברונט
ברונט..
תוכניות טלויזיה אהובות
רבלדה..כולם אוהבים את ריימונד..
זמרים אהובים
כולל להקות
אוונסנס, לינקין פארק, קלי קלארקסון, מירי מסיקה, מארון 5, אבריל לאבין השולטת
, וזהו בערך..
שחקנים אהובים
בראד פיט
אהרון דיאז
אלחנדרו צ'אבאן
מתיו מקונוהי
סרטים אהובים
איך להיפטר מבחור ב-10 ימים
משפט לסיום
אממ... אחלה שאלון
אני אוהבת שאלונים

Shaby Sababy

New member
שאלה אליך:

האם את אוהבת עגבניות ובננות ואם כן מה את מוצאת בגועל נפש הזה?

למעלה