הפרק היומי
|אחורה

victoria777

New member
ניקול באמת לא ממש בולטת בתוכנית

כנראה כי זה בגלל שהיא אחת הבנות היותר נורמליות.

סוכריה16

New member
אמנדה מתי תעופי!!??!??!

אוף אוף איתה.. רק חייזר!? הרבה הרבה יותר! יש לה פיגור בראש, והיא חייבת לצאת ומהר! מעיפים פול יפות במקומה! פשוט חבל! ומעצבן ... ממש מעצבן!! מה יפה בה!?!? איך השופטים מתלהבים כל כך!?!? בכל מקרה.. אני בעד אווה ואן, אלה ממש יפות, וליה יה יש את זה, ולזו עפם השחור! רקקקקקק לא אמנדהההה

היה פרק חמוד מצחיק !

התפקעתי מצחוק בקטע שאמנדה מתה והיא קמה ! , יה יה אוכלת ויורקת את האוכל ! הוא היה עד כדי כך גרוע??!!
אימא שלי ראתה גם והיא אמרה שגם אמנדה צריכה לצאת ..היא הייתה מעולה ועכשיו היא
מתאימה !!! התפעתי מצחוק גם ביפנית ! ומהמלון -נראה לי קצת קשה לישון ככה ...שיהיה ! פרק נחמד !!

סוכריה16

New member
חח ברור היא חייבת לצאת!

היא פשוט חייבת... ועוד עם ה "אני עיוורת" שלה.. נו באמת! שהיית צריכה ללכת על המסלול בחושך עשית את זה מצוין! וגם... בסדר, יכול להיות שזה אמיתי, כנראה, ומסכנה.. אבל.. זה לא בסדר להזכיר את זה כללללל פעם!!! חוץ מזה אן וכל השאר יפות בהרבה ממנה.. היא ממש לא יפה, אבל הכי לא שיש

JULI4561

New member
חחחח גם אני צחקתי מלא הפרק

אווה קרעה אותי איך שהיא עשתה את הפרסומת חחחחחחחחחחחחחח

היא ממש יפההה../images/Emo87.gif

יש לה תווי פנים מושלמים! אז בכמה תמונות היא לא יוצאת יפה אז זה לא סיבה ישר להעיף אותה! תסתכלי על כל התמונות ותביני

Dark Force

New member
אוקייי..*מעכל*../images/Emo56.gif|פגרה|

אוקיי.. בסדר- בוא נתחיל. הפרק היה ממש ממש מוזר, טוקיו די משעממת יחסית לפאקינג טוקיו- השנאה שלי ליה יה גוברת וגוברת, אני לא מבין איך היא ניצחה באתגר- בנייטרליות אווה הייתה יותר טובה- והיא סתם מכוערת. כל הקטע עם אווה שהיא אמרה על נורל, לא בסדר- אבל עדיין אפשר להבין, היא לא באה להכיר חברות היא באה בשביל דוגרי עבודה וכסף ולנצח. מה שיהיה בפרק הבא עם אן לא מקובל עליי בכלל (חיחי) היא סתם זונה, שמגלה סודות. אמנדה, די חמודה- אבל היא עלתה על הגל גבוה מדי ועכשיו היא נופלת ממנו מהר מדי, היא צריכה להתעשת. וטיירה כרגיל בלעע בלעע בלעע- קוניצ'יוואה

Dark Force

New member
הממ..../images/Emo56.gif|פגרה|

תמונות יפות, שיער יפה- עברה לידי ולא הרגשתי אותה.

פרק איום!!

כוס אמא שלהם, מה הם מעיפים לי את ניקול? היא לוקחת שם את כולן במראה שלה. אני בכיתי
כולן היו נוראיות היום, המשימות היו נורא קשות, ובכלל, זו טראומה. ניקול בחוץ
איזה חוצפנים הם, שחכו את ניק פעמיים. ועוד טיירה שחכה אותה... אוף, זונות
אוף, אוף. מי תהיה הפייבוריטית שלי עכשיו?

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifוואו

טוקיו
לא ציפיתי לזה
איזה מסכנה ניקוללללללללללללללללללללללללללל OMGGG כשטיירה גם שכחה אותה כל כך ריחמתי עליההההה
רק אני חשבתי שאווה היתה הכי טובה בחלק של המשחק
חחחחח יה-יה ניצחה פעם שלישית
ואם כבר יה-יה... היא כל כךךךךךך עיצבנה אותי כשהיא ירקה את הדבר הזה... כן, את הפייבוריטית שלי והכל אבל פאק- קצת כבוד, שמעת על זה?!
חחחחחחחח כל הקטעים שהן דיברו יפנית כל כך מצחיקיםםםםם
וגם הקטע שהאיש הזה אמר למישהיא [לא זוכרת למי, תזכירו לי
] שזה נשמע כמו סינית לא יפנית חחחח זה שיעשע אותי
אן באמת היתה מעולה היום
איך מרגישים שטוקרה חסרה
נממ... פרק יפה

הפעם הרביעית של יא-יא, לא שלישית.

ועל הסינית הוא אמר לאיווה אני חושבת...לא בטוחה. הם העיפו לי את ניקול
לא נשכח ולא נסלח

moomita

New member
ניקול היא

חמודה ! אבל... זה לא מספיק להיות חמודה \= ולדעתי השופטים צדקו כשהעיפו אותה כי אין לי משהו נגדה אבל באמת אני יותר אוהבת את הבנות האחרות \=. למרות... שזה היה די עצוב כי היא הייתה מין "הסמל" של הסידרה... התרגלתי לראות אותה פשוט. יה יה סנוביתת... כאלו, אמ, שהיא ירקה את זה זה לא עיצבן אותי, זה כאלו תעשי מה שטוב לך אם לא טעים לך אל תאכלי . אבל היא מתנשאת ~!~ ומעכשיו אני מקווה שאן תנופה... נתנו לה יותר מידי הזדמנויות לא על הרבה~! בכמה וכמה פרקים היו לה תמונות גרועותתת אבל רואים שהיופי פותח לך המון אפשרויות! זה כיף! טוב עד כאן, בהביי

niranat

New member
לדעתי ניקול הרבה יותר מחמודה

היא יפה וחברותית ומתוקה, ולדעתי היא הרבה יותר בולטת ממה שעושים ממנה - עובדה שהבנות בבית כן שמות לב אלייה ואוהבות אותה, למשל קאסי - היא אמנם דיברה הרבה בחדר התוודות הזה, אבל אף אחת מהבנות לא שמה לב אלייה במיוחד ולא אהבה אותה ולא הסתובבה איתה, ולעומת זאת כל הבנות בבית אוהבות את ניקול, כבר כמה פעמים כשמישהי זכתה בתחרות היא בחרה את ניקול, והיא עשתה עם אן ואווה ת'קטע עם הטיירה מייל, זאת עובדה שעם הבנות היא כן מתבלטת, כנראה שפשוט בוחרים לא להראות את זה, כי הרי הכל עניין של עריכה. וחוצמזה, אני חושבת שלהתבלט זה לא רק אופי - זה שיהיה לך מראה בולט ולא כמו של כל עוד דוגמנית, שתדעי לענות על שאלות כששואלים אותך [והיא יודעת!] יעני שתדעי כזה לדבר עם אנשים, ולדעתי לניקול לא חסר את הדברים האלה. אולי לא מקום ראשון - אבל אתמול גם אמנדה וגם יה-יה היו יותר גרועות ממנה, אז לדעתי זה היה ממש לא פייר. אהה ומשהו לרעתה ששמתי לב - יש לה רגליים ותחת די שמנים.

Pink Angel1

New member
אוקיי דעתי

במשך כל הפרק נקרעתי מצחוק
כל הקטע הזה שהבנות היו צריכות לדבר ביפנית..
אני ממש לא מבינה איך כל פרק כמעט יה-יה זוכה כמצטיינת הפעם היא ממש לא הייתה! אווה הייתה הכי טובה במשחק. ריחמתי קצת על ניקול כשטיירה אמרה את יה-יה כי היא הייתה בשוק, הייתי מעדיפה שיה-יה תעוף. אמנדה באמת נראתה כמו חייזר עם קוקו ככה צמוד והיא כל כך מתלהבת מעצמה אלוהים!! היפני הזה אנערף מה שמו שלא ידע לדבר אנגלית ממש נראה עצבני לא יודעת עצבן אותי

niranat

New member
../images/Emo45.gif באמת היו צריכים להעיף את אמנדה

היא הייתה הכי פחות טובה היום!!! היא הייתה כל כך מכוערת.. גם לאמנדה וגם ליה-יה היה יותר מגיע לעוף מאשר לניקול

למעלה