התפקדות חודש דצמבר

YuvalJones

New member
עונה D:

שם: יובל D: גיל: 12 כיתה: ז' מקום מגורים: רמת גן עדיין שביתה: לא הייתה ולא תהיה =( הדבר הכי טוב החודש: הופעה של מקפלייייי!!!!
שיר שעשה לי את החודש: -- למה מחכה בחודש הבא: אממ.. לאדעת. מסר לאומה: מסר זה פאסה. סתם ^^ אינלי מסר.

sweet shir

New member
נמ.

שם: שיר. גיל: 15. כיתה: י'. מקום מגורים: רעננה. עדיין שביתה: כן. הדבר הכי טוב החודש: נמ, יומולדת, כסף:) שיר שעשה לי את החודש: אין משהו ספציפי. למה מחכה בחודש הבא: זולה, ת"א (כבר לא בטוח:/).. מסר לאומה: "זה דור שלם של אנשים שלא אכפת להם כמעט מכלום." (...) "איך כסף זה דבר יפה כשהוא הולך איתנו". עברי לידר

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאני :)

שם: יעל גיל: 13 כיתה: ח' מקום מגורים: מרכז עדיין שביתה: כן :) הדבר הכי טוב החודש: יומולדת לאמא שלי, יומולדת לדוג אהובי, מסיבת פיג'מות ליומולדת של חברה :) שיר שעשה לי את החודש: ממ ... not alone למה מחכה בחודש הבא: מ פ ג ש פ ו ר ו ם ! ! ! ! ! ! ! ובכלל חנוכה למרות שזה לא משנה כי אני בשביתה (; מסר לאומה: אני ילדה טיפשה שאוהבת לישון P:

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo41.gifעדיין פה...../images/Emo41.gif

שם:רוני :)
כיתה:ט' [אבל בימים אלו הכיתה שלי היא לשבת מול המחשב XD]
מקום מגורים:חיפה
עדיין שביתה:כן?
הדבר הכי טוב החודש:|סגדש|פיייייייי.. אממ.. יומולדת לדאגי DDDDDD: השביתה הייתה כל החודש...
שיר שעשה לי את החודש:וואי! אממ! יש כמה שירים שממש אהבתי החודש: Year 3000-Busted, Don't Wake Me Up-McFly, I Want You Back- Son Of Dork
למה מחכה בחודש הבא:מפגש DDD:
מסר לאומה:תאכלו ירקות.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif|../images/Emo11.gif

תאכלו מה שבאלכם. מה זה מסר לאומה!?

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo137.gifאני../images/Emo137.gif

שם:ספיר גיל:13 וחצי כיתה:ח' [סוג של..] מקום מגורים:חור..
עדיין שביתה:יאפ.. הדבר הכי טוב החודש:נממ..ניצחנו בחידון? XDDD שיר שעשה לי את החודש:NOT ALONE למה מחכה בחודש הבא:חנוכה ומפגש פורום!!
מסר לאומה:BE COOL STAY AT SCHOOL [למרות שעכשיו יש שביתה..
]

N e r d y

New member
מממממ

שם: טל גיל: 17 (נו החודש) כיתה: י"א מקום מגורים: עין שריד עדיין שביתה: יאפ הדבר הכי טוב החודש: בעע לאזוכרת שיר שעשה לי את החודש: little things- son of dork למה מחכה בחודש הבא: פעעע להרבה דברים מסר לאומה: אל תאכלו
זה משמין חעחעחע סתאאאם תאכלו הרבה רק בשביל זה חיים=]

אני :

שם: עדן גיל: 17 כיתה: יב מקום מגורים: דימונה עדיין שביתה: אכן כן, אבל אני לומדת מתמטיקה מראשון עד חמישי כל יום מאז השביתה הדבר הכי טוב החודש: התחלתי סופסוף שיעורי גיטרה שיר שעשה לי את החודש: Hey there Delilah - Plain white T's למה מחכה בחודש הבא: אמממ לחנוכה ? מסר לאומה: It's not the fall that kills you— it's the sudden stop at the end

talosh1234

New member
עונה D:

שם:טל גיל:13 כיתה:ח מקום מגורים:שוהם עדיין שביתה:יאפ .. אבל אני לומדת יומיים בשבוע הדבר הכי טוב החודש:מממ..היו הרבה D: שיר שעשה לי את החודש:useless id - deny it הוא פשוט מהמם
למה מחכה בחודש הבא:אין לי מושגגגגגגג מסר לאומה:come to the dark side// we have cookes - מלא מלא מלא שגיעות .. לא היה לי כוח לבדוק XD אל תתייחסו :]

Charley XD

New member
../images/Emo26.gifאני אני אני !! ../images/Emo110.gif

שם: אורטל גיל: 15 כיתה: י' מקום מגורים: חור במרכז >< עדיין שביתה: יש לי חצי
הדבר הכי טוב החודש: היו הרבה ... שיר שעשה לי את החודש: אמממממ נראה לי ... וכל השירים של מק' Arctic Monkeys - Fluorescent Adolescent למה מחכה בחודש הבא: שאמא תחזור !! ולטיול !! המ"י
מסר לאומה: שלישיות הכי טוב XDDDDDDDDDDDDDDD ולא התכוונתי למה שאתן חושבות ... המ"י

נייייי ^^ החודשש הכיי חשובב בעוולםם ! כנסוו :

שם:שקד גיל: 12++++++++++++++++ כיתה: ז' 2 אשחףף אהממ שליטה אהממ P = מקום מגורים: חור .. עדיין שביתה:חציי ( : הדבר הכי טוב החודש: ישש לי יומולדתתתתתתתתתתתתת ב 15/12 ^___________^ שיר שעשה לי את החודש:פלייס פלייס D : למה מחכה בחודש הבא: למומולדת שליי
מסר לאומה: אני לאהוב מומולדת שליי

Charley XD

New member
../images/Emo26.gif אני אני אני !! ../images/Emo110.gif

שם: אורטל גיל: 15 כיתה: י' מקום מגורים: חור במרכז >< עדיין שביתה: יש לי חצי
הדבר הכי טוב החודש: יש הרבה ... מאוד ... שיר שעשה לי את החודש: כל השירים של מק' ו Arctic Monkeys - Fluorescent Adolescent מסר לאומה: שלישיות זה הכי טוב ! ולא התכוונתי למסר הכחול >< המ"י

Charley XD

New member
../images/Emo26.gif אני אני אני !! ../images/Emo110.gif (תפוזבל ../images/Emo64.gif)

גיל: 15 כיתה: י' מקום מגורים: חור במרכז >< עדיין שביתה: יש לי חצי
הדבר הכי טוב החודש: יש הרבה ... מאוד ... שיר שעשה לי את החודש: כל השירים של מק' ו Arctic Monkeys - Fluorescent Adolescent מסר לאומה: שלישיות זה הכי טוב ! ולא התכוונתי למסר הכחול >< המ"י עם עוד פעם הוא מוחק לי את זה !! ><

m i c k e y 15

New member
../images/Emo187.gifכנראה שעכשיו תורי D:../images/Emo37.gif

שם: מיכל גיל: 17 ו-4 חודשים כיתה: י"ב מקום מגורים:קרית ביאליק עדיין שביתה: נופ..אני לומדת הכל חוץ מספרות ואנגלית הדבר הכי טוב החודש: נעליים חדשות, ואמ עוד כמה דברים...הטיול לאילת! שיר שעשה לי את החודש: כל השירים של ריאהנה, ניו ובלינק 192...וכמובן ניקלבאק ואמ ניו פאונד גלורי
למה מחכה בחודש הבא: אמממממ למפגש XD ואמ מועדון מסר לאומה: Be Cool Stay In School חהחהחה
http://img26.picoodle.com/img/img26/5/12/1/f_2m_f6178ad.jpg

michalie XD

New member
אאאאנייייייי ../images/Emo9.gif

שם: מיכל גיל: 13 ו-8 חודשים
כיתה: ח' מקום מגורים: יהוד עדיין שביתה: אעאעאעאע לאא הייתהה לייי ששביתתהה הדבר הכי טוב החודש: אממ... ניראה לי שגילתיי שיש לי ילדד בכיתהה שממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש
דומה לדניייייייי
שיר שעשה לי את החודש: אממ... mcfly-little_joanna למה מחכה בחודש הבא: אממ.... שאני אמשיךך לרקודד (אני לא יכולה לרקודד חודש בגלל שיש לי ניתוח) מסר לאומה: תנוו חיווךךך הכל לטובהה

Bleed for Me

New member
Always here../images/Emo9.gif

שם:דניאל גיל:18.7 כיתה:צבא מקום מגורים:ר"ג עדיין שביתה:אין לי מושג,אני לא מעודכנת חח הדבר הכי טוב החודש:שאני מסיימת טירונות עוד 4 ימים וואוווו!!!! שיר שעשה לי את החודש:אין משהו ספציפי למה מחכה בחודש הבא:לשאר הפרקים של האי
וגם מגרש ביתי (5) חוזר!! מסר לאומה:תתלבשו חמים כי בחוץ נהיה קריר ותשמרו על עצמיכן.. נתראה בסופ"ש הבא

למעלה