באיחור קל..._../images/Emo189.gif
שאלות כלליות- שם: דודי גיל: 17 גובה: 182 צבע שיער: שחור צבע עיניים: שחור מוצא: הודי/מרוקאי דברים אהובים- להקה: NOVA, המכשפות זמר/ת: אםרת גוש, עברי לידר, אביב גפן שחקן/ית:
אוכל: בצקים עם גבינות בגד: מה שיש
סתם חפץ בחדר: את נמי... הנמר שלי דיסק: עברי לידר "זה לא אותו דבר" סרט: יש המון... בנאדם:גם כן המון... חדר בבית: שלי כמובן
והמטבח מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: אתמול שמעת מוזיקה: יומיים (אני חולה לגמרי כל דבר עושה לי סחרחורת אז אני נמנע ממוזיקה נפגשת עם חברים: בית ספר נחשב ? הלכת לחבר/ה: לא יודע... הסרט האחרון שראית: לא זוכר... הריח האחרון שהרחת: של הקיא שלי הרעש האחרון ששמעת: את המכסחת דשא של הגנן הטעם האחרון שהרגשת: מתוק... של התה הספר האחרון שקראת: לא קראתי.... אני מחפש את "האלכימאי" אם יש למישהו
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? נמרוד שיקלר- נציל את היום קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אמא,אבא כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? ימינה/אחורה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?חוברת צביעה של אחי מה אתה לובש כרגע? טרנינג וג'קט שחור/לבן כזה של נהגי מרוצים.... כי אני מת מקור למרות שלכל השאר נעים/חמים מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לפרמט את המחשב נראה לי... name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:- השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ):- השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:- השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:- השם של קרוב משפחה אהוב:- השם של חבר-אינטרנט אחד:- השם של המורה השנוא/ה עליך:- השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:- השם של חיית המחמד שלך (אם יש):- איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: מה שאני מוצא קרם לשיער אתה משתמש: מה שיש... דאודורנט אתה משתמש: כן, אקס הזה... או אדידס בושם אתה משתמש: כן, יש לי 2 הוגו (אנרג'ייז,הרגיל) דולסה אנג גאבאנה ו 212 מסטיק שאתה בד"כ לועס: לפעמים... קפה אתה שותה: לא ואיזה תה: מה שאמא קונה משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סוליטר יומן יש לך לבצפר (אם יש): לא... מחשב יש לך: כן מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך: כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: מלאאא דברים מתאילנד
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד.... עם מי אתה מדבר בטלפון? גם כן מה אתה שומע? שירים של פורים שאמא שלי שמה במשפחתון שלה איזה חלונות פתוחים לך במחשב?זה והורדה של SP2 מה אתה עושה בהמשך היום? רופא נראה לי.... מה עשית לפני שענית על השאלון? שמתי להורדה את SP2 אי פעם... נהגת: כן (יום שבת נגמר המלווה) התנשקת: כן עשית אהבה: לא
מי תרצה אותי.... טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או mp3? MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? dsol יש לך חבר/ה?לא... ראו למעלה "עשית אהבה" מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון כמה שיותר יש לך חשבון פלאפון גבוה? בדרך כלל לא, אבל נראה לי החוחדש הוא יהיה מאוד גבוה למה? כי דיברתי המוווןו, ואני בדרך כלל לא מדבר מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? זקן/שפם אתה מרגיש יפה? לא למה? כי אני חולה ונראה זוועה אתה ביישן או פתוח? ביישן מה הצבע האהוב עליך? שחור (קפצו לי שזה לא צבע)/כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? הרבה מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הרבה אתה מאושר? לפעמים היית פעם מאוהב? כן כיף? עד שה נהרס כן שיחקת פעם בסימס 2? כן, בפלאפון, זה משעמם אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? מצחיקים מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? כרגע אין לי כל רצון להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? היה מה שהיה ונגמר... ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל למה? כי בשר זה (טעים) רצח! ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:- מאמין ב- אלוהים? רק בנופר שלי רוחות? לא חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא אהבה וירטואלית? לא אהבה בשלט רחוק? לא שאלות קישוריות. מסנג'ר: לא תקבלו....
מי שרוצה שיבקש במסר אימייל: גם כן... אייסיקיו: 5167676 אבל אני בקושי מתחבר תוכנת מסרים אחרת: אין