התפקדות חודש דצמבר

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gif מי שאמר שהיא לא גאונית!

גמאני יכולה לצטט לך שורות מהפרקים
דוגמא: רוני: "אבא, זה היה בציניות" גרי: "אני ציוני ויצא לי בת צינית, יכול להיות שהגורל דיסלקט?"
אני נשפכת מזה כל פעם מחדש

yaelsee

New member
XDDDD

אצלי ואצל אחותי זה שניים קבועים "צ'ינצ'ילה!" [נו, בצורה של עודד
] וגם אילן: קובי אתה חושב על מה שאני חושב? קובי: כן, עודד אתה חושב על מה שאני חושב? עודד: מה, גם אתם חושבים על הפרק עם ה-פליפר? [כמו שהוא צ'ינצ'ילה] אני תמיד נשפכת מזה XDD פעם אחת אמא שלי סיפרה לי שהיא ישבה בעובדה ומלמלה לעצמה מלא מלא מלא פעמים צ'ינצ'ילה ואז הבוסית שלה נכנסה ואמא שלי אמרה לה שהיא סתם שרה XDDD איך אני ואחותי נשפכנו מזה! אה כן,
זהירות חפירה

באיחור ענק - הייתי בטוחה

ששירשרתי לכאן את התפקדות דצמבר
טוב אזזזז שם: סיון ^_^ גיל: 16 וחציייי כיתה: איזה זאת שלא הייתי בה מממ כמעט 50 יום? אוקיי אז י'א 10 מקום מגורים: שוהם ה
הזאת עדיין שביתה: יאפפפ הדבר הכי טוב החודש: הממ הרבה דברים - בגדים חדשים, יומולדת לחנצ' ו..ו.. שיר שעשה לי את החודש: נמנמ "יו שוד נואו ביי נאו!"
עצלנית שכמותי
למה מחכה בחודש הבא: ממ מתחילים לצלם את הווידאו קלייייפ ^^ מפגש פורום ^_^ מסר לאומה: תשתו חלב - יש בזה סידן, אה וזה גם טעים עם קורנפלקס XD M&M
וזה לא העדשים XDDDD

loli kiss

New member
פתחתם 2 התפקדויותXD אבל בכל זאת -

שם: דנה [: תאריך לידה: 23.7.92 גיל: 15 משהו טוב שקרה בחודש הקודם: יומולדת לדאגישש
חח מהשו פחות טוב שקרה בחודש הקודם: ממ.. היה חודש משעמם קצת XD ציפיות לחודש הזה: שיקרה משו מעניין P: מסר לאומה: Hugs Not Drugs
תמונת החודש: ממ נלך על תמונה מהפנטת של דאגישש
(שהייתה גם במקוויקאנד שלי P:) שיר של מקפליי שחרשתם החודש: Don't Know Why
הקליפ שחרשתם החודש [לא חייב מקפליי]: ג'סטין
בקליפ שהוא יותר ביצוע מהופעה לסינגל החדש- Summer Love http://www.youtube.com/watch?v=C8fsJflWuv4

למעלה