שאלון! מזמן לא היה..

../images/Emo27.gifשאלון! מזמן לא היה..../images/Emo27.gif

שאלות כלליות- שם: גיל: גובה: צבע שיער: צבע עיניים: מוצא: דברים אהובים- להקה: זמר/ת: שחקן/ית: אוכל: בגד: סתם חפץ בחדר: דיסק: סרט: בנאדם: חדר בבית: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: שמעת מוזיקה: נפגשת עם חברים: הלכת לחבר/ה: הסרט האחרון שראית: הריח האחרון שהרחת: הרעש האחרון ששמעת: הטעם האחרון שהרגשת: הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מה אתה לובש כרגע? מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: השם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: קרם לשיער אתה משתמש: דאודורנט אתה משתמש: בושם אתה משתמש: מסטיק שאתה בד"כ לועס: קפה אתה שותה: ואיזה תה: משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: יומן יש לך לבצפר (אם יש): מחשב יש לך: מצלמה יש לך: פלאפון יש לך: סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם מי אתה מדבר בטלפון? מה אתה שומע? איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מה אתה עושה בהמשך היום? מה עשית לפני שענית על השאלון? אי פעם... נהגת: התנשקת: עשית אהבה: טסת לחו"ל: ביזבזת את כל הכסף שלך: עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: נשארת ער לילה שלם: עבדת במשהו והרווחת כסף: או/או. יס או הוט? מסנג'ר או אייסיקיו? קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? ארנק או קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב? פסטה או סלט? שניצל טופו או שניצל רגיל? אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר? רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? דיסקמן או mp3? לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה? למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אתה עושה גבות? אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אתה מרגיש יפה? למה? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? כיף? שיחקת פעם בסימס 2? אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אוכלכל/צמחוני/טבעוני: למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? רוחות? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות? פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון? אהבה וירטואלית? אהבה בשלט רחוק? שאלות קישוריות. מסנג'ר: אימייל: אייסיקיו: תוכנת מסרים אחרת:

פרקשון

New member
ממש התגעגעתי לשאלונים

שאלות כלליות-
מיותר שם: גיל: גובה: צבע שיער: צבע עיניים: מוצא: דברים אהובים- להקה: שייגעצ? פורטיסחרוף? מוניקה סקס? אינפקציה? נו יש מספיק זמר/ת: ברי שחקן/ית: אין אוכל: פיצה בגד: חולצה סתם חפץ בחדר: רדיו דיסק דיסק: פצעים ונשיקות סרט:
בנאדם: לא מגלה חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: היום שמעת מוזיקה: כרגע נפגשת עם חברים: בית ספר הלכת לחבר/ה: יום שלישי הסרט האחרון שראית: לא זוכר הריח האחרון שהרחת: סבון הרעש האחרון ששמעת: חתול הטעם האחרון שהרגשת: שוקולד הספר האחרון שקראת: חצוצרה בואדי המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: כסף הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אתם לא מכירים תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין פה קרוב קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? לאילן ושבי אליי כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? אחורה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מילון כיס מה אתה לובש כרגע? בגדים מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להרגע name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: יש דברים שלא אומרים השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): מאוהב בה? אין השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: חח לא יפה השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: תומר, בגן? השם של קרוב משפחה אהוב: אוהד השם של חבר-אינטרנט אחד: רז
השם של המורה השנוא/ה עליך: גניה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: דני השם של חיית המחמד שלך (אם יש): פיצי איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:הוואי קרם לשיער אתה משתמש: לא דאודורנט אתה משתמש: כן בושם אתה משתמש: כן מסטיק שאתה בד"כ לועס: מאסט קפה אתה שותה: לא ואיזה תה: לא משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אלמה, אייסיטאוור יומן יש לך לבצפר (אם יש):לא מחשב יש לך: לא אז אין לי מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך: כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: זין כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? נופר שלא עונה, יסמין, בר, מיכל ושני עם מי אתה מדבר בטלפון? אףחד מה אתה שומע? ברי איזה חלונות פתוחים לך במחשב? דייי מה אתה עושה בהמשך היום? סתמו תפה מה עשית לפני שענית על השאלון? נרגעתי ועכשיו עצבנתם אני מדלג על כל השאלון עד הקטע שיהיה בו כיף אי פעם... נהגת: התנשקת: עשית אהבה: טסת לחו"ל: ביזבזת את כל הכסף שלך: עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: נשארת ער לילה שלם: עבדת במשהו והרווחת כסף: או/או. יס או הוט? מסנג'ר או אייסיקיו? קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? ארנק או קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב? פסטה או סלט? שניצל טופו או שניצל רגיל? אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר? רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? דיסקמן או mp3? לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה? למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אתה עושה גבות? אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אתה מרגיש יפה? למה? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? כיף? שיחקת פעם בסימס 2? אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אוכלכל/צמחוני/טבעוני: למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? רוחות? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות? פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון? אהבה וירטואלית? אהבה בשלט רחוק? שאלות קישוריות. מסנג'ר: אימייל: אייסיקיו: תוכנת מסרים אחרת: לא רוצההה שיגעתם אותי ביי

../images/Emo204.gifחצוצרה בואדי!

קראת אותו בשביל ביצפר? איך הוא? משעמם? אני צריכה עכשיו להתחיל אותו ואינלי כוחחחחח

פרקשון

New member
חחחח ספר לא משהו

בעיקרון אין לי בעיה עם ספרים אבל זה ספר משעמם לדעתי יש ערביה נוצריה בת 30 יש לה אחות כוסית יש לה אמא יש לה סבא כולם בבית אחד יש ערבי נוצרי אחר עבריין שמשכיר את הדירה מעליהם לאנשים יום אחד בא רוסי שמנגן בחצוצרה ערביה בת 30 התאהבה בו לא אגלה יותר תקראי את זה במקום לקרוא את השאלונים שלי! :)

לחוטמבל

New member
גם אני צריך

מוות רבקה נתנה לקרוא חצוצרה בוואדי ולהגיש שתי אפיזודות עזרה מישהו?

פרקשון

New member
אתה צריך לראות את עצמך בוכה בשביל

להבין בחיי שזה אחד הדברים המצחיקים יותר שראיתי

קח רגיעון כפרה עלייך

שכחת את כתם.. וכל השאלות האחרונות שענית זה היה איזה, לא כן או לא.

חחחחחח עידן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif

"סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: זין" 'כן בטח' רק להתגאות
חחחחחחחחחחח

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gifטובי כוסית.../images/Emo99.gif

שאלות כלליות- שם: מיכלי גיל: 13 וחצי!
גובה: לאדעת 160 + צבע שיער: שחור עם קצוות אדומיםכתומיםצהובים. צבע עיניים: חוםירוק מוצא: הונגריהרומניה/תימניה דברים אהובים- להקה: מהשד"ק זמר/ת:מאו. שחקן/ית: ג'וני פיטרסון
אוכל: הכל
בגד: ציפי סתם חפץ בחדר: חפץ.. המ. מיטה? דיסק: מהשד"ק כולם
סרט: קלרה הקדושה בנאדם: הממ... חדר בבית: החדר שלי
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: מה ז"א? שמעת מוזיקה: היום.. נפגשת עם חברים: היום. הלכת לחבר/ה: לפני כמה ימים.. הסרט האחרון שראית: משפחת סופר-על
הריח האחרון שהרחת: פוקפורן
הרעש האחרון ששמעת: אחשלי הקטן לחש משו מוזר עכשיו.. הטעם האחרון שהרגשת: פוקפורן.. הספר האחרון שקראת: "שני ירחים" המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "אוי.. טוביטוביטובי מה יהיה איתך הסוף?" הבנאדם האחרון שחשבת עליו: טובי.. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך, במה רצית שאני אגע!? >><< תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? כלום.. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הקופסא- Pink Floyd- The wall והדיסק- אין דיסק
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אינלי כוח ללכת לפלאפון.. כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? אחורה.. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין ספר קרוב אליי.. מה אתה לובש כרגע? בוקסר וחולצה אמריקאית של הבי"ס.. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להתקלח או ישר לבי"ס.. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אינלי חברה ה-כ-י טובה
השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): זה חסוי
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: בז'י[?] השם של קרוב משפחה אהוב: מור <בתדודה. כוסית
>. השם של חבר-אינטרנט אחד: טובי
השם של המורה השנוא/ה עליך: שוקי
. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: לודעת. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): הייתה.. ג'נה.. איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: כיף
קרם לשיער אתה משתמש: לא משתמשת בקקי הזה. דאודורנט אתה משתמש: דאב. בושם אתה משתמש: השתמשתי ב
של קוזה עד שאמי המטומטמת שברה אותו.. מסטיק שאתה בד"כ לועס: אורביט כחול.. קפה אתה שותה:
לא שותה קפה. ואיזה תה: נענע. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס2. יומן יש לך לבצפר (אם יש): לא משתמשת, אבל תמיד קונה לפחות 2.
מחשב יש לך: לודעת. מצלמה יש לך: כן. פלאפון יש לך: כן. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: ישלי מכנסיים מהיד שנייה
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? המ. אביגייל צריכה להחזיר לי תשובה, אני וקירין קצת מדברות.. ו.. עוד מישי..אהמ
. עם מי אתה מדבר בטלפון? כולם? מה אתה שומע? אחשלי הקטן בוכה.. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? פורום, בלוג, רשימות בבלוג, ומסנג'ר עם עידני, טובי וזוריק. מה אתה עושה בהמשך היום? הולכת לערב במוסד.. מה עשית לפני שענית על השאלון? מסנג'ר ובלוג. אי פעם... נהגת:
התנשקת:
עשית אהבה:
סתם
טסת לחו"ל:
ביזבזת את כל הכסף שלך:
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:
נשארת ער לילה שלם:
עבדת במשהו והרווחת כסף:
או/או. יס או הוט? יס. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ. שחור או לבן? שחור? מחשב או טלויזיה? מחשב. ספה או כורסה? ספה. ארנק או קופה? ארנק. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? קיבוץ
. כסא מסתובב או כסא רגיל? כיסא מסתובב. כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי. בשר או חלב? בשר. פסטה או סלט? פסטה. שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל. אמריקה או אנגליה? אנגליה. ישראל או מקום אחר? לודעת. רוק או פופ? רוק. פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים. דיסקמן או mp3? דיסקמן. לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת. סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? מיכלי? ככה כולם, טוב הרוב, קוראים לי. יש לך חבר/ה? לא
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? להשתעמם/ להציק? יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא. למה? כי ישלי רק 4 מספרים להתקשר אליהם. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות. אינלי SMSים. אתה עושה גבות?
אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? מה אתם רוצים!? אתה מרגיש יפה? לא. למה? עזבו אותי. :| אתה ביישן או פתוח? חציחצי? מה הצבע האהוב עליך? כחול
. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? הרבה. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הכל? אתה מאושר? לא ממש. היית פעם מאוהב?
. כיף? אהא. למרות שזה דיי תלוי.. שיחקת פעם בסימס 2? ברור
. אם לא, רוץ לקנות סתם. מה? מה אתה חושב על העם הבריטי? גררררררר
. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? לודעת. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? כן להתנתקות. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל, תרת"י משמע
. למה? כי אני רעבה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: 2 המפגשים הראשונים שלי. מאמין ב- אלוהים?
רוחות?
חיים שלאחר המוות? אע. ככהככה. גלגול נשמות?
פיות?
מלאכים?
ערפדים?
אהבה ממבט ראשון?
אהבה וירטואלית?
אהבה בשלט רחוק? ? שאלות קישוריות. מסנג'ר: [email protected] אימייל: לאצה להגיד
אייסיקיו: אין. תוכנת מסרים אחרת: מה?

JALULA2

New member
נמנמנ..

שאלות כלליות- שם:מור גיל:15 וצי גובה:מטר שישים צבע שיער:חום צבע עיניים:חום מוצא:ישראל:) דברים אהובים- להקה:סינרגיה, היהודים.. זמר/ת:אביב גפן שחקן/ית:נמנמנ... אוכל:שוקולד בגד:ג'ינס סתם חפץ בחדר:תמונות של אביב דיסק:סינרגיה-צועקים על אהבה סרט:מלאכיות מרזל-מומלץ! בנאדם:אסתי:) חדר בבית:החדר שלי...והמטבח כמובן מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:אסתי שמעת מוזיקה:סינרגיה נפגשת עם חברים:כה.. הלכת לחבר/ה:אממ...לא בתקופה האחרונה הסרט האחרון שראית:יומנה של בריג'ט ג'ונס, משהו כזה הריח האחרון שהרחת:הבושם במשביר בעע... הרעש האחרון ששמעת:אממ.. הטעם האחרון שהרגשת:גלידה מנגו הספר האחרון שקראת:אני עכשיו קוראת-שנת הבשרים שלי המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:איך אני אחזיר לליהי את ה50 ש"ח? הבנאדם האחרון שחשבת עליו:ליהי..בעע תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?מחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?בכלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?סינרגיה קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אמא כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? מה? קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?תשע הנשמות של החתול מה אתה לובש כרגע?מכנס וחולצה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?לאכול name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ):פרדי...לא ממש אוהבת השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:דיאנה...ואי יש כל כך הרבה השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:אממ השם של קרוב משפחה אהוב:לבנה ודוד:) השם של חבר-אינטרנט אחד:מורי השם של המורה השנוא/ה עליך:עינת גררררר השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:דוד שלי השם של חיית המחמד שלך (אם יש):אין:( איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:הוואי קרם לשיער אתה משתמש:לא דאודורנט אתה משתמש:כן בושם אתה משתמש:כן מסטיק שאתה בד"כ לועס:חריף קפה אתה שותה:לפעמים ואיזה תה:צ'אי מסלה, הוא מזה טעים משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:אני לא משחקת במשחקי מחשב יומן יש לך לבצפר (אם יש):כה מחשב יש לך:כה..מן הסתם מצלמה יש לך:כה פלאפון יש לך:כה סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:אמ פי 3 (?) כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?אייסיקיו? עם מי אתה מדבר בטלפון?אפחד מה אתה שומע?כלום איזה חלונות פתוחים לך במחשב? ? מה אתה עושה בהמשך היום?כבר מאוחר:( מה עשית לפני שענית על השאלון?הייתי בכיכר חתולות (מי שלא ירושלמי לא מבין) אי פעם... נהגת:לא התנשקת:כה עשית אהבה:לא טסת לחו"ל:כה ביזבזת את כל הכסף שלך:ברור עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:לא נשארת ער לילה שלם:כה עבדת במשהו והרווחת כסף:כה או/או. יס או הוט?הוט מסנג'ר או אייסיקיו?אייסיקיו קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף שחור או לבן?שחור מחשב או טלויזיה?אמממ...קשה ספה או כורסה?מה ההבדל? ארנק או קופה?ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל?מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב?חלב...בשר=רצח פסטה או סלט?סלט שניצל טופו או שניצל רגיל?טופו אמריקה או אנגליה?אמריקה ישראל או מקום אחר?ישראל רוק או פופ?רוק פוסטרים או קירות חלקים?פסטרים דיסקמן או mp3?דיסקמן לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?jalula יש לך חבר/ה?לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?להיות בעיר יש לך חשבון פלאפון גבוה?אמממ קצת למה?כי אני מדברת הרבה...מזה השאלה הזאת?! מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?שיחות אתה עושה גבות?אמממ לא.. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?רגליים ושחי אתה מרגיש יפה?לא למה?כי אני לא אתה ביישן או פתוח?פתוחה-עד גבול מסוים מה הצבע האהוב עליך?שחור מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?פחות להיות קנאית מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?שיער וגוף ושיניים אתה מאושר?לפעמים.. היית פעם מאוהב?לא כיף?ממנמנ.. שיחקת פעם בסימס 2?כה.. אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי?חמוד.. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?שכל אחד יעשה מה שעושה אותו מאושר מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?בעד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני:צמחונית למה?כי אני לא אוכלת חיות! ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:כשהייתי ילדה וההורים שלי היו ביחד:) אבל יש עוד מלא רגעים מאושרים.. מאמין ב- אלוהים?בערך.. רוחות?לא חיים שלאחר המוות?כה גלגול נשמות?לא פיות?לא מלאכים?לא ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון?אין לי מושג אהבה וירטואלית?לא נראלי שזה אפשרי אהבה בשלט רחוק?אפשרי רק אם האהבה ממש חזקה שאלות קישוריות. מסנג'ר:[email protected] אימייל:אותו דבר.. אייסיקיו: 213-116-877 תוכנת מסרים אחרת:לא

למעלה