שאלון! מזמן לא היה..

yardenbm

New member
אממ

שאלות כלליות- שם:ירדן גיל: 16 ו10 גובה:1.70 צבע שיער:חום צבע עיניים:חום מוצא:אנגליה ערקית פולניה רוסיה הולנדית וגרמניה דברים אהובים- להקה:useless זמר/ת:אין שחקן/ית: ג'סיקה אלבה אוכל:צ'יפס בגד: חצאית ג'ינס סתם חפץ בחדר: טלפון דיסק:משתנה עם הזמן סרט:גרינד בנאדם:אני חדר בבית:שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו שמעת מוזיקה: אתמול נפגשת עם חברים: אתמול הלכת לחבר/ה: איזה חודש הסרט האחרון שראית:רק ידידים הריח האחרון שהרחת: דאודורנט הרעש האחרון ששמעת: אמא בטלפון הטעם האחרון שהרגשת:חלב הספר האחרון שקראת: התפסן בשדא השיפון המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:לישון הבנאדם האחרון שחשבת עליו:אחד חמוד תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מסך תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?טלפון/ שידה קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין קופסא יש רק דיסק של פיטר קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אמא ואמא כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? אחורה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?ספר היסטוריה מה אתה לובש כרגע?ג'ינס גופיה וכובע של טייסים או רוסים מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?ללכת לבצפר name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: מאשה השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): אני השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:אני השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:אממ אמיר השם של קרוב משפחה אהוב:רמי השם של חבר-אינטרנט אחד:דודי השם של המורה השנוא/ה עליך:"המורה" השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: נעה השם של חיית המחמד שלך (אם יש):אין איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: הדנשולדר קרם לשיער אתה משתמש:איכ דאודורנט אתה משתמש:דאב בושם אתה משתמש: אמור אמור/ נעה מסטיק שאתה בד"כ לועס:מנטה קפה אתה שותה:לא ואיזה תה:לא משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס יומן יש לך לבצפר (אם יש): אני עיצבתי אותו מחשב יש לך: כזה מרובע מצלמה יש לך:איבדתי אותה פלאפון יש לך:אחד ישן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:אין כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? לא עם מי אתה מדבר בטלפון?לא מה אתה שומע?כלום איזה חלונות פתוחים לך במחשב? שלך האינטרנט מה אתה עושה בהמשך היום? לומדת מה עשית לפני שענית על השאלון?ישנתי אי פעם... נהגת:לחא התנשקת:כן עשית אהבה:|סדגשלא| טסת לחו"ל:כן ביזבזת את כל הכסף שלך:כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:כן נשארת ער לילה שלם:כן עבדת במשהו והרווחת כסף:כן או/או. יס או הוט?יס מסנג'ר או אייסיקיו?מסנ

dsol

New member
באיחור קל..._../images/Emo189.gif

שאלות כלליות- שם: דודי גיל: 17 גובה: 182 צבע שיער: שחור צבע עיניים: שחור מוצא: הודי/מרוקאי דברים אהובים- להקה: NOVA, המכשפות זמר/ת: אםרת גוש, עברי לידר, אביב גפן שחקן/ית:
אוכל: בצקים עם גבינות בגד: מה שיש
סתם חפץ בחדר: את נמי... הנמר שלי דיסק: עברי לידר "זה לא אותו דבר" סרט: יש המון... בנאדם:גם כן המון... חדר בבית: שלי כמובן
והמטבח מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: אתמול שמעת מוזיקה: יומיים (אני חולה לגמרי כל דבר עושה לי סחרחורת אז אני נמנע ממוזיקה נפגשת עם חברים: בית ספר נחשב ? הלכת לחבר/ה: לא יודע... הסרט האחרון שראית: לא זוכר... הריח האחרון שהרחת: של הקיא שלי הרעש האחרון ששמעת: את המכסחת דשא של הגנן הטעם האחרון שהרגשת: מתוק... של התה הספר האחרון שקראת: לא קראתי.... אני מחפש את "האלכימאי" אם יש למישהו
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? נמרוד שיקלר- נציל את היום קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אמא,אבא כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? ימינה/אחורה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?חוברת צביעה של אחי מה אתה לובש כרגע? טרנינג וג'קט שחור/לבן כזה של נהגי מרוצים.... כי אני מת מקור למרות שלכל השאר נעים/חמים מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לפרמט את המחשב נראה לי... name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:- השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ):- השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:- השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:- השם של קרוב משפחה אהוב:- השם של חבר-אינטרנט אחד:- השם של המורה השנוא/ה עליך:- השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:- השם של חיית המחמד שלך (אם יש):- איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: מה שאני מוצא קרם לשיער אתה משתמש: מה שיש... דאודורנט אתה משתמש: כן, אקס הזה... או אדידס בושם אתה משתמש: כן, יש לי 2 הוגו (אנרג'ייז,הרגיל) דולסה אנג גאבאנה ו 212 מסטיק שאתה בד"כ לועס: לפעמים... קפה אתה שותה: לא ואיזה תה: מה שאמא קונה משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סוליטר יומן יש לך לבצפר (אם יש): לא... מחשב יש לך: כן מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך: כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: מלאאא דברים מתאילנד
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד.... עם מי אתה מדבר בטלפון? גם כן מה אתה שומע? שירים של פורים שאמא שלי שמה במשפחתון שלה איזה חלונות פתוחים לך במחשב?זה והורדה של SP2 מה אתה עושה בהמשך היום? רופא נראה לי.... מה עשית לפני שענית על השאלון? שמתי להורדה את SP2 אי פעם... נהגת: כן (יום שבת נגמר המלווה) התנשקת: כן עשית אהבה: לא
מי תרצה אותי.... טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או mp3? MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? dsol יש לך חבר/ה?לא... ראו למעלה "עשית אהבה" מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון כמה שיותר יש לך חשבון פלאפון גבוה? בדרך כלל לא, אבל נראה לי החוחדש הוא יהיה מאוד גבוה למה? כי דיברתי המוווןו, ואני בדרך כלל לא מדבר מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? זקן/שפם אתה מרגיש יפה? לא למה? כי אני חולה ונראה זוועה אתה ביישן או פתוח? ביישן מה הצבע האהוב עליך? שחור (קפצו לי שזה לא צבע)/כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? הרבה מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הרבה אתה מאושר? לפעמים היית פעם מאוהב? כן כיף? עד שה נהרס כן שיחקת פעם בסימס 2? כן, בפלאפון, זה משעמם אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? מצחיקים מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? כרגע אין לי כל רצון להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? היה מה שהיה ונגמר... ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל למה? כי בשר זה (טעים) רצח! ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:- מאמין ב- אלוהים? רק בנופר שלי רוחות? לא חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא אהבה וירטואלית? לא אהבה בשלט רחוק? לא שאלות קישוריות. מסנג'ר: לא תקבלו....
מי שרוצה שיבקש במסר אימייל: גם כן... אייסיקיו: 5167676 אבל אני בקושי מתחבר תוכנת מסרים אחרת: אין

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gifגם הודי וגם מקוראי

:| תהיה בריא
. ותהיה בריא גם כי אתה חולה
<אסור נשיקה.. אתה חולה.>

אני עונה . . ....

שאלות כלליות- שם:אוסנת המגניבה גיל: 15 גובה:164 צבע שיער:חום בקצוות אדום.. עוד מעט ורוד צבע עיניים: חום \= מוצא: תימניהההה D: דברים אהובים- להקה: להקה שאני ממש אוהבת בזמן האחרון- נייטוויש זמר/ת:יש מלא. שחקן/ית: וויל סמית אוכל: הכל, כל עוד זה לא דגים/גבינות מסריחות בגד:באגיס סתם חפץ בחדר:הקופת חיסכון שלי
כן חזרתי לכיתה ב' !
דיסק: אמממ Nightwish - Angels Fall First סרט: ברור ששר הטבעות בנאדם: חברה טובה שלי חדר בבית: המטבח ושלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: אתמול שחזרתי הבביתה מהטיול שמעת מוזיקה:אתמול לפני השינה נפגשת עם חברים: אתמול.. בטיול הלכת לחבר/ה:לפני שבוע נראה לי הסרט האחרון שראית: "זאב זאב" הריח האחרון שהרחת: של משחת שיניים הרעש האחרון ששמעת: גלגלצ הטעם האחרון שהרגשת: משחת שיניים הספר האחרון שקראת: "ירח ירוק בואדי" המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מה אני הולכת לעשות היום הבנאדם האחרון שחשבת עליו:אחותי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? בתמונה של אחותי תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ביד שמאל- בDVD ויד ימין- בקופסאת שעווה קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אביתר בנאי -עומד על נייר.. והוא ריק (זה לא שלי חחח) קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? לאמא.. והאחרון שהתקשר אלי זה ידיד שלי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? קדימה ימינה כזה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? "טיפוס עצמאי" של מיכא"ל :S מה אתה לובש כרגע? מכנס פיג'מה כיפי כזה וסווצ'ר של האנס מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לאכול או משו name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: סיון ונופר השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): אני לא מאוהבת באף אחד השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:אבא.. לא סובלת אותו השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: הראשון בחיים???? לא זוכרת השם של קרוב משפחה אהוב:ענת
השם של חבר-אינטרנט אחד: שיר השם של המורה השנוא/ה עליך: עדנההההההההההההההההה !@$#!@#@ כוסאמא שלה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:אבא שלי... וילדה מהכיתה קוראים לה ברטה (חחחח אמרתי לכם שהיא מסכנה..) השם של חיית המחמד שלך (אם יש): לתוכים שלי לא היו שמות ח.. איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: קרמה/דאב/הוואי ..לפי מצב רוח חח... קרם לשיער אתה משתמש: לפעמים.. של קרמה דאודורנט אתה משתמש: ברור חחח.. של דאב בושם אתה משתמש: לא מסטיק שאתה בד"כ לועס: יאפ.. של MUST או בזוקה קפה אתה שותה: רק בהפוך ואיזה תה: תה צ'אי מסאלה ח... משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: וורמס החדשחדש יומן יש לך לבצפר (אם יש): יש מי משתמש בו בכלל מחשב יש לך: כן בחדר זה פנטיום 3 ושל הבית זה פנטיום 4 מצלמה יש לך: לא פלאפון יש לך: נוקייה הרגילים (צביקה פיק) סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: מערכת תופים ,ואת כל סוגי הגיטרות (+מגברים ומכשיר אפקטים)
הנה השווצתי כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד כולם בבצפר עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? גלגלצ ..שיר של קולדפליי איזה חלונות פתוחים לך במחשב? כלום מה אתה עושה בהמשך היום? כנראה יצא לרחובות כפר סבא האפלים... מה עשית לפני שענית על השאלון? החלפתי חולצה אי פעם... נהגת: בערך.. התנשקת: יאפ עשית אהבה:נופ טסת לחו"ל: לא ביזבזת את כל הכסף שלך: כן .. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא חח נשארת ער לילה שלם: כן ברור עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט?הוט מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ ואביב !!!!! זה ברוררר
שחור או לבן? שחור ולבן מחשב או טלויזיה?מחשב ספה או כורסה?כורסה ארנק או קופה?קופה חח.. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גרה בו כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? הכל חח.. פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים.. מה רע? דיסקמן או mp3? אייפוד לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? כושית יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב, תופים,חברים וזה יש לך חשבון פלאפון גבוה? 250 בחודש זה גבוה? למה? לא יודעת מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? ברור ששיחות.. אתה עושה גבות? חח כה אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? לא למה? ככה? אתה ביישן או פתוח? חצי חצי מה הצבע האהוב עליך? לא ידועת מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? ביטחון עצמי מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אממ הרבה ..לא יודעת אתה מאושר?לא
היית פעם מאוהב?לא כיף? מה? שיחקת פעם בסימס 2? כה.. קמצננהההה אם לא, רוץ לקנות סתם חחחח כבר התחלתי לרוץ מה אתה חושב על העם הבריטי? קרירים ועם מבטא מטומטם מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? בטח שלהתגייס.. אין לנו מדינה בלי צבא. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? נגד נגד נגד נגד נגדדד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימנית (תרתי משמע) אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת הכל ח למה? כי זה לא מעניין אותי שהורגים חיות בשביל שיהיה לי אוכל בריא וטעים ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: גורם לי אושר שאנשים שאני אוהבת נמצאים קרוב אליי מאמין ב- אלוהים?כן רוחות?כן חיים שלאחר המוות?כן גלגול נשמות?כן פיות?לא מלאכים?כן ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון?לפעמים אהבה וירטואלית?לא וכן אהבה בשלט רחוק?חחח מה? שאלות קישוריות. מסנג'ר:eek:[email protected] אימייל: של המסנג'ר אייסיקיו: 319375661 תוכנת מסרים אחרת: אין

yardenbm

New member
המשך

קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ אביב שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? קופה המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?בלי בשר או חלב? בשר פסטה או סלט?סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה?אנגליה מולדת ישראל או מקום אחר?אנגליה רוק או פופ?רוק פוסטרים או קירות חלקים? גם וגם דיסקמן או mp3?אייפוד לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?THE TURTLE HUNTER יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לישון יש לך חשבון פלאפון גבוה?לא למה?כי אין לי חברים מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?SMS אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?כן אתה מרגיש יפה?לא למה?לא יודעת אתה ביישן או פתוח?ביישנית טילים מה הצבע האהוב עליך? ירוק מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? פחות ביקורתית פחו תחושבת מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? בטן חטובה אתה מאושר? לפעמים היית פעם מאוהב?כן כיף?לא שיחקת פעם בסימס 2? ברור מכורה אם לא, רוץ לקנות סתם ראסמי לרוץ מה אתה חושב על העם הבריטי?העם שלי לא ללכלך מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס אבל רק כדי לצאת ידי חובה מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? טוב שהיה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית אוכלכל/צמחוני/טבעוני:אוכלת הכל למה? כי טעים לי ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: אין אחד ממש שמח מאמין ב- אלוהים? לפעמים רוחות?כן חיים שלאחר המוות?כן גלגול נשמות?כן פיות?לא מלאכים?כן ערפדים?לא יודעת אהבה ממבט ראשון? כן אבל אל לי אהבה וירטואלית?כן אהבה בשלט רחוק?מה זה.? שאלות קישוריות. מסנג'ר:[email protected] אימייל:כנ"ל אייסיקיו:156969668 תוכנת מסרים אחרת:אין הודגש באמצעות מדגישומטיק

ס ט י י ק

New member
שוּט

שאלות כלליות- שם:הדר גיל:15 גובה:160 צבע שיער:חום צבע עיניים:חום מוצא:טורקייה דברים אהובים- להקה:אינפקציה זמר/ת:אביב גפן. שחקן/ית: אוכל:הכל בגד:דגמח סתם חפץ בחדר:מיטה דיסק:ברי סחרוף-נגיעות סרט: בנאדם: חדר בבית:שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:עכשיו שמעת מוזיקה:עכשיו נפגשת עם חברים:בבצפר הלכת לחבר/ה:אתמול הסרט האחרון שראית: הריח האחרון שהרחת:אף סתום הרעש האחרון ששמעת:מוזיקה הטעם האחרון שהרגשת:שוקולד הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?במסך תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?בשומדבר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסק של טריוויום בלי קופסא קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אחרונה התקשרתי לאבא והאחרונה שהתקשרו רפי כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?שמאלה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?אין מה אתה לובש כרגע?בוקסר וגופייה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?ללמוד למבחן#$#^$*$% name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:ליאת השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ):אמ אין השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:שש השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:ליאת השם של קרוב משפחה אהוב:אח שלי-תומר השם של חבר-אינטרנט אחד:לא רוצה השם של המורה השנוא/ה עליך:שרית טל השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:קרוליין ופנטן קרם לשיער אתה משתמש:קרוליין\נטורל דאודורנט אתה משתמש:נושם
בושם אתה משתמש:ג'דור,אנג'ל,סלבדור מסטיק שאתה בד"כ לועס:מנטה,אורביט לילדים קפה אתה שותה:ארומה של עלית ואיזה תה:איכ משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:תתריס? יומן יש לך לבצפר (אם יש):לא מחשב יש לך:מה איזה? מצלמה יש לך:מה אתם רוצים??! פלאפון יש לך:נוקיה סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:85 במתמטיקה כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?סתם כל מיני עם מי אתה מדבר בטלפון?אמא מה אתה שומע?דה יוזד איזה חלונות פתוחים לך במחשב?ווינאמפ,מסנג'ר,אינטרנט,ביטקומט,צייר,אימיול מה אתה עושה בהמשך היום?ביד מה עשית לפני שענית על השאלון?ביד אי פעם... נהגת:?! התנשקת:?! עשית אהבה:!? טסת לחו"ל:כן ביזבזת את כל הכסף שלך: עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: נשארת ער לילה שלם:כן עבדת במשהו והרווחת כסף:לא או/או. יס או הוט?הוט מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף שחור או לבן?שחור מחשב או טלויזיה?מחשב ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה?ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל?מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב?חלב פסטה או סלט?פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?טופו אמריקה או אנגליה?אנגליה ישראל או מקום אחר?ישראל רוק או פופ?רוק פוסטרים או קירות חלקים?לונגים עדיף דיסקמן או mp3?אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?כה,סטייק. יש לך חבר/ה?לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לאכול יש לך חשבון פלאפון גבוה?יחסית למה?הרגיל זה 300..|+- מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?שיחות אתה עושה גבות?כה אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?רגליים,שפם,בית שחי אתה מרגיש יפה?לא למה? אתה ביישן או פתוח?ביישן מה הצבע האהוב עליך?אדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?הכל אתה מאושר?אין אדם מאושר היית פעם מאוהב?לא ממש כיף? שיחקת פעם בסימס 2?לא אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי?שקסים מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?בעד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני:אמ בדרך לצמחונות למה?ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים?לא רוחות?לא חיים שלאחר המוות?לא גלגול נשמות?כן פיות?לא מלאכים?לא ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון?לא אהבה וירטואלית?לא אהבה בשלט רחוק?לא שאלות קישוריות. מסנג'ר:[email protected]שיניתי אז כל מי שהיה לי סמנג'ר הקודם שיכניס אותי. אימייל:עזבו אייסיקיו:אין תוכנת מסרים אחרת:אין

ManRed

New member
בונא כולם פה נהגים חדשים בפורום

מזה כולם נהגו קנסות לכולכם זונות.. דודי אוהד ודני לשלטון הכביש

למעלה