שאלון חדש לטאגליינס

כי בא לי../images/Emo3.gif

שם: גל. מין: זכר. גיל: 16. עיר מגורים: אשדוד. תחומי עניין: מוזיקה (רוק כבד
), מדע (פיזיקה כימיה וביוטכנולוגיה), ספרים (אימה ומתח), אקטואליה וכו'. קצת על עצמי: "אין הנחתום מעיד על עיסתו"
מסנגר/אייסי: 233403368 תמונה שלכם: חעחע! מתי התחלתם לאהוב את קלי? לא מזמן כששמעתי את "Behind These Hazel Eyes" שיר אהוב של קלי:"Behind These Hazel Eyes" בלונד או ברונט: שניהם
תוכניות טלויזיה אהובות:אין
זמרים אהובים: (כולל גם זמרות וסולנים, כן?) Amy lee(Evanescence), קלי קלארקסון, אורית שחף(טיטי - היהודים), ניקולאס גרנט, ועוד ועוד ועוד...
שחקנים אהובים: טום קרוז, סנדרה בולוק ועוד כמה... סרטים אהובים: *מלחמת העולמות. *מדגסקר. *משהו יפה. *מר וגב' במית'. *בתול בן 40
. משפט לסיום: שנה טובה

Shaby Sababy

New member
עונע ../images/Emo3.gif

שם: אור מין: זכר גיל: 14 עיר מגורים: נתניה תחומי עניין: תיאטרון שירה, ציור, טלויזיה, מחשב, טניס. קצת על עצמי: אוהב לשיר
, חולה על תיאטרון. מסנגר/אייסי: [email protected] תמונה שלכם>> מתי התחלתם לאהוב את קלי? מתי ששמעתי אותה בפעם הראשונה
שיר אהוב של קלי: Hear Me-מהדיסק. מא"א- I Surrender, Respect. Breakaway או Thankful : בריקאווי
בלונד או ברונט : איך שהיא הייתה באודישנים של א"א ובתחילת העונה הכי יפה. הבלונד מכוער! תוכניות טלויזיה אהובות: א"א, הש"ש.. אממ לא רואה הרבה טלויזיה בכלל.. זמרים אהובים: קלי קלארקסון טמיירה גריי, אפרת גוש
,אלטון ג'ון, שלמה ארצי, שירלי צפרי, שחקנים אהובים: מיה דגן, חנה מרון. סרטים אהובים:ואז הגיעה פולי (דיי ישן
), מדגסקאר מצחיק בטירוף... אממ ויש עוד מלא שאני לא זוכר. משפט לסיום: עגבניות זה איכסעעע!

אני../images/Emo70.gif

שם:אופיר
עיר מגורים:נס ציונה
תחומי עניין:אין משהו ספציפי..
קצת על עצמי:אני לומד בבית ספר לאומניות
ICQ-228809107
מתי התחלתי לאהוב את קלי?:מאז ההתנתקות
שיר אהוב של קלי:BECAUSE OF YOU וBEAUTIFUL DISASTER
הופעות בחרישה חח:A MOMENT LIKE THIS לאחר שהיא ניצחה
THANKFULאוBREAKAWAY:BREAKAWAY
בלונד או ברונט:ברונט
תוכניות טלוויזיה אהובות:TRL
זמרים אהובים:מירי מסיקה..הראל סקעת ..לא עלה בקלות חח
שחקנים אהובים:-אין לי מושג
סרטים אהובים:אפקט הפרפר,רקוויאם לחלום ,ממ..שודדי הקאריבים
משפט לסיום:"תחייו את החיים כאילו זה יום הדין של חייכם"

לאחר שקראתי את שלכם אני חייב להוסיף

תוכניות טלוויזיה אהובות:אבודים,סקס והעיר הגדולה, מופע שנות ה70,טלנובלה בע"מ,גואן מרקדיה
נזכרתי שהשיר הראשון(נוסטלגיה)ששמעתי של קלי זה היה מיסס אינדפנדט ומאז שהיא הוציאה את מיס אינדפנטד אני נחשפתי אליה
שחקנים אהובים:גוני דפ טלי שרון סרטים נוספים:מולאן רוז'..,קוראים לי סאם,מיסטק ריבר,FAME

just jenny

New member
../images/Emo20.gifעונה../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

שם: ג'ני
עיר מגורים: חדרה
תחומי עניין: לשמוע מוזיקה, לרקוד [
], לראות טלוויזיה, לצאת עם חברות..
קצת על עצמי: עקשנית, אבל חמודה[
],אוהבת להקשיב.. ו..לפעמים מעצבנת
מסנגר/אייסי: מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 215672622
תמונה שלכם: אני אוותר
מתי התחלתם לאהוב את קלי? אחרי ששמעתי את הדיסק המהמם של "Breakaway" והתאהבתי
שיר אהוב של קלי: כמעט כולם
הופעות בחרישה (של קלי): נממ.. ביוטיפול דיסאסטר כמובן
Breakaway או Breakaway : Thankfull
בלונד או ברונט : ברונט [למרות שגם הבלונד יפה
.
תוכניות טלויזיה אהובות: "חברים" [ז"ל
], שנות ה-70, אבודים, האו-סי, מגרש ביתי, החוף הצפוני ועוד ועוד...
זמרים אהובים: קלי כמובן
, כריסטינה אגילרה...
שחקנים אהובים: נממ לא דעת, אשטון קוצ'ר, אדם ברודי, שון וויליאם סקוט, וויל סמית, צ'אד מייקל מורי..
סרטים אהובים: נממ.. "אפקט הפרפר", "בחירתה של גרייסי", "12 במחיר 1", "טיטאניק" משפט לסיום: שנה טובה ומתוקה לכולם!!
=]]

עונה../images/Emo3.gif../images/Emo133.gif

שם:דפנה מין:נקבה גיל:עוד 24 ימים יום הולדת
עיר מגורים:רמת ישי תחומי עניין:כל מיני
קצת על עצמי:ביישנית,עקשנית ואממ..לא יודעת מסנגר/אייסי:יש שניהם תמונה שלכם:לא
מתי התחלתם לאהוב את קלי?מאז ששמעתי את סינס יו בין גון שיר אהוב של קלי:אממ ביקוז אוף יו,ביהיינד דיס הייזל אייס,גון ועוד הופעות בחרישה (של קלי):אין לי הופעות שלה Breakaway או Thankful :ברייקאוואי..לא שמעתי את כל תנקפול בלונד או ברונט :ברונט תוכניות טלויזיה אהובות:או.סי,מגרש בייתי,תשוקת הנצים,מישהו שומר עליי ויש כאלה שהפסקתי לראות בגלל שביטלו את יס
זמרים אהובים:קלי,לינדזי,בקסטריט,גרין דיי,סימפל ועוד שחקנים אהובים:הרבה סרטים אהובים:הארי פוטר והאסיר מאזקבאן,אבא מתארס ועוד משפט לסיום:בלעכס

mean girl 16

New member
../images/Emo41.gifהתשובות שלי!!../images/Emo41.gif

שם: ציפי מין: לא תודה=) חח גיל: 16 עיר מגורים: רעננה תחומי עניין: בעיקר מוזיקה קצת על עצמי: בעיקר שמחה ואוהבת לבלות=) מסנגר/אייסי: [email protected] ו 159624200 מתי התחלתם לאהוב את קלי? מאז מיס אינדפנדנט התחלתי לשים לב אליה וממש אהבתי אותה כששמעתי את ברייקאווי ביומני הנסיכה 2 ונידבקתי אליו וביררתי מי שרה אותו וראיתי שקלי אז הורדתי את כל הדיסק שלה והתאהבתי בה בצודה מטורפת=) שיר אהוב של קלי: יש טונההה.. כל פעם אחר.. אני אוהבת MISS INDEPENDENTSUBG, BTHE, WALK AWAY בעיקר אבל בעיקרון הכללללל הופעות בחרישה (של קלי): חח אני לא מצליחה להגמל מההופעה בVMA זה מהמםBreakaway או Thankful : ברייקאווי בלי לחשוב אפילו שנייה בלונד או ברונט : בלונד תוכניות טלויזיה אהובות: מגרש ביתי, עקרות בית נואשות(שולט ברמותתת) ובזמן האחרון גם סמולוויל. אה ומכושפות בנשמה זמרים אהובים: קלי, טיילר הילטון, גוד שרלוט, קצת הילארי דאף(למרות שעיקר ההערצה שלי אליה מופנה לתחום המשחק) ובזמן האחרון נדבקתי לשיר החדש של אשלי סימפסון BOYFRIEND- מומלץ הטירוף! כי כולם שונאים את לינדזי לוהאן חחח שחקנים אהובים: צ'אד מייקל מאריי, הילארי דאף, אדם ברודי(סת' מהאו סי), כל הבנות של עקרות בית נואשות וג'י מטקלף שמשחק שם את ג'סי=) אה וגם טום וולינג- קלארק קנט מסמולוויל סרטים אהובים: צ'רלי בממלכת השוקולד זה הסרט הכי הכי הכי שולט בעולם נקודה סוף פסוק. משפט לסיום- שנה טובה!

OneBiteStand

New member
אני

שם: אודרי מין: נקבה.. פעם אחרונה שבדקתי.. אממ.. כן- נקבה גיל: 18 עיר מגורים: שורש (חלק מה"סביבה" כשאומרים ירושלים והסביבה) תחומי עניין: מוזיקה, סרטים, מחשבים (לפחות עכשיו- זה חלק גדול אצלי מהצבא) קצת על עצמי: הממ.. אממ.. בקצרה.. אני מוזרה P= מסנגר/אייסי: שניהם... אייסי 107959679, מסנגר [email protected] תמונה שלכם- אין לי (אני במחשב של אחותי) מתי התחלתם לאהוב את קלי? ביוני האחרון (כאילו אהבתי שירים קודם- אבל בקושי ידעתי עליה- ואז הייתה לי תקופה קצת קשה/מבלבלת- והיא עזרה =) שיר אהוב של קלי: הממ קשה.. יכול להיות ש BOY כי זה כל כך אישי ושומעים את זה או BD או breakaway או Addicted, קיצר יש יותר מדי... גם Im moving on נורא התחבר אצלי כשהיא שרה את זה בהופעות (rascal flats) הופעות בחרישה (של קלי): אמממ.. הרבה- אני נוטה להקשיב להופעות יותר מלדיסקים פשוט כי אני אוהבת לשמוע את הקול שלה משתנה בין הערבים ואת כל ההערות וההתלהבות של הקהל אז כל הופעה שאפשר לשמוע באיכות נורמאלית אני חורשת... (תודות לכל האנשים הנפלאים המקליטים ומעלים לאינטרנט מה הייתי עושה בלעדיהם!?!) בלונד או ברונט : אמממ... תלוי מתי.. ממש אהבתי את המראה הבלונדיני (באופרה השיער שלה נראה ממש יפה) אבל גם אהבתי את מראה הsince you been gone... תוכניות טלויזיה אהובות: באפי, אנגל, חברים (וואאאאאא.. נגמר- שלושת האהובים), עקרות בית נואשות, סיינפלד, גואן.. וכו... זמרים אהובים: קלי (דאה), אממ.. מלאני סי (לא ששומעים ממנה הרבה, אבל כשיש), אבריל, אוונאסנס, כל מיני אולדיז ועוד המונים (תוך כדי שאני כותבת עולים לי עוד ועוד שמות ונראה לי לא הוגן להפסיק- אז בואו נסכם ונאמר- כל מי שיודע לשיר כמו שצריך- וקלי הכי) שחקנים אהובים: אממ.. הרבה...מדי סרטים אהובים: איזה שאלות לא הוגנות- יש המון סרטים ממש ממש טובים (הרוב אבל לא מבין החדשים) משפט לסיום: הממ.. הומר סימפסון- פשוט כי נזכרתי בזה השבוע youve tried youre best and failed miserably- lesson is- dont try! (לא מוטו לחיים- סתם משפט חמוד)

bustedit

New member
../images/Emo80.gif

שם: קרין מין:
גיל: 15 עיר מגורים: חולון תחומי עניין: מוסיקה, משחק.. קצת על עצמי: חולה על באסטד, מקפליי וג'יימס בעלי
מסנגר/אייסי: מסן: [email protected] אייסי: 205989761 תמונה שלכם.. אז זהו שלא מתי התחלתם לאהוב את קלי? מלפני איזה חצי שנה{?} כשראיתי את הקליפ שלה since you been gone באמטיוי. ואז הדבקתי את כל מי שאני מכירה.. חחח
שיר אהוב של קלי: behind these hazel eyes הופעות בחרישה (של קלי): -- Breakaway או Thankful : ברייקאוואי בלונד או ברונט : בלונד תוכניות טלויזיה אהובות: מכושפות
זמרים אהובים: ג'סטין, מאט ג'יי, דני ג'ונס, ג'יימס בורן.. שחקנים אהובים: ג'ים קארי, ג'וש הארטנט
סרטים אהובים: פרל הארבור
, ברוס הגדול מכולם, ילדות רעות.. רשימה ארוכה משפט לסיום: באסטד רולז!

שלי

שם: אסף מין: זכר גיל: 19 עיר מגורים: חולון תחומי עניין: להרוס מסוקים קצת על עצמי: אממ...סנוב, חייל ומכור למחשבים מסנגר/אייסי: 211597464 תמונה שלכם:
כן, אני יודע שאני נראה עצבני
מתי התחלתם לאהוב את קלי: אממ..לפני שנה בערך, כשיצא ברייקאיי שיר אהוב של קלי: Breakaway/I hate myself for losing you הופעות בחרישה (של קלי): ההופעה מהקטרינה, ושל היר מי מרולינג סטון :Breakaway או Thankful : אמממ...ברייק..אבל את שניהם בלונד או ברונט : ברונט תוכניות טלויזיה אהובות: השיר שלנו
, וזהו... זמרים אהובים: ליאן ריימס, מדונה, ויטין טמפטיישן, מאריה קארי.. שחקנים אהובים: בן אפלק וזאת שמשחקת את רייצ'ל מהצלצול סרטים אהובים: הצלצול, סודות נעולים, אפקט הפרפר... משפט לסיום: חיל האויר- מוציא לי ת'נשמה

א

שם: מיכל מין: נ גיל: עוד מעט 16, הכינו לי מתנות עיר מגורים: נתניה תחומי עניין: מוזיקה, בריטני, שופינג, והרבהרבהרבה סיינפלדP: קצת על עצמי: מה אני אמורה לכתוב פה;[ מסנגר/אייסי: [email protected], רצוי שתציינו שאתם מהפורום תמונה שלכם:
מתי התחלתם לאהוב את קלי? ממש ממש? מאז BTHE שיר אהוב של קלי: BTHE הופעות בחרישה (של קלי): אינלי ממש הופעות שלה על המחשב, אז אני עושה של בריט בריט
Not A Girl + Weakness - DWAD BOM - CD:UK Breakaway או Thankful: ברייק בלונד או ברונט : בלונד תוכניות טלויזיה אהובות: סססססססייייינננפפפלללדדדד זמרים אהובים: בריטני, רוקסט, ג'סטין, כריסטינה, סלין, אוונסנס שחקנים אהובים: בראדי, אנג'י סרטים אהובים: הכי הכי? טיטאניק משפט לסיום: ג'רי סיינפלד סקסי עד כאב

moran500

New member
טווווב נו...

שם: מורן מין:
גיל: 18 עיר מגורים: גבעתיים תחומי עניין: הכל קצת על עצמי: לספר ידעתי... אוי השתמשתי כבר בשורה הזאת בפעם הקודמת שהיה שאלון כזה... אייסי: 91719266 תמונה שלכם לא בא לי
מתי התחלתם לאהוב את קלי? הכרתי אותה כשמיס אינדיפנדנט הגיע לארץ, אבל התחלתי לאהוב אותה השנה.. נראה לי... שיר אהוב של קלי: כולם
הופעות בחרישה (של קלי): ממ.. אין משהו ספציפי.. Breakaway או Thankful : שניהם בלונד או ברונט : שניהם תוכניות טלויזיה אהובות: house, arrested development, DHW, firefly ז"ל, lost, grey's anatomy ועוד ועוד ועוד ועוד זמרים אהובים: מיסי היגינס, קלי (דה) ועוד כל מיני... שחקנים אהובים: סקרלט ג'והנסון, רוברט שון לאונרד ועוד כל מיני... סרטים אהובים: dead poets society, שר הטבעות, a love song for bobby long ולא יודעת יש יותר מדי משפט לסיום: שנה טובה

Shai B

New member
אוקיי, אז ככה:

שם: שי מין: זכר גיל: 21 עיר מגורים: חולון תחומי עניין: מוזיקה, סרטים, בעלי-חיים, מחשבים, טיולים, אוכל
קצת על עצמי: אממ, אין לי משהו. מסנגר/אייסי: המסנג'ר שלי נדפק
תמונה שלכם: אין. מתי התחלתם לאהוב את קלי? מהרגע שראיתי אותה ב"איידול".
שיר אהוב של קלי: אוף, שאלה קשה מדי, זה משתנה לפי מצבי הרוח. כרגע BOY. הופעות בחרישה (של קלי):כרגע אין. התקנתי מחדש את ווינדוס וצרבתי הכל. Breakaway או Thankful : ברייקאווי. בלונד או ברונט : ברונט, הקלי בה התאהבתי
תוכניות טלויזיה אהובות: "חברים", "הישרדות", "אמריקן איידול" וכמעט כל סדרה אמריקאית. זמרים אהובים: יותר מדי ואם אני אתחיל לפרט זה לא יגמר. שחקנים אהובים: אין מישהו ספציפי, העיקר שישחק טוב
סרטים אהובים: אוף, זה שאלות יותר מדי כלליות. יש מיליון סרטים טובים. משפט לסיום: עוד שאלון כזה ואני מתפגר!

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifשיהיה]:

שם:הילה מין:נקבה גיל:18 עיר מגורים:פתח תקווה תחומי עניין:למלא טפסי רישום של הילדים לגנים
קצת על עצמי:נמ.קצת על עצמי מסנגר/אייסי:במסר
תמונה שלכם]: שיהיה
מתי התחלתם לאהוב את קלי? לפני שלוש שנים בערך שיר אהוב של קלי:BHTE,BOY, הופעות בחרישה (של קלי):אין
Breakaway או Thankful :Breakaway
בלונד או ברונט :
תוכניות טלויזיה אהובות:אבודים,חברים,ורוניקה מארס,האוסי,בנות גילמור זמרים אהובים:ג'יימס בלאנט,עברי לידר,מירי מסיקה,שירי מימון,מארון 5,קולדפליי. שחקנים אהובים:ג'וני דפ,אין ממש;[ סרטים אהובים:טרילוגיית שר הטבעות
משפט לסיום:זה היה ארוך ומייגע

brit18

New member
הנה

רעות נקבה 19 משגב בגליל מוזיקה מחשב ספרים אייסי 164051284 מסנג'ר [email protected] לפני איזה כמה חודשים כשחברה השאילה לי את הדיסק ה2 של קלי אבל את הדיסק הראשון יש לי כבר איזה שנה breakaway since uve ben gone vma 2005 breakaway בלונד זהות בדויה עמוק באדמה משחק מכור בריטני קלי ג'סטין גסיקה גניפר אישה יפה ,חופשיות על הבר בריטני המלכה שלי לנצח

עכשיו תורי

מין: זכר גיל: 25 עיר מגורים: ניו יורק, ארה"ב תחומי עניין: מוזיקה, קריאה,פוליטיקה אמריקאנית, הייקינג בטבע, טיולים, נופש על הים, מתי התחלתם לאהוב את קלי? אחרי שראיתי פעם אחרי פעם הקליפ של SUBG, בטלוויזיה, לפני חצי שנה ויותר שיר אהוב של קלי: SUBG, BOY Breakaway או Thankful : Breakaway בלונד או ברונט : לא משנה תוכניות טלויזיה אהובות: חברים, the apprentice, הישרדות, גואי' זמרים אהובים: Kelly Clarkson, אשר, ashlee simpson , Lasgo, Lindsay Lohan, josh groban, hilary duff, שחקנים אהובים: Jennifer Aniston, Matthew Perry, טום הנקס, אדם סנדלר, סטיב מרטין, סרטים אהובים: יש המון, מאיפה להתחיל? בעיקר סרטי טבע, סרטי הישרדות, סרטי מסעות וכדומה.

purple rain2

New member
אנוכי ../images/Emo163.gif

שם:
הילית מין:
עיר מגורים:
מה זו החדירה לפרטיות הזו?
תחומי עניין:
דר תעשי-לי-ילד והילה כפרות-עלייך
קצת על עצמי:
קצת.
מסנגר/אייסי:
תמונה שלכם
מתי התחלתם לאהוב את קלי?
בעיקר התחלתי להכיר אותה כשברייק הגיע לארץ. שיר אהוב של קלי:
מה רק אחד?!
אבל בעיקרון SUBG, ברייק ו-BOY הופעות בחרישה (של קלי):
אני בתהליכים
. Breakaway או Thankful :
אין לי את האלבום הראשון
בלונד או ברונט :
ברונט
. תוכניות טלויזיה אהובות:
חברים
זמרים אהובים:
בנים יענו? ת'אמת לא עולה לי מישהו לראש..
שחקנים אהובים:
טום הנקס, מג ריאן סרטים אהובים:
יש הרבה
משפט לסיום:
בו!

למעלה