התפקדות חודש דצמבר

Fairy of Rock

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo195.gifהתפקדות דצמבר../images/Emo196.gif

שם: תאריך לידה: גיל: משהו טוב שקרה בחודש הקודם: מהשו פחות טוב שקרה בחודש הקודם: ציפיות לחודש הזה: מסר לעומה: תמונת החודש: שיר של מקפליי שחרשתם החודש: הקליפ שחרשתם החודש [לא חייב מקפליי]:

ענבז

New member
שלי :)לא שאני יודעת מה זה XDD

שם:ענבר :) תאריך לידה: 10.05.1993 גיל:14 משהו טוב שקרה בחודש הקודם: דאגיבן20דאגיבן20דאגיבן20 מהשו פחות טוב שקרה בחודש הקודם: סבלתי הרבה מהמטפלת של אחשלי... אבל פיטרנו אותה סופסוף! ציפיות לחודש הזה: אמ..להשיג פוסטרים של מקפליי כי אין לי בכלל (כל החדר שלי מלא תמונות אבל מודפסות) .. להשתפר באומנות ובפרספקטיבה בפרט... להביא תועלת לפורום הזה XD להוריד 10 קילו XDD מסר לעומה: ראיתי את זה בפורום של מישהי שאוהבת מקפליי "don't be stupid. be dougie" תמונת החודש:תפוזבל לא נותן להעלות תמונות. אבל זה תמונה של דאגי מעשן שהתעסקתי איתה הרבה כי היא עצבנה אותי.. שיר של מקפליי שחרשתם החודש: ignorence, chills in the eveing, surf medley, little joana, הקליפ שחרשתם החודש [לא חייב מקפליי]: אמ.. hot - avril lavgine חודש מאגניב ביותר
ובנימת - דאגי סקסי . יותר מדי לפעמים ענבזולה 3>

m i c k e y 15

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo187.gifהתפקדות חודש דצמבר../images/Emo37.gif

נכון שאמרתי שאני אפתח אז הנה
ותענו!!
שם:
מקום מגורים:
עדיין שביתה:
הדבר הכי טוב החודש:
שיר שעשה לי את החודש:
למה מחכה בחודש הבא:
מסר לאומה:

rox love BSM

New member
../images/Emo204.gifאני!!!../images/Emo204.gif

שם:
רוקסן(שונאת את השם הזה)רוקס/רוקסי
כיתה:
י''א
מקום מגורים:
עין-הים
עדיין שביתה:
יאפ,אבל אני עדיין צריכה ללכת לבית-ספר פעמיים בשבוע
הדבר הכי טוב החודש:
הזמנתי גרטייסט היטס DVD
שיר שעשה לי את החודש:
McFLY-Easy Way Out
למה מחכה בחודש הבא:
שופינג
מסר לאומה:
Be Cool Stay At School

m i c k e y 15

New member
למהה זה כמו השיר

"רוקסןןןןןןן יו דונט אב טו פוט און דה רד לייט" XDD של הפוליס D:

גרבע

New member
אני D:

שם:צור גיל:12 כיתה: ז' מקום מגורים: חיפה עדיין שביתה:אהא D: הדבר הכי טוב החודש:עעוד לא החלטתי שיר שעשה לי את החודש: אה..עוד לא החלטתי ): בעיקר אחד השירים שבוט המליצה עליהם למה מחכה בחודש הבא:מומולדת מחר D: מסר לאומה:לדרוך על קקי זה מסריח ><

butbut

New member
אני דווקא אוהבת את השם שלך-הוא לא כול

כך מוזר כמו שאת חושבת. פשוט בארץ זה לא נפוץ:]

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifזה יהיה ממש מוזר אם אני אענה? D:

שם: אור גיל: 17 ו-8 ((תכף.
)) כיתה: י"ב עלק. מקום מגורים: צורן
עדיין שביתה: כה. הדבר הכי טוב החודש: וואי אני מזה לא זוכרתDD: שיר שעשה לי את החודש: My Heroine למה מחכה בחודש הבא: בדצמבר? לאדעת, לראות איך הוא ילך...יהיה פסדר חח מסר לאומה: מצטערת שנטשתי (או שלא?
)

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifחחחחח כן נו הסתכלתי אצלך D:

כי הסתכלתי אצל אנשים שאוהבים פייטסטאר

GuitarSoundGirl

New member
שלי../images/Emo203.gif

שם: דיאנה גיל: 15 וכמעט חודש כיתה: י מקום מגורים: חיפה עדיין שביתה: כן:[ הדבר הכי טוב החודש: המון שירים חדשים השיר שעשה לי את החודש: Blink 182- A story Of A lonely Guy למה מחכה בחודש הבא: חג המולד!! איזה הפתעה משמחת מסר לאומה: תגדלו כבר מוח ותפסיקו את השביתה!!!

loli kiss

New member
ME ../images/Emo9.gif

שם: דנה [: גיל: 15 כיתה: י' מקום מגורים: רמת השרון P: עדיין שביתה: אכן כן D: ועם איך שיהרגו אותנו מבחינה לימודית כשנחזור. אולי עדיף שהיא לא תפסיק S: הדבר הכי טוב החודש: ממ .. יומולדת לדאגיש
חח שיר שעשה לי את החודש: Stacie Orrico- More to life
ו- N'Sync- Bye Bye Bye (הייתי חייבת להוסיף חח) למה מחכה בחודש הבא: שאלה טובה XD מסר לאומה: Hungs Not Drugs
חודש מעולה לכולנו

L D N

New member
../images/Emo215.gifמעתיקניתתתתתתת

אני אמרתי את ההאגס נוט דראגס לך ואז את קראת את הבולטין!!!

loli kiss

New member
שתקי כבר שתקי XD

אני לא יכולה איתך יותר ! זה לא המשפט שלך. שתינו יודעות את זה.
אני בעד להוציא לך צוו הרחקה מהפורום

mcfly danna

New member
../images/Emo195.gifמתפקדת!

שם: דנה, המפקד! XD לא סתם, דנה, דנדה, ג'ואנה, מוקה, דני וכו'... גיל:14 כיתה: ט' מקום מגורים: דרום, בערבה.. עדיין שביתה: אני לא שובתת!!!
הדבר הכי טוב החודש: החברות שלי והיומולדת של דאגלס! שיר שעשה לי את החודש: not alone למה מחכה בחודש הבא: שיהיה חופש כיפי, ונחגוג לאחותי יומולדת.. מסר לאומה: "קולה גורמת לאנשים לעשות דברים מסוכנים..." ~אהמלחצותאתכבישהערבהבריצהקלהאהמ~

L D N

New member
../images/Emo215.gifשיהיה..

שם:שני גיל:עוד שבוע 15 כיתה: י' מקום מגורים: רמה"ש עדיין שביתה: עדיין הדבר הכי טוב החודש: השיחות עם דנה שיר שעשה לי את החודש: Tyler Hilton - Glad למה מחכה בחודש הבא: הופעה של מקפליייייייי ויומולדת
מסר לאומה: hugs not drugs

למעלה