שאלון! מזמן לא היה..

Hezi The One

New member
כל הטרחה לעוד הודעה בגלל מדגישומטיק

כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?אפחד,סגרתי את כל השיחות כי אני אמור להכין קומפוזישן לאנגלית עם מי אתה מדבר בטלפון?לא מדבר מה אתה שומע?נייטוויש-פאנטום האופרה איזה חלונות פתוחים לך במחשב?שיחה עם חבר (נו פתחתי מחדש) והווינאמפ אה והשייגעצ נו מה אתה עושה בהמשך היום?בואו אני אסכם את היום שלי: ישנתי עד 1 אח"כ ישנתי עוד קצת,הלכתי קצת לאוניברסיטה ועכשיו אני מול המחשב מה עשית לפני שענית על השאלון?הייתי באוניברסיטה אי פעם... נהגת:כן התנשקת:כן עשית אהבה:כןןן טסת לחו"ל:בהחלט ביזבזת את כל הכסף שלך:כאילו כל מה שהיה עלי אותו רגע:$ כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:לא טבעתיO: השתכשכתיXD נשארת ער לילה שלם:כן בטח,נראה לכם שאפשר שלא כשאתה בצופים עבדת במשהו והרווחת כסף:כן סוג של או/או. יס או הוט?הוט מסנג'ר או אייסיקיו?מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ\אביב שחור או לבן?שחור מחשב או טלויזיה?מחשב ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה?ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?שאני גר... כסא מסתובב או כסא רגיל?מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?בלי בשר או חלב?בשר פסטה או סלט?פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?איכס טופו אמריקה או אנגליה?אמריקה ישראל או מקום אחר?ישראל רוק או פופ?רוק פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים דיסקמן או mp3?אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לא יש לך חבר/ה? כן מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?חברים,אצלה,צופים,מחשב יש לך חשבון פלאפון גבוה?כן>< למה?כי חברת פלאפון זה עם של מניאקים. (אגב,אני בסלקום) מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?שיחות אתה עושה גבות?לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?אתם לא רוצים לדעת איפהP: אתה מרגיש יפה?מדי פעם למה?כי אאני יפהO_O אתה ביישן או פתוח?תלוי עם מי מה הצבע האהוב עליך?כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?לא משנה בעצמי מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?שיער,אני חייב להסתפרXD אתה מאושר?כן היית פעם מאוהב?כבר הרבה מאוד זמן כיף?יש רגעים ויש רגעים שיחקת פעם בסימס 2?לא אם לא, רוץ לקנות סתם לאO_O מה אתה חושב על העם הבריטי? מנומס להקיא מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?נגד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני:אוכלכל למה?כי זה טעים ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:יש הרבה מאמין ב- אלוהים?כן רוחות?לא חיים שלאחר המוות?כן גלגול נשמות?לא פיות?לא מלאכים?כן חייבים להיות ערפדים?באפי זה איכס אהבה ממבט ראשון?סוג של אהבה וירטואלית?לא אהבה בשלט רחוק?כן>< שאלות קישוריות. מסנג'ר:בקשו באייסיק אימייל:^ אייסיקיו:173282917 תוכנת מסרים אחרת:אין הודגש באמצעות מדגישומטיק

LiLdon

New member
וויפי.

שאלות כלליות- שם:ליל גיל:17 [אני בשלבי הכחשה.
] גובה:1.67?|: צבע שיער:במקור בלונדיני,כרגע חום בהיר עם שורשרים בלונדינים צבע עיניים:חומבהיר מוצא:חצי רוסיה חצי אמריקאית
דברים אהובים- להקה:The Strokes\Placebo\Funeral for a friend זמר/ת:Anouk שחקן/ית:ריס ווית'רספון וג'וני דפ
אוכל:פיצה?
בגד:ציפי.וחולצות פאנק.
סתם חפץ בחדר:הכורסא הורודה שלי.שכרגע מלאה מלאה מלאה מלאה מלאה בכוכבים שציירתי.P: דיסק:פוצ'
סרט:פיטר פן
[מישהו אמר בגרות?P:] בנאדם:ג'וליאן קאזאבלאנקס. חדר בבית:שלייי! מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:לפני חמש דקות שמעת מוזיקה:עכשיו.פלאסיבו
נפגשת עם חברים:אתמול :( הלכת לחבר/ה:אתמול הסרט האחרון שראית:שרק2 הריח האחרון שהרחת:קפה הרעש האחרון ששמעת:למוזיקה שלי אל תקראו רעש.אחרת אני מביאה עליכם את כל הקריות.
הטעם האחרון שהרגשת:קפה הספר האחרון שקראת:'מנהיגות הציניקנים' המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:'מתי פורים???' הבנאדם האחרון שחשבת עליו:לא חשוב :X תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?מסך? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?אוויר? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?קופסא שחורה עם קישקושים ורודים, ודיסק של מוזיקת אימו
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?סלביק התקשר כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?ימינה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?'הנזיר שמכר את הפרארי שלו' מה אתה לובש כרגע?חזיהגופיהתחתומכנס? מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?להכין לי תה name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:דיאנה השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ):ג'וליאן
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:הדר השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:איתי השם של קרוב משפחה אהוב:אסף השם של חבר-אינטרנט אחד:רויטלסקי השם של המורה השנוא/ה עליך:מיכאלה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:החברה של ג'וליאן כשאני אתפוס אותה
השם של חיית המחמד שלך (אם יש):חתול-גוליבר\הייתה כלבה-ברטי. איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:לאדעת
קרם לשיער אתה משתמש:המון >< דאודורנט אתה משתמש:של המוי פרחה כיף. בושם אתה משתמש:something call me מסטיק שאתה בד"כ לועס:לאדעת
קפה אתה שותה:נסקפה של עלית ואיזה תה:לא טיבטי !!!!!!!!
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:סימס2? יומן יש לך לבצפר (אם יש):של סנופי >< מחשב יש לך:כע. מצלמה יש לך:כן !!של אולימפוס.הכי טובה >< פלאפון יש לך:כן.סוניארקיסוןהגיי. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:פוסטר עננננננננננננק של הסרט צ'ארלי בממכלת השוקולד כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?ברק,זוהר,ונוי עם מי אתה מדבר בטלפון?אף אחד מה אתה שומע?Funeral for a friend-history איזה חלונות פתוחים לך במחשב?מסנג'ר,תפוז וישראבלוג מה אתה עושה בהמשך היום?לאדעת מה עשית לפני שענית על השאלון?הייתי במסע קניית אביזרים לתחפושת אי פעם... נהגת:עוד לא התנשקת:כן עשית אהבה:כן טסת לחו"ל:כן ביזבזת את כל הכסף שלך:לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:לא נשארת ער לילה שלם:כן עבדת במשהו והרווחת כסף:כן או/או. יס או הוט?יס !!!!1 מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר
קיץ/אביב או חורף/סתיו?אביב
שחור או לבן?שחור מחשב או טלויזיה?מחשב. ספה או כורסה?ספה.ספה.
ארנק או קופה?ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל?מסתובב
כסא עם ידיות או בלי ידיות?ידיות בשר או חלב? |: פסטה או סלט?|: שניצל טופו או שניצל רגיל?|: אמריקה או אנגליה?תתפלאו.אבל אנגליה. ישראל או מקום אחר?מקום אלר רוק או פופ?רוק פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים !!!!!!!!!!!111 דיסקמן או mp3?מה שיש לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מוזיקה זו מוזיקה.משנה איך שומעים!? סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד?איפקיס שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?איפקיס,בילי,סילי וכאלה יש לך חבר/ה? כבר לא... מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לייישון או לנגן יש לך חשבון פלאפון גבוה?יחסית למה?סיפור ארוך מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?SMS אתה עושה גבות?דייייייייי !!!!!!!!!!1בכל שאלון אני אצטרך לחזור על זה שאין לי ??? :(((( אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?רגלים?|: אתה מרגיש יפה?:X למה?כובע.
אתה ביישן או פתוח?הכל יחסי מה הצבע האהוב עליך?סגןל
מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?את הציניות.והגבריות המעטה. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?המ.. אתה מאושר?לא ממש היית פעם מאוהב?כן כיף?אפשר לומר שיחקת פעם בסימס 2?חח כן אם לא, רוץ לקנות סתם
מה אתה חושב על העם הבריטי?אני אוהבת אותם !!!!!!!!
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?להתגייס ! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?אין |: ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני:הכל |: למה?כובע?
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:היו הרבה כאלה........ מאמין ב- אלוהים?לא רוחות?אולי חיים שלאחר המוות?נאאא.. גלגול נשמות?לא פיות?כן
מלאכים?אולי ערפדים?כן
אהבה ממבט ראשון?לא ממש אהבה וירטואלית?אולי אהבה בשלט רחוק?לא שאלות קישוריות. מסנג'ר:lilx_xWalla.co.il אימייל:p[email protected] אייסיקיו:לא זוכרת
תוכנת מסרים אחרת:אין........|:

קאבום

שאלות כלליות- שם: אני גיל: 14 וחצי גובה: נמוך צבע שיער: כהה צבע עיניים: גם כהה מוצא: מוזר דברים אהובים- להקה: המממ נו.. כרגע? בשניה זו? אינפקציה XD זמר/ת: אפרת גוש שחקן/ית: שו? אוכל: סלט ושניצל תירס בגד: לודעת XD סתם חפץ בחדר: שמיים דיסק:ג'טרו טול, טיק אס אה בריק.. [עזבו אותי לכתוב את זה באנגלית עכשיו] סרט: IT בנאדם: אני, רגע בנאדם? לא סגורה על זה. חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: כרגע? שמעת מוזיקה: כרגע? נפגשת עם חברים: היום אחרי בצפר הלכת לחבר/ה: אתמול הסרט האחרון שראית: IT פעם שמינית בערך סרט הכי מפחיד שיש הריח האחרון שהרחת: המממ :X הרעש האחרון ששמעת: מקלדת הטעם האחרון שהרגשת: כרובית XD הספר האחרון שקראת: מלאך או שטן [פעם שלישית בערך] המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מעניין אם ליל תיהיה חייה בעוד 4 שנים הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ליל? תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? [אני מרגישה כמו היטלר - שעבר זמנו] ארון בגדים תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קיר, וכלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? נו מה לקום עד לשם? קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? דור כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? הצידה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? טכניקה אלגברית מה אתה לובש כרגע? עלי תאנה. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? ביד name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: לווו השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): אוהבת אוהבת? נו באמאשכם. אותכם ! השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: נבר מיינד השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: הא?? השם של קרוב משפחה אהוב: אילהה השם של חבר-אינטרנט אחד: ליל השם של המורה השנוא/ה עליך: מרים כל המירים שיש בבצפר השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: מור השם של חיית המחמד שלך (אם יש): סטנליייייייי
איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: הוואי ירוק קרם לשיער אתה משתמש: לא משתמשת דאודורנט אתה משתמש: פהה בושם אתה משתמש: הלוואיין [ לא ליל לא הרואין] מסטיק שאתה בד"כ לועס: מהטנ קפה אתה שותה: לא שותה ואיזה תה: תה גן. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: שו? יומן יש לך לבצפר (אם יש):אין מחשב יש לך: די? מצלמה יש לך: יאא פלאפון יש לך: לצערי סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: סטנלי!
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? ליל יואב, דור ואנטון עם מי אתה מדבר בטלפון? נו באדי מה אתה שומע? מקלדת איזה חלונות פתוחים לך במחשב? הפורום, הבלוג של אנטון, ובלוג של ידיד שלי אחר מה אתה עושה בהמשך היום? חיה, מה עשית לפני שענית על השאלון? חיפשתי מה חדש בפורום אי פעם... נהגת: יא התנשקת: יא עשית אהבה: טרם טסת לחו"ל: יא ביזבזת את כל הכסף שלך: נופ עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: יא נשארת ער לילה שלם: נו וודאי, אתמול XD עבדת במשהו והרווחת כסף: יא או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ אביב שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב!!!11 פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? תירס P: אמריקה או אנגליה?אמריקה ישראל או מקום אחר? ישראל יחי הציונות רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או mp3? שניהם, אני רכושנית אני לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אוהו יותר מידי: אביק, אבי, דוק, צביס, צביק, לו, ג'וי. יש לך חבר/ה? היה :\ מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? בומים יש לך חשבון פלאפון גבוה? נייט למה? כי אני לא נוגעת בקקי הזה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמסים אתה עושה גבות? יא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? בונא! למה? אתה ביישן או פתוח? תלוי מה הצבע האהוב עליך? ירוק, כחול, אדום, שחור מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? אוהו מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אוהוהוןוו אתה מאושר? יא היית פעם מאוהב? יא כיף? יא שיחקת פעם בסימס 2? חצי שעה ונמאס לי לבנות להם בית מה אני נראת להם אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? האו דרלינג וולד יו לייק אה קאפ אוף טיי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? :X מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? וול דאן! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימינית. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: צמחוניני למה?כי זה טוב ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: רוק"צ מאמין ב- אלוהים? אבי? רוחות? שו? חיים שלאחר המוות? יא גלגול נשמות? יא פיות? נייט מלאכים? נייט ערפדים? יא אהבה ממבט ראשון? יא אהבה וירטואלית? יא אהבה בשלט רחוק? יא שאלות קישוריות. מסנג'ר: [email protected] אימייל: אותו דבר אייסיקיו: 327993746 תוכנת מסרים אחרת: נייט האב.

../images/Emo13.gif

שאלות כלליות- שם:ערן פרחי גיל:16 ו3 חודשים
גובה:175 צבע שיער:חום צבע עיניים:חום ירקרק מוצא:מרוקאי
, תורכי ופולני חחח דברים אהובים- להקה:אממממ היהודים זמר/ת:.D.J. Ofer Nissim אבל הוא לא כלכך זמר חחחחח שחקן/ית:בן סטילר אוכל:סטייקים בגד:החולצה של NOFX שיש לי
סתם חפץ בחדר:פוסטר של לואיסנה
דיסק:הדיסק שצרבתי יום שישי חחח סרט:הארי פוטר|טיפש| בנאדם:נועייייייי חדר בבית:שלי
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:לפני 7 דק' שמעת מוזיקה:אני עכשיו שומע נפגשת עם חברים:לפני כמה שעות בבצפר הלכת לחבר/ה:יום שישי הסרט האחרון שראית:אמריקאן פאי 4 הריח האחרון שהרחת:הבושם שכרגע שמתי חחח הרעש האחרון ששמעת:מישהו התחבר לאייסיקיו הטעם האחרון שהרגשת:פיצה שאני אוכל עכשיו
הספר האחרון שקראת:הארי פוטר|טיפש| המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:כמה שאני מתגעגע ליעל
.....האקסית שלי למי ששואל הבנאדם האחרון שחשבת עליו:יעל...... תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?בקבוק קולה תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?בקבוק קולה ביד ימין וסאב וופר ביד שמאל קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?הקופסה של דיסק שצרבתי ונמצא בפנים הדיסק שצרבתי חחח קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?שי חבר שלי.....גם שיחה אחרונה וגם התקשר אחרון כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?ימינה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?אנגלית=\ מה אתה לובש כרגע?ג'ינס וחולצה
|טיפש| מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?לחרבן
חחחחחחחחח name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:נועה השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ):יעל
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:וואלה לא יודע השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:אור.....מגיל אפס ! השם של קרוב משפחה אהוב:אמיר-אחי הגדול השם של חבר-אינטרנט אחד:אמממממ לא יודע חחח השם של המורה השנוא/ה עליך:רותי......לא זוכר שם משפחה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:לא יודע ת'שם שלו אבל מישהו מבצפר השם של חיית המחמד שלך (אם יש):היו לי 2 ארנבים-שוקי ומוקי.... איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:הד&שולדרס קרם לשיער אתה משתמש:לא משתמש דאודורנט אתה משתמש:ג'ילט פאוור קאפס פרוסט בושם אתה משתמש:יגואר,אנג'ל,אמפריו ארמאני, צ'יק ועוד כמה מסטיק שאתה בד"כ לועס:אורביט פרופשיונל או מנטוס תות
קפה אתה שותה:נס או הפוך או קפוצ'ינו ואיזה תה:לא שותה....אבל אם כן אז עם נענע משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:אנביאיי אבל גם בקושי יומן יש לך לבצפר (אם יש):אין
מחשב יש לך:פנטיום 4 בנזונה ! מצלמה יש לך:HP Photosmart 850 דיגיטלית
פלאפון יש לך:סאמסונג 900 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:שרירים
.....אופניים שעולות איזה 5000 ש"ח
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?לא מדבר כרגע עם מי אתה מדבר בטלפון?אפחד מה אתה שומע?עופר ניסים איזה חלונות פתוחים לך במחשב?תפוז,אייסיקיו וווינדווס מדיה פלייר מה אתה עושה בהמשך היום?הולך לתקלט קצת ואז להתאמן מה עשית לפני שענית על השאלון?שיחקתי במחשב אי פעם... נהגת:על קטנוע\קארטינג......לא על אוטו
התנשקת:יאפ
עשית אהבה:לא שכבתי.......אבל היו דברים מעולם
טסת לחו"ל:יווו פווול ביזבזת את כל הכסף שלך:יאפ עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:אני עושה כל יום חחחחחחח נשארת ער לילה שלם:יאפ
עבדת במשהו והרווחת כסף:אני עובד כבר שנה וחצי.....אני דיג'יי
או/או. יס או הוט?הוט מסנג'ר או אייסיקיו?אייסיקיו קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ שחור או לבן?שחור מחשב או טלויזיה?מחשב ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה?בנק....חחחחחחח המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?המקום שאני גר בו כסא מסתובב או כסא רגיל?מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב?בשר
פסטה או סלט?פסטה
שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל של אמא
יותר טוב משניהם גם ביחד חחח אמריקה או אנגליה?אמריקה ישראל או מקום אחר?ישראל רוק או פופ?רוק פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים דיסקמן או mp3?אמפי3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?שניהם ביחד חחחחח סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?כינוי-פרחי חחחח השם משפחה שלי.....באייסיקיו-וואחאד ראש....ובמסנג'ר-triathlate יש לך חבר/ה?לצערי כבר לא למרות שאני לא רוצה לחזור אליה מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לתקלט יש לך חשבון פלאפון גבוה?בינוני למה?כי אני מדבר מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?שיחות אתה עושה גבות?לא גדל לי בין הגבות אז לא חחחח אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?רגליים
אתה מרגיש יפה?יאפ
למה?כי אני יפה חחחח אתה ביישן או פתוח?פתוחחחחח מה הצבע האהוב עליך?כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?שיהיה לי אופי יותר חזק ויותר משמעת עצמית מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?להיות יותר גבוה אתה מאושר?אני חושב שכן......תלוי מתי היית פעם מאוהב?פעמיים כיף?כן אבל רק עם זה דו צדדי שיחקת פעם בסימס 2?לא ממש.....ראיתי אם לא, רוץ לקנות סתם מי קונה ?! חחחח צורבים מה אתה חושב על העם הבריטי?בריטי מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?להתגייס !!!!! אני מורעל טיליים ! אללה שייטת 13 ! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?בעד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני:אוכלכל למה?כי טעים לי ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:אממממ יש כמה.....אבל אני אספר אחד.....כשאני ויעל נהינו ביחד
הייתי ממש בעננים מאמין ב- אלוהים?כן רוחות?כן חיים שלאחר המוות?לא יודע גלגול נשמות?לא יודע פיות?לא מלאכים?לא ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון?אולי אהבה וירטואלית?אולי.... אהבה בשלט רחוק?אפשרי ומניסיון.......רק חבל שהיא עדיין אוהבת את האקס וחזרה אליו שאלות קישוריות. מסנג'ר:[email protected] אימייל:[email protected] אייסיקיו:114603144 תוכנת מסרים אחרת:אין

ממממ ערן

זה לא פורום סקס או משהו, יש כאן קטינים
פעם הבאה אל תעלה תמונות כאלו.

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif אם כשאמרת קטינים

התכוונת אליי, יש לי רק דבר אחד להגיד לך- אני יכולה ללמוד אותך על תמונות כאלו ועל אתרים
. אז. זהו.

ManRed

New member
איפה הקשיו בסלט?

איך זה הגיע לפה? שאלות כלליות- שם: אישא גיל: 17 ודדי גובה: מטר 70 ודדי סנטימטרים צבע שיער: שחור אולי קצת ג'ינג'י מתחיל שם צבע עיניים: חום מוצא: עיראקי בריטיש דברים אהובים- להקה: שייגעצ, משינה, גריין גיי, סימפל פלאן, מוניקה סקס, אינפקציה,ביטלס... לא חסר זמר/ת:- שחקן/ית:- אוכל: המבורגר? בגד: ג'ינס סתם חפץ בחדר: פוסטר של ערומה דיסק: - סרט:- בנאדם: הו הו חדר בבית: שילי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו עם אחותי שמעת מוזיקה: כשהוצאתי את הכלב עם הIRiveR נפגשת עם חברים: היום בבית ספר? הלכת לחבר/ה: יום שבת הסרט האחרון שראית: אפקט הפרפר הריח האחרון שהרחת: קשיו הרעש האחרון ששמעת: אבא הטעם האחרון שהרגשת: קשיו הספר האחרון שקראת: התפסן בשדה השיפון המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מה הם ישאלו עכשיו? הבנאדם האחרון שחשבת עליו: נופר תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? צלחת של קשיו תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קיר ושקית של קשיו קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא - בתוכה? משחק מחשב כדורגל קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? ענבל כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? שמאלה ואחורה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? החצוצרה בואדי מה אתה לובש כרגע?חולצה שחורה וטרינינג מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להמשיך לאכול את הקשיו name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: ענבל השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): --- השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: הו הו יש המון השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: שגיא בטרום טרום חובה? השם של קרוב משפחה אהוב: מורן השם של חבר-אינטרנט אחד: מיכלי? השם של המורה השנוא/ה עליך: רונית השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: הכלב שלי, כמה אני מרביץ לו.. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): צ'רלי איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: הוואי או הד אנד שולדרס, תלוי מה יותר קרוב קרם לשיער אתה משתמש: הא? דאודורנט אתה משתמש: אקס\אדידס בושם אתה משתמש: דולצ'ה אנד גבאנה מסטיק שאתה בד"כ לועס: אורביט קפה אתה שותה:לא ואיזה תה:לא שותה משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: פרו איבולושן סוקר 5 יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין מחשב יש לך: לא, רק מחשבון מצלמה יש לך: אפילו 2 פלאפון יש לך: יאס סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: צלחת מלאה קשיו! כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? גיא, שני, לירון ורונה עם מי אתה מדבר בטלפון? מקודם דיברתי עם ענבל מה אתה שומע? את הטלוויזיה מהסלון איזה חלונות פתוחים לך במחשב? שיחות אייסי,פורום שייגייז, תיקיה של אימיול, ואימיול מה אתה עושה בהמשך היום? אוכל, אולי יוצא מה עשית לפני שענית על השאלון? אכלתי קשיו אי פעם... נהגת: יאס יאס התנשקת: המממ נדמה לי שכן עשית אהבה: nop טסת לחו"ל:
ביזבזת את כל הכסף שלך:Too many times עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:
נשארת ער לילה שלם: מלענטלפים פעם.. עבדת במשהו והרווחת כסף: כן, הכל הלך על שיחות פלאפון או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? איסיי קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ אביב שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסא ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? גם וגם פסטה או סלט?פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיולר אמריקה או אנגליה? גוד סייב אוור קווין (Engליה) ישראל או מקום אחר?ישראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או mp3? אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. רק רגע הקשיו ייבש אותי אני צריך מיץ יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?Game Master? יש לך חבר/ה? לא כרגע מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון, לאכול קשיו יש לך חשבון פלאפון גבוה? יותר מידי גבוה למה? אני לא מתאפק מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? גם וגם אתה עושה גבות? גבות עושות אותי אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? ברגל בכתם מסויים, לכייף צריך להפסיק עם זה.. זה מוזר אין מיץ, נשתה חלב.. אתה מרגיש יפה? סקסי למה? טוב נו אז לא.. אתה ביישן או פתוח? תלוי איפה וליד מי מה הצבע האהוב עליך? אדום? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לאדע מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? לאדע אתה מאושר? מידי פעם היית פעם מאוהב? כע כיף?כע שיחקת פעם בסימס 2?לא אם לא, רוץ לקנות סתם :p מה אתה חושב על העם הבריטי? אני העם הבריטי מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? חרא ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל למה? טעים ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: היה יום שהייתי מאושר מאמין ב- אלוהים? לרוב רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא ממש גלגול נשמות? אולי פיות? לא מלאכים?לא ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון? ישמצב אהבה וירטואלית? לא אהבה בשלט רחוק? הא? שאלות קישוריות. מסנג'ר: [email protected] אימייל:[email protected] אייסיקיו:153597141 תוכנת מסרים אחרת: טלפון? להשמיך לאכול קשיו

גוטשה

New member
מה מה מה מה מה מה?

מתחיל לך שיער ג'נג'י? אמג אמג אמג אמג אמג!

ManRed

New member
כן כי אבא ג'ינג'י קצת

כבר יש לי זקן כה ג'ינג'י... אולי הדבקת אותי..

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif יאללה סולחה

שאלות כלליות- שם: נעמה שיינמן גיל: עוד 16 יום אני אהיה בת 18 =) גובה: 1.75 צבע שיער: שטני עם גוונים בלונדינים צבע עיניים: חום-ירוק מוצא: אשכנזייה אסלית דברים אהובים- להקה: לינקין פםארק, שייגעצ, p.o.d, ועוד כל מיני... זמר/ת: המונים שחקן/ית: דרו ברימור, ברוס ויליס, ג'וליה רוטברטס, ג'וני דפ וכו'... אוכל: פסטה! בגד: אווה. כמעט כל בגד. סתם חפץ בחדר: הכבשים שלי. דיסק: הראשון של לינקין פארק סרט: אישה יפה בנאדם: יניב חדר בבית: החדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני 10 דקות שמעת מוזיקה: כרגע נפגשת עם חברים: היום בבוקר, בביצפר. הלכת לחבר/ה: אממממ חודש שעבר =\ הסרט האחרון שראית: סרט של יו גרנט הריח האחרון שהרחת: הריח של הבושם של אמא הרעש האחרון ששמעת: של המסנג'ר הטעם האחרון שהרגשת: משקה בטעם אננס הספר האחרון שקראת: לספרות את התפסן בשדה השיפון המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: יש, עוד מעט מומלדת הבנאדם האחרון שחשבת עליו: סתם... לא משהו חשוב. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? יד ימין במגירות והיד השנייה באוויר.... קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? של פינק ובפנים דיסק של פינק. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? האחרונה שהתקשרה אליי הייתה חברה כדי שאני אבוא איתה למכון כושר והשיהח האחרונה שאני עשיתי היא לעורך שלי.... כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? אחורה ושמאלה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? באדולינה מה אתה לובש כרגע? מכנס ספורט וחולצת טריקו מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? אממ לנהוג לאיפשהו name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: שמרית, יניב, אדיר השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): כרגע לא אוהבת אף בחור מסוים השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: בקיצור לב"מ. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:שירה ו-לירז. השם של קרוב משפחה אהוב: סיוון השם של חבר-אינטרנט אחד: ליל ^___^ השם של המורה השנוא/ה עליך: אביבה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: --- השם של חיית המחמד שלך (אם יש): לילי! איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: שמפו של קרמה בריח פסיפלורה קרם לשיער אתה משתמש: לא משתמשת דאודורנט אתה משתמש: כיף, מוי כיף. בושם אתה משתמש: ז'אל פול גוטייה, נעוימ קמבל, 212, ME וכו' מסטיק שאתה בד"כ לועס:MUST קפה אתה שותה:לא, קפה זה פוי! ואיזה תה: רגיל. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: שנים שלא שיחקתי במשחקי מחשב יומן יש לך לבצפר (אם יש): יש! הכל כתוב שם.. אחרת הייתי שוכחת הכל מחשב יש לך:יש! מצלמה יש לך: יש! פלאפון יש לך:יש! סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרגע עדיין אין, אבל יהיה את האמפי4 הזה או איך שלא קוראים לו... כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד. עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? run it של כריס משהו איזה חלונות פתוחים לך במחשב? אינטרנט אקספלורר והמירק מה אתה עושה בהמשך היום? היום למדתי לספרות מה עשית לפני שענית על השאלון? אכלתי ארוחת ערב אי פעם... נהגת: כן!!!!
התנשקת: כן
עשית אהבה: לא. טסת לחו"ל: כן, לפולין. ביזבזת את כל הכסף שלך: יאפ. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:אממ כן. נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן!!! או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? אייסקיו קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? טלוויזיה ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה!!! שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה
נו כי מבטא בריטי רולז ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? גם וגם פוסטרים או קירות חלקים? גם וגם. דיסקמן או mp3? אמ.פי3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? גם וגם סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? כן שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? נעמי\סאנשיין\נמש יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לכתוב יש לך חשבון פלאפון גבוה? לפעמיים למה? כי אני מדברת =\ מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אס.אמ.אס אתה עושה גבות? יאפ אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אממ כן אתה מרגיש יפה? לא למה? כי איכסה =\ אני פוי =\ אתה ביישן או פתוח? תלוי למי מה הצבע האהוב עליך? כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לדעת לקחת דברים בקלילות מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? את הגוף. אתה מאושר? אפשר לומר היית פעם מאוהב? כן כיף? מאד שיחקת פעם בסימס 2? כן אם לא, רוץ לקנות סתם -רעים
צוחקים על אלה שאין להם מה אתה חושב על העם הבריטי? יאמי
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס! כי זה תרומה למדינה מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? בעד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימנית.. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: בשר. למה? כי יאמי. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: שהחבר הכי טוב הבריא מסרטן. מאמין ב- אלוהים? בערך רוחות? חלקית חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? כן מלאכים? כן ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית? לא אהבה בשלט רחוק? כן שאלות קישוריות. מסנג'ר: [email protected] אימייל: אממ לא. אייסיקיו: 264142377 תוכנת מסרים אחרת: סקייפ.. אבל לא משתמשת בה ומירק

Mrs Felix

New member
יור מודר איס פוקר.

שאלות כלליות- שם
פליקס גיל
15 וחצי + גובה
162 מטר או משו כזה. צבע שיער
שטני משנה צבעים- בקרוב כחול. צבע עיניים
קצת חום וקצת ירוק. מוצא
חצי מרוקאי, חצי פולני. די אני יצור!! דברים אהובים- להקה
כלמיני. זמר/ת
אין שחקן/ית
ממפ... אוכל
שוקולד וכל מה שקשור בו ובסטייקים. בגד
ממ... שיש לי? לוידעת בטח אזה חולצה... סתם חפץ בחדר
פופים. דיסק
אין לי דיסקים=[ אוף עדיין לא הספקתי לקנות מאז החופש שהם נאבדו=[ די להזכיר לי את זה כל היום!!! סרט
הו צ'י. אני לא טיפוס של דברים אהובים o_o בנאדם
גמל חדר בבית
סלון. מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו
קודם שמעת מוזיקה
קודם. שסיימתי להתקלח. נפגשת עם חברים
נפרדתי מהם ב9 הלכת לחבר/ה
אתמול. הסרט האחרון שראית
זהות במלכודת הריח האחרון שהרחת
משו נשרף הרעש האחרון ששמעת
טלויזיה הטעם האחרון שהרגשת
כיפכף הספר האחרון שקראת
אני קוראת "השעות" המחשבה האחרונה שעברה לך בראש
לעזזל אני לא באמת מתכוונת לענות על זה הבנאדם האחרון שחשבת עליו
מישו -_- תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?
מצלמתרשת תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?
ימין-עת שמאל- דף קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?
המשחקים של גורדי, ריק. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?
שיחה אחרונה שלי הייתה לעדי ר' ושיחה נכנסת אחרונה הייתה של עדי פ' כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?
צפון מערבית [עם המחשב הוא הצפון.] נמאס לי!!!!!!!!!!1 קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מה אתה לובש כרגע? מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: השם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: קרם לשיער אתה משתמש: דאודורנט אתה משתמש: בושם אתה משתמש: מסטיק שאתה בד"כ לועס: קפה אתה שותה: ואיזה תה: משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: יומן יש לך לבצפר (אם יש): מחשב יש לך: מצלמה יש לך: פלאפון יש לך: סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם מי אתה מדבר בטלפון? מה אתה שומע? איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מה אתה עושה בהמשך היום? מה עשית לפני שענית על השאלון? אי פעם... נהגת: התנשקת: עשית אהבה: טסת לחו"ל: ביזבזת את כל הכסף שלך: עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: נשארת ער לילה שלם: עבדת במשהו והרווחת כסף: או/או. יס או הוט? מסנג'ר או אייסיקיו? קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? ארנק או קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב? פסטה או סלט? שניצל טופו או שניצל רגיל? אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר? רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? דיסקמן או mp3? לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה? למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אתה עושה גבות? אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אתה מרגיש יפה? למה? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? כיף? שיחקת פעם בסימס 2? אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אוכלכל/צמחוני/טבעוני: למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? רוחות? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות? פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון? אהבה וירטואלית? אהבה בשלט רחוק? שאלות קישוריות. מסנג'ר: אימייל: אייסיקיו: תוכנת מסרים אחרת:

keeeren

New member
איזה יום שמח לי היום..:]

שאלות כלליות- שם:קרן גיל:16 וחצי גובה:1.60 ככה צבע שיער:שחור-צבוע צבע עיניים:חום מוצא:חצי מרוקאית חצי אשכנזייה פולניה
דברים אהובים- להקה:מוניקה,שייגעצ,גרין דיי, בלינק, זבל.. יש מלא! זמר/ת:עברי לידר, אביב גפן, יוני בלוך, אפרת גוש, דנה ברגר שחקן/ית:ג'ייק גילנהול אוכל:סלט מכל הסוגים, לזניה בגד:ג'ינס, באגיז סתם חפץ בחדר:מיטה דיסק: עברי לידר-זה לא אותו דבר סרט: שר הטבעות, נקודת מבט. וואי יש מלא אני רואה מלא בנאדם:שחר, אמא חדר בבית:של אחי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני כמה ד' שמעת מוזיקה: בבצפר נפגשת עם חברים: בבצפר הלכת לחבר/ה: אתמול הסרט האחרון שראית:הר ברוקבק הריח האחרון שהרחת: הפלוץ שלי, סתם לא אהמ הקנזו של אחי (בושם) הרעש האחרון ששמעת:הפתיח של החדשות הטעם האחרון שהרגשת: תה נענע הספר האחרון שקראת: שסיימתי? גיא אוני, אני באמצע של צופן דה וינצ'י והנזיר שמכר את הפרארי שלו המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שאין לי כח ללכת למכון כושר אבל צריך להוריד את הפיצה מטר שטחנתי אתמול בלילה הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אחד יפה כזה.. אוף
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?במסך תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? במערכת/ בטלפון קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין כרגע שום דיסק לידי קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? התקשרתי לנטלי וסיוון התקשרה אלי כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?צד שמאל קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?שר הטבעות באנגלית מה אתה לובש כרגע?מכנס וחולצה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להתארגן וללכת למכון name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:שחר השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ):אין השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:אין השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:עדי/ברק השם של קרוב משפחה אהוב: דודה רותי השם של חבר-אינטרנט אחד: יש מלא השם של המורה השנוא/ה עליך: שיבולת השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אחי מסכן טוחן שמירות כמו מניאק השם של חיית המחמד שלך (אם יש): פיבי איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:הד אנד שולדרס קרם לשיער אתה משתמש: לפעמים בנטורל דאודורנט אתה משתמש: הנושם הזה בושם אתה משתמש: הוגו בוס דיפ רד/קנזו/212/ דולצ'ה של הגברים/ ראשס של הגברים.. אני רוצה סנסייייייייייי
מסטיק שאתה בד"כ לועס:מנטה קפה אתה שותה:לפעמים ואיזה תה:הויסוצקי הירוק משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:אין יומן יש לך לבצפר (אם יש):לא מחשב יש לך:מאיפה לי מצלמה יש לך:אני קונה השבוע דיגטילית רק שלי! פלאפון יש לך:נוקיה 6100 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: ציצי.. :] כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?עידן,ענת עם מי אתה מדבר בטלפון?סיימתי עם נטלי מה אתה שומע?כלום כרגע איזה חלונות פתוחים לך במחשב? הmaxthon ובאיסי עם אנה, דור וענת מה אתה עושה בהמשך היום? כבר די מאוחר אז שום דבר מיוחד אבל כל היום לא הייתי בבית מה עשית לפני שענית על השאלון? הייתי בקניות עם אמא ואז במכון כושר ואז אצל יוליה אי פעם... נהגת:לא
התנשקת:כן עשית אהבה:לא
טסת לחו"ל:לא
ביזבזת את כל הכסף שלך:כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:כן, כל יום בזמן האחרון נשארת ער לילה שלם:ברור כאילו.. עבדת במשהו והרווחת כסף:כן המשך---->

keeeren

New member
המשך../images/Emo9.gif

או/או. יס או הוט?יס
מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר
קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ/אביב שחור או לבן?שחור מחשב או טלויזיה?טלויזיה ספה או כורסה?כורסה ארנק או קופה?קופה המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?מבחינת עיר או מה? נו אהמ נראה לי זה שאני גרה בו כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל?מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב?חלב פסטה או סלט?סלט שניצל טופו או שניצל רגיל?טופו.. יאמ אמריקה או אנגליה?אמריקה ישראל או מקום אחר?ישראל!!! רוק או פופ?רוק פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים דיסקמן או mp3?אמ.פי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?כן: שוקטה,צפצף יש לך חבר/ה?לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?צופים,חברים,שינה.. יש לך חשבון פלאפון גבוה?מאוד למה?כי אני מטרידנית מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?אהמ תלוי במצברוח אתה עושה גבות?כן.. מה שמזכיר לי.. אהמ*שורק* אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?כן.. אתה מרגיש יפה? לפעמים למה?אין לי מושג את האמת, אולי בגלל מחמאות וכאלה לפעמים אתה ביישן או פתוח?תלוי במצב אבל בד"כ פתוחה ולא במובן הפיזי של המילה!!
מה הצבע האהוב עליך?תכלת מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?פחות רגישה אולי מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?גובה,משקל.. אתה מאושר?די,כן היית פעם מאוהב?לא כיף?:X שיחקת פעם בסימס 2?לא נראה לי.. אם לא, רוץ לקנות סתם עכשיו? בריצה? סבבה.. מה אתה חושב על העם הבריטי?בעעעעע-מספיק טוב? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?להתגייס ברור שלהתגייס!! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?נגד.. אבל היה ונגמר ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני:צמחוני למה?אידיאולוגיה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:יש הרבה.. כמעט בכל יום יש רגעים מאושרים מאמין ב- אלוהים?לא כל כך רוחות?ככה.. חיים שלאחר המוות?לא גלגול נשמות?כן פיות?לא מלאכים?כן ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון?לא, אהבה זה משהו שנבנה ולא בא ברגע לפי דעתי אהבה וירטואלית?לא אהבה בשלט רחוק?יש חיה כזאת.. שאלות קישוריות. מסנג'ר:בקשו באייסי אימייל:כנ"ל אייסיקיו:126401955 תוכנת מסרים אחרת:אין:] הודגש באמצעות מדגישומטיק

קשש בחיי לידר אני לא מאמין!!!

את היחידה שאני מכיר שיש לה maxthon!!!!!!! את יודעת מה אומרים...

למעלה