הפרק היומי
|אחורה

נכון ../images/Emo45.gif

הם נורא הרגיזו אותי הפעם. לא מספיק שהם שכחו אותה פעמיים? ויש להם כאלה טיעונים מפגרים, יואו אז מה עם אנשים לא זוכרים אותה כביכול? העיקר שהיא מהממת ויש לה קסם אישי בהחלט.

oOBAGIRAOo

New member
אני כ"כ נקרעתי בפרק הזה!

היה ממש יפה מה שעשו לאן בפרסומת. ואווה הזאת כלבה. חברה של נורל ואן עלק.

Pink Angel1

New member
אני ממש לא חושבת שאווה כלבה

היא לתחרות כדי לנצח לא לרכוש חברות אז נכון, נהייתה חברה טובה של אן ונורל אבל אם זה או היא או נורל אז ברור שהיא תאחל לנורל להיכשל

אז שתשמור את מה שהיא חושבת לעצמה

לא כולן צריכות לדעת שהיא מאחלת ל"חברות" שלה לצאת מהתוכנית. היא ממש צבועה!

רותם 9

New member
עזרה בבקשה!!!

לא ראיתי את רב הפרק ולא ראיתי מה אווה אמרה.. מישהו יכול להסביר לי בבקשה בבקשה מה היה איתה?

Pink Angel1

New member
תראי

כשאווה עשתה את הפרסומת אז היא הרגישה שהלך לה ממש גרוע, אחר כך היא דיברה עם אן ואמרה לה אני מקווה שילך לנורל ממש גרוע כדי שלא יעיפו אותי... וגם אמרה שיעיפו את מי שבדרך כלל יוצא לה תמונות גרועות אז אן התרגזה שהיא אמרה את זה כי בעצם היא גם התכוונה אליה, וגם היא מרגישה שהחברות שלה עם נורל בדיוק כמו שהיא עם אווה אז היא לא הייתה צריכה להגיד את זה.

רותם 9

New member
הבנתי....

אויי איזה קטע מסריח...
לא מתאים לאווה...אני מקווה שיהיה איתן בסדר בסוף... ותודה רבה לך! :) כולם דיברו על זה ולא הבנתי מה הסיפור...עזרת לי מאוד! שוב תודה!!

oOBAGIRAOo

New member
זה ממש ביץ' מצידה

כאילו מקסימום תהיי כמו יה-יה, שלכולם יהיה ברור שבאת לתחרות כדי לנצח. אבל אם את כבר ממש מתחברת עם בנות שם וכל הבלה בלה אל תאחלי להם להכשל, בטח לא לאחת משני החברות שלך כשאת מספרת לשנייה. מילא היא הייתה מאחלת לה להכשל, שיהיה. אבל למה היא מספרת? ועוד לאן?

Dark Force

New member
לא..../images/Emo56.gif|פגרה|

תראו- אווה ואן היו מההתחלה ביחד, נורל הצטרפה בין היתר. היא אמרה, שאם זאת היא או נורל- אז ברור שנורל, הרי- נורל עד כה הייתה סופר גרועה. ואווה עם כל הכבוד, היא לא כלבה- היא מציאותית היא באה לנצח, אבל לא כמו יה יה היא גם חברותית בדרך, ואגב אל תדאגו. אחרי התכנית, אן ביקשה סליחה, ואווה והיא השלימו.

oOBAGIRAOo

New member
קודם כל- נורל לא הייתה סופר גרועה

אבל ממש ממש לא. ואווה כן כלבה. ושוב אני אסביר: מילא היא הייתה כמו יה-יה שכבר מההתחלה היה ברור: באתי לפה לנצח, לא להשיג חברות. אבל אם התחברת עם 2 בנות ממש אל תגידי לאחת שאת מקווה שהשנייה תכשל! רוצה שהשנייה תכשל? בסדר, לגיטימי, מוצדק, ברור. אל תלכי ותגידי את זה לשנייה ותצפי שהיא לא תכעס עלייך ולא תגיד את זה לשנייה. אז זה בסדר מה שהיא חושבת, כולנו רוצים (לפעמים) שהקרובים אלינו ייכשלו כדי שאנחנו נתקדם, אבל רק מי שממש רשע ומאניק הולך ואומר את זה למישו אחר מאחורי הגב.

קיי בנט

New member
../images/Emo180.gif

ניקול כ"כ מתוקה ומדהימה.. זה היה מגעיל מצדם לשכוח אותה כל הפרק, ואם הם השאירו אותה עד היום אז כנראה שהם חשבו שיש בה משהו,והיא כל פרק משתרפת,אז למה להעיף? אני לא חושבת שהם חשבו על זה מספיק
אמנדה באמת נראתה כמו חייזר
והיא באמת חושבת את עצמה שהיא מהממת עם עיניים מדהימות. זה שיש לה עיינים יפות(ומפחידות)לא עושה אותה יפה[וזו הדעה שלי.שש]
אווה הצחיקה אותי שהיא ניסתה לעשות את הפרסומת למרק.אני בעצמי אכלתי מרק : P.
יהיה היא כזו חושבת את עצמה,והיריקה שלה היום הוכיחה לי שהיא פוסטמה ואני לא סתם חושבת שהיא בלה(חחח),לדעתי הם היו צריכים לתת לניקול צ'אנס ולהעיף אותה.
נורל באמת הייתה מתוקה היום,ותמיד הייתי נגדה,עכשיו פחות;].
אנה בננה
מדהימה אותי כל פעם מחדש.ודווקא הם אמרו שלאווה יש קול יפה,לדעתי הקול של אן יפה פי מאה,יש לה פשוט קול מדהים,והיא פשוט מהממת,ויש לה חוש הומור^^

niranat

New member
../images/Emo4.gif לא כל כך...

היא יפייפיה תמיד, אבל הרבה פעמים היא לא הצטלמה משהו..

למעלה