תמונת השבוע

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif עם הכלבה של ג'ניפר../images/Emo107.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo7.gif אייי נוואוווו נזכרתי רק אחרי ששמתי ודפקתי את הראש בקיר../images/Emo122.gif

just jenny

New member
שחר אבל זה לא הוגן!!

כאילו, בכל שאר הפורומים האחרים שאני שם מותר שם חופשי תמונות סרוקות ותפוז לא עושים להם כלום! אז למה שלא תבטלי את הסעיף הזה??

כן גם בפורומים אחרים שאני בהם ../images/Emo80.gif

אנשים שמים תמונות סרוקות חופשי.... ותפוז לא עושים כלום.... אני חשבתי בהתחלה שזה חוק ספציפי של הפורום הזה.... כי בשאר הפורומים שאני בהם אנשים שמים מלא תמונות סרוקות ואף אחד לא עושה כלום נגד זה.... לא שזה מפריע לי פשוט גם אני שמתי לב שבפורומים אחרים שמים ולא עושים להם כלום....

just jenny

New member
זהו.. גמני ככה..

ומה הקטע בזה בכלל?? כאילו אם נשים תמונה מטיוי היטס אז העורכים של העיתון יבוא לאיים עלינו, לשחוט אותנו, ויאיימו שאם לא נחזיר להם פיצוי על "הבגניה" הם יהרגו אותנו
לחשוב קצת בהגיון =/

just jenny

New member
חחח כן, כאילו אין להם

דברים חשובים אחרים לעשות בחיים =/

מצידי שיבואו חופשי.... ../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif

כמה שיותר בריטים בארץ יותר טוב!
חחחחח אבל לא נראה לי שממש מזיז להם שבאיזה פורום באיזשהו אתר בישראל מעלים תמונות סרוקות של העיתון שלהם.... כמו שאמרת... כאילו אין להם דברים יותר חשובים לעשות בחיים....

just jenny

New member
חחח גמלי אין בעיה לזה..../images/Emo3.gif

אבל ברצינות.. לדעתי זה כלל וחוק מטופש.. תפוז עם הרעיונות הטיפשיים שלהם
חחח ושלא נדבר על זה שהם בכלל לא יודעים שיש דבר כזהXD

DesertRose7

New member
כי זה אחד מהחוקים!

וזה שמנהל אחר לא עושה כלום בעניין הזה זה אומר שגם אני צריכה?! חוק זה חוק וזה לא חוק שאני קבעתי! אתן שמות לב מה אתן אומרות?! אם בפורומים אחרים עושים דבר לא חוקי זה אומ שגם אני צריכה ללכת אחריהם?! זאת באמת בעיה שלהם!

DesertRose7

New member
ואתן באמת חושבות..

שתפוז יעברו פורום פורום כל יום לבדוק אם יש תמונות סרוקות? בשביל זה יש את המנהלים! שזה אחד התפקידים שלהם- לפקח על הפורום! וTV HITS או SMASH HITS אן כל דבר אחר לא בדיוק יכנסו לפה אבל אם יקרה מצב שדווקא כן יהיו תביעות מפה ועד הודעה חדשה במקרה של תמונה סרוקה כי זה זכויות יוצרים.. ואתן כגולשות באתר של תפוז צריכות לכבד את החוקים והכללים שיש בו. ועוד דבר קטן - בשביל מקום שאתן נמצאות וכותבות בו דיי הרבה אתן גם הרבה מקטרות עליו. אני מבטיחה לכם שתפוז עושה את כל המאמצים שהוא יכול כדי לשפר את הגלישה בו וזה אתם יכולים לראות בשינויים מדי פעם, גדולים או קטנים וגם כאלה שאתם לא שמים לב אליהם או אפילו לא יודעים עליהם.

just jenny

New member
בולשיט!!

מי כבר יכול לתבוע אותך?! אפשר לחשוב אנחנו הורגים מישו.. כולו שמים תמונה מסכנה..ולמה בפורומים אחרים מותר ודוקא בבלו, באסטד, מקפליי אסור?? מה אנחנו מיוחדים? =/

DesertRose7

New member
מי כבר יכול?

בערך כל עיתון או כל חברה שממנה נלקח הדבר. שבדרך כלל היא תהיה עם קצת יותר כסף ומשאבים. את חושב תשזה חוקים שאנחנו קובעים?! או שתפוז רובעים בשביל שלנו יהיה קשה?! הם עושים את זה בשביל להגן על עצמם כי זה כבר קרה ויש נגד זה חוקים ברורים. ואת יודעת מה - אני אפילו גאה בזה אם אני בין היחידים שאוכפים את זה. וזה בדיוק העניין בשבילך זאת רק תמונה, בשביל תפוז או כל נפגע אחר במקרה הצורך זה הרבה יותר מזה. כמו שיש חוקים נגד גניבות או רצח או כל דבר אחד - יש גם חוק נגד זכויות יוצרים. תתמודדי עם זה.

just jenny

New member
אז מה ההבדל בין תמונה לבין קישור?!

בכל זאת שמים את התמונה.. בכל מקרה הכללים פה מפגרים.. ותפוז מפגרים.. שיחנקו.. הם מעצבנים אותי יותר מדי אין להם מה לעשות בחיים אז הם ממציאים כללים/ חוקים מפגרים.. =//

DesertRose7

New member
כי..

זה לא עלה בתפוז עצמו. גם מזה צריך להימנע כי זה גם לא ממש וקי אבל לא כמו מלעלות את התמונה לתפוז. אלה החוקים של תפוז ובתור גולשים בתפוז אנחנו צריכים לקבל אותם ולהתמודד איתם. אם זה מתאים לנו או לא. כי בסופו של דבר מי שיפגע זה תפוז אנשים ולא אנחנו אישית. וזה לא שהם יושבים במשרד או בבית וחושבים אז איזה חוק נמציא היום?! הם עושים כל מה שהם יכולים כדי לשפר את הגלישה פה והעובדות מדברות בעד עצמן - תפוז הוא אתר הפורומים הגדול בישראל.

שחר אל תכעסי.... ../images/Emo4.gif ../images/Emo80.gif

כמו שאמרתי, זה לא מפריע לי..... אבל זה קצת הפתיע אותי שבפורומים אחרים שמים ופה לא..... כי זה הרי חוק שאמור להיות נוגע לכל הפורומים בתפוז ונראה לי שהפורום הזה והפורום של באסטד זה הפורומים היחידים שבאמת שומרים על החוק הזה אז זה קצת הפתיע.... אבל חפיף....
גם כן תפוז והחוקים שלהם.... בעעעע

למעלה