תמונת השבוע

DesertRose7

New member
זאת באמת בעיה שלהם.

ואני מצטערת לדעת שיש כאלה מנהלים בתפוז. אני את העבודה שלי עושה ומשתדלת לעשות אותה הכי טוב שאני יכולה. וזה שההוא עשה לא אומר שגם אני צריכה.

PunK RocK 1o1

New member
אוקיי

תמונות סרוקות.. את זה אני עדיין יכולה להבין.. אבל למה אסור להשים מילים לשירים?!

DesertRose7

New member
אותו עיקרון.

מאחורי המילים האלה עומד מישהו ובמקרים שלנו זה טום דני ג'יימס מאט צ'ארלי או כל אחד אחר שכתב את המילים האלה. וזאת גם עברה על זכויות יורצים. הרי כשמשמיעים את השירים ברדיו מי שכתב את המילים מקבל על זה כסף אם הוא זה ששר את זה או לא. הוא מקבל כסף על מה שהוא עשה. במקרה שמעלים את זה כאן - הוא לא מקבל. לכן- אפשר לצטט ולכתוב חלק לא משמעותי מהשיר כמ ושאני עושה ב'חוליה החלשה' שזה רק חלק קטן מהשיר. ובמקרה של כתבות מאתרים אחרים כמו TOTP וTHE SUN או כל דבר אחר- לא מעתיקים את הכתבה אלא נותנים לינק ואם רוצים אפשר גם לספר מה יש שם - לא להעתיק. (אני טעיתי בקשר לזה בהתחלה אבל תיקנו אותי ואני לא חוזרת על זה יותר)

loner in love

New member
ליריקס אפילו עוד יותר...

אנשים עומדים מאחורי המילים האלה. אנשים כתבו אותם. ולאותם אנשים יש זכויות יוצרים עליהם. צריך לקבל אישור מהיוצר כדי לפרסם ליריקס, וכל האתרים שעושים את זה גם עוברים על החוק. אני אתן לך דוגמא, אפילו בדיסק של מיי קמיקל רומנס [בדיסק שלהם!!!] מתחת לליריקס כתוב שכל מה שנכתב פה התפרסם באישורם של מיי קמיקל רומנס וכל הזכויות שמורות להם ויש אתר של ליריקס שמכבד זכויות יוצרים [רק אם מבקשים ממנו- זאת אומרת אם מישו מההפקה או משהו יודע על האתר ופונה למנהל האתר] וכשחיפשתי ליריקס לגוד שארלוט זה מה שזה מצא לי **This artist requests that it's lyrics not be posted on the internet. Epic Records has the right to shut down this site (or any other containing the lyrics) and even Good Charlotte themselves for use of the lyrics. We respect their decision and have removed the lyrics from our archive.** את מבינה ברגע שהמילים נמצאות תחת שמם של החברת תקליטים לחברת תקליטים יש כוח לתבוע אפילו את הלהקה עצמה. בקיצור שחר עושה עבודה מעולה, וזה שאחרים לא פועלים לפי החוק לא אומר ששחר צריכה לעשות אותו דבר גם אם אתם חושבים שזה טיפשי. בכל דבר שתעשו בחיים ולכל מקום שתפנו יש חוקים שצריך לכבד ואם לא- אז זה רע. זה שלא תמיד תופסים אותכם או "באים מלונדון כדי לתבוע אותכם" לא אומר שזה בסדר

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif ../images/Emo45.gif

אני מסכימה איתך שחר
. אבל לפי מה שאני יודעת מותר לשים מילים של שירים כל עוד הם נוגעים לנושא הפורום. ומותר לשיר כתבות מאתרים כל עוד מביאים לינק למקור... אבל אנלא בטוחה בזה, פשוט זה מה שאמרו לי פעם. חוצמזה אנחנו גולשים באתר הזה ואנחנו צריכים לכבד את החוקים שלו, גם אם הם נשמעים לנו טיפשיים ומיותרים
.זה כמו שבתור אזרחי מדינת ישראל חלים עלינו חוקים מסויימים שאם נפר אותם נעמוד לדין. תקנון תפוז

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

וכמו שכבר אמרתי.. אפשר לשים ציטוט מתוך שיר ומתוך כתבה אפשר לכתוב מה יש בה אבל לא להעתיק אותה. חל איסור פירסום על הכתבה עצמה אבל לא על מה שהיא אומרת.

גאדנסססססססססס../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo80.gif

הוא ממש ממש ממש ממש חתיךךךךךךךך!
איזה שקסיייי!!!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifרררר לגמרייייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אם את רוצה לראות אותו, 20.5, 22:30 - זהות בדויה../images/Emo11.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif22 ואם את מתחילה לראות ומוצא חן בעינייך (למרות שאת מתחילה מהעונה השלישית, ולפי מה ששמעתי היא פחות טובה כי השנייה הייתה פשוט הכי טובה בעולם) יש פורום פה בתפוז - מס' 908 מומלץ ביותר../images/Emo91.gif (אני שם../images/Emo9.gif)

mayoosh4

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif GOD..../images/Emo99.gif

הוא פשוט.. ררר... את חייבת לראות את "החיים כבית"!! הוא משחק שם. הוא כזה יפה.

OMFGGG../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo80.gif

איזה חתיךךךךךך!
זה החתיך הזה ממלחמת הכוכבים נכון?! או שאני טועה....?!

DesertRose7

New member
כן!

והוא לא סתם חתיך.. הוא גם משחק מדהים! החיים כבית מלחמת הכוכבים ואם מישהו פה זוכר אתהסדרת טלויזיה שהייתה פעם בערוץ 2 על מין פנמיה כזאת לילדים עם בעיות (אני לא זוכרת איך קראו לה)

SurfeR Babe

New member
אני זוכרת !

אני ואחותי היינו רואות את זה כל יום שישי אם אני לא טועה .. איזה סדרה יפה .. נראה לי שהייתה לו חברה קבועה או לפחות מישהי שכל הזמן החשיבו אותם כזוג גם אם הם לא היו ממש ביחד .. אבל אני לא בטוחה אם זה היה שלו או של אחד אחר כי אני מתלבטת בין שניהם .. ובאמת .. ראאאאאאררררררררררררררררררררררררר

למעלה